28 C
Willemstad
• dinsdag 28 september 2021 00:35

Laatste reacties

- Advertentie -

NU | Brandbom gegooid naar gebouw Curaçaose partij PAR

Brandbom gegooid naar gebouw Curaçaose partij PAR
Bij het partijgebouw van de politieke partij PAR in Willemstad op Curaçao is zaterdagochtend vroeg (lokale tijd) een molotovcocktail naar binnen gegooid. Het gebouw heeft brandschade opgelopen.

Leider van de PAR, Eugene Rhuggenaath, noemde het een terroristische daad. De afgelopen dagen zijn ook billboards van de PAR beschadigd en drie trailers met reclamemateriaal gestolen.

Rhuggenaath ziet het als een georganiseerde aanval op de partij. “De PAR is voorvechter van de komende verkiezingen. We staan voor deugdelijk bestuur en onze campagne is duidelijk aanwezig. Wellicht willen anderen ons daardoor intimideren.”

Volgens Rhuggenaath zal de campagne van de PAR gewoon doorgaan en laat de partij zich niet uit het veld slaan door de aanvallen. Op 28 april zijn verkiezingen op Curaçao.

- Advertentie -

De Rijksministerraad bepaalde onlangs dat die worden gehouden onder toezicht van de gouverneur van Curaçao, nadat de huidige regering de verkiezingen probeerde uit te stellen.

Bron: Nu.nl/ANP

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

24 reacties

 1. @Kees,
  Beste Kees, het is veel erger dan je denkt, Sander is namelijk geen Hollander, maar een Surinamer die doet alsof hij Hollander is!
  Er zijn minstens 4 Surinamers hier die dat spelletje spelen. Zodoende zorgen ze dat de Hollanders een slechte naam krijgen op Curaçao. Tja, het is een vrije forum, dus dit soort manipulaties komen helaas voor.

 2. @Kees niet iedereen onder één kam scheren. Justitie Curaçao: Schotte was marionet van gokbaas Corallo

  http://www.volkskrant.nl/buitenland/justitie-curacao-schotte-was-marionet-van-gokbaas~a4246677/

  https://www.google.nl/?gws_rd=ssl#q=schotte+oplichter

  Amparo Dos Santos a kontesta akusashon di Cordoba

  http://laprensaultimonoticia.com/news/10313/amparo-dos-santos-a-kontesta-akusashon-di-cordoba.html

  Dit wil niet zeggen dat ik, jij en of Sander criminelen zijn

 3. @ Tim Guus er zijn ook heel veel criminelen op Curaçao en mijn VRAAG IS BEN JIJ OOK ZO’N CRIMINEEL?

  Scheer ze (ons) niet allemaal onder één kam. Doe aangifte bij justitie en iedereen staat achter jouw.

  Er zijn ook maffia politicus op Curacao wil dit negeren of ontkennen?

 4. Dit is echt triest hoor.

  Echt triest hoe de grootste mafia land van europa, nederland…via de PAR de gevestigde mafia orde wilt behouden van de laaste 500 jaren. Hier kan je lezen dat uit een raport blijkt dat Nederland de grootste MAFIAstaat is van Europa..vooral in POLITIEK. Dus ophouden met doen alsof jullie engeltjes zijn. Als Schotte MAfia is, dan is de PAR 10x grotere MAFFIA.. 33miljoen en toch 300 mensen naar huis sturen van inselair..deze week komt etienne ijs en heereveen weer 25 miljoen vragen..wanneer ze NEE horen en het werk niet kunnen uivoeren voor hun BAZEN en gaan ze het extreme weg toe en dat is zelfverwachting om dan een rolletje te spelen. Dus ze willen de ogen van het “pueblo” weg halen van de feit dat Inselair weer 25 miljoen wilt.dat etienne ijs van de PAR weer geld komt vragen van het volk voor zijn bazen di al miljardair zijn. Om die nieuws te onderdrukken gooien ze zelf molotov cocktail op hun plek en dan een nieuws creeeren. In plaats van huilen en boos zijn en het volk zeggen dat het niet uitmaakt wat men probeert, gaan ze die halfuurtje/3 kwartier gebruiken om schaduw op groep 12 te zetten.
  Donderop met jullie outdated strategieen.

  Hier is artikel van telegraaf.. NEderland is MAFIAstaat van Europa..dus volgende keer waneer een nederlander durft curacao mafiastaat te noemen..wacht 2 seconde want die spuug valt zelf op jouw gezicht. Mafia Moederland, Mafia Koningkrijk.
  Beter worden we “Koningkrijk der Mafialanden” hahahaha http://m.telegraaf.nl/binnenland/article/28001652/krant-maffia-grijpt-kans?apw_campaign=0b938272c3f61f3e6a451969228c9729

 5. Hallo Sander,

  Jouw moederland is de grootste mafiastaat van EUROPA. Kijk maar op telegraaf.
  http://m.telegraaf.nl/binnenland/article/28001652/krant-maffia-grijpt-kans?apw_campaign=0b938272c3f61f3e6a451969228c9729

  Dit zijn pogingen van PAR zelf! Desperation tactics. Yves Cooper zei het ook https://www.facebook.com/stanleybrown1938/posts/10206985699639950?pnref=story

  PAR is een nest BOEVEN di intelectuelen gebruiken om misdaden op legale manieren uit te voeren.

  Normaal wanneer er een onderzoek gaande is, bijvoorbeel net als bij Yael PretPakket die aangifte heeft ingedient dat tot inval liet op schotte cooper en die andere gast…zeggen ze dat ze niet veel kunnen zeggen want onderzoek is gaand, luister maar naar interview met Dolfijn FM Yael PretPakket. Alles is “nee nee kan ik niks zeggen want er is onderzoek gaande” .. maar met e molotov waar er ook onderzoek gaande is, zetten ze TOCH een persconferentie om groep12 weer in de schaduw te stoppen, maar dit keer is het jullie niet uitgekomen..domme boeven!

  Hier kan je zien..ze hebben deze gezien de molotov gooien op PAR https://scontent.fcur1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/17903406_810631279092665_5570406235384120702_n.jpg?oh=0fa661718fcca90f473ac366d8178e1f&oe=59972DBF

  de zwarte schaap van PAR zeggen ze.

  PAR creert chaos om dan zelf de rol van de victim te spelen.

  net als waneer amerikaanse CIA zelf wapens stuurt naar rebels van een land..om chaos te creeeren en dan smoesje hebben om binnen te stormen?

  Net zo is PAR..maar jammer genoeg zijn dit de jaren 60 niet meer en deze oude vieze stunts werken niet meer, sorry mensen!

 6. Ik kwam net even langs de Caracasbaai en werden er stands van dos Santos opgesteld. Die berguensas weten dat op die plekken veel lokale mensen komen en kunnen zodoende meteen hapjes en drankjes gaan uitdelen.

 7. dat weet Mano ook wel, zo dom is hij ook weer niet.
  hij is een crimineel, die graag wl dat de maffia wint met de verkiezingen.
  daar heeft hij vast grote belangen bij…

 8. Hahahaaaa van alle kwaad te betichten? Het is bewezen da jullie het kwade bedoeling hebben, Zoek maar Schotte en Dos Santos in GOOGLE EN JE ZAL ZIEN

 9. Herhaling, nogmaals. Inside job van PARbandieten themselves. Dat hoeft niet te betekenen dat de PAR parlementsleden ook op de hoogte waren van de geplande brandstichting. Maar het is bekend dat achter de PARgordijnen van alles wordt bekokstooft om de/hun tegenstanders van alle kwaad te betichten. ?

 10. Dus die dozijn zin nog niet bij plan z aangekomen? Het is bijna zeker dat AIVD achter hem zit en onmogelijk dat het niet zo is.

  Zijn strafblad zal steeds langer worden.

 11. ps : het belangrijkste middel wat de Rat Gerrit de Raaf nog heeft , IS HET SABOTEREN VAN AQUALEKTRA, hij heeft daar zijn mannetjes zitten bij de top-monteurs. EEN KLEINE PRIK MET de SCHROEVENDRAAIER is kassa en heel curacrim ligt plat.

 12. @ G.I, ik zal bij jou ff de tuin in de fik steken en dan zeggen als toeschouder go wat zielig voor die man dat ook zijn nieuwe auto in de jens is gegaan, maar ja hij zal wel ruzie hebben met de straat bewoners!. ben benieuwd hoe je reageerd, G.I?.

 13. Het moge nu toch wel duidelijk zijn dat het door Gerrit de Raaf “MFK/KFO” geschreven scenario stop-verkiezingen 28-04-2017 , nu ten tonelen word gebracht, dit scenario hadden zij ook uitgewerkt als de club van 12 nog verkiezingbevoegdheden had gehad, het was zoals ik al vanaf het begin hebt gezegt hun éénigste en laatste middel om de verkieziengen uit te stellen en later af te stellen, aangezien al die eerdere pogingen van Gerrit en de 11 losers ” lees Boersema/ peppie & kokkie ( Gouverneur/ RmR nl Europees Hof ) al bij voorbaat de prullebak in konden. Het was de bedoeling van Gerrit de Raaf om éénzijdig de verkiezingen te stoppen met de Noodwet rechtspleging uit te roepen voor onbepalde tijd, en klaar was kees voor onze lieve Gerritje geweest!. Het volk had geen poot meer om te staan, ja een poot in het graf.☻☻☻. Nu dit niet is gelukt gaan zij gewoon verder met plan B, de te verwachte actie’s zullen bestaan uit, het vernielen van de tegenstanders verkiezings reclame, het in brand steken van auto’s die politiek gekleurd zijn en van politici zelf, het intimideren van burgers, met in club verband op motoren rondrijden in de late avond, en het volop aanwezig zijn in stemlokalen. Met klap op de vuurpijl, het omkopen van stemgerechtige, met veel beloftes , drank en vreten. OP naar 28.04.2017 ♪♪♪☺☺☺} mien waar is mijn feest NEUS{}

 14. @ G I Een redelijke redenering ware het alleen niet dat op Salinja heel veel andere winkels en bedrijven staan en net het gebouw van de PAR……wel heel toevallig!!!!!! Laten we elkaar geen mietje noemen jij en alle anderen weten dat de verkiezingen alleen uitgesteld kunnen worden als er een gegronde reden voor is. Dit soort acties worden gevoed uit een bepaalde hoek. ikke drink af en toe een biertje bij de snek als daar de aanhang binnenkomt van bepaalde partijen slaat de sfeer om in een beladen sfeer niemand wie nog praat, lacht of sjanst. Droevig droevig heel droevig dat mensen zich laten beinvloeden teroriseren door zo een groep maloten. ikke woont in de mondi als mijn achter buurvrouw een echte YdK bij ons komt en met tranen in de ogen haar excuses aanbiedt voor wat de schotte, cooper, amparo, pisas, cijntje en de rest over de macamba’s schreeuwen zegt genoeg. Denk dat er 27 april hard afgerekend wordt.

 15. Dit is geen vandalisme dit is gewoon een aanslag van een stelletje sukkels, zijn ze zo bang voor de PAR dat ze dit nodig hebben?
  Verliezen doen jullie toch wel MFK.

 16. Waarschijnlijk heeft Sinterklaas hem ergens gebracht bij iemand die er geen raad mee wist. U kunt de zaak downplayen, althans een poging daartoe, het het is en blijft een aanslag met een brandbom. Dat duidt toch op terroristische trekjes. Herinnert u zich nog de verbrande vrachtwagen van de ijsfabriek een paar verkiezingen geleden?
  Dit lijkt er wel erg veel op. Mensen worden angstig gemaakt en dan is het wel degelijk terrorisme. Nu weten de kiezers zeker dat de bende van 12 uitgroeid moet worden op 28 april.

 17. Nu gaat het wel de verkeerde kant op, maar het betitelen als een terroristische aanslag vind ik wel een te grote woord en zou de situatie alleen maar laten escaleren, het is gewoon weg vandalisme. Wel is te herkennen dat de politieke spel op Curaçao extra verhard is en dat baart zorgen! Een brandbom/molotovcocktail is ook bekend als de ‘poor man’s grenade’, en er geen zekerheid of die afkomstig is uit de politieke hoek, kan ook gedaan zijn met de gedachte om stoken tussen de politieke partijen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

PBC | Morgen worden meer dan 200 werknemers van de raffinaderij naar huis gestuurd

Persbureau Curacao Maandag vallen er opnieuw harde klappen bij de raffinaderij. Meer dan tweehonderd werknemers krijgen dan hun ontslag toegezegd. Zij zijn niet geselecteerd om in het vervolgtraject met...

PBC | Minder covid-patiënten dan vorige week, maar meer op de IC op Curaçao

Persbureau Curacao Zondag zijn er 34 mensen positief getest op Corona. Daaronder dit keer geen geïmporteerde cases, maar mensen die lokaal besmet zijn geraakt. 53 Covid-patiënten mochten vandaag uit...

LuchtvaartNieuws | Prijsvechter Wingo hervat vluchten tussen Colombia en Curaçao

WILLEMSTAD - Prijsvechter Wingo hervat de vluchtuitvoering tussen de Colombiaanse hoofdstad Bogotá en Curaçao. De dochtermaatschappij van het Panamese Copa Airlines vliegt per 6 oktober weer naar...

PBC | Pippi’s Opvang op Curaçao

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Zo nu en dan is het nodig om een Stichting en/of persoon onder de aandacht te brengen. Gewoon, omdat ze fantastisch werk doen en...

PBC | Bonairiaanse journalist Zamir Ayubi overleden aan Covid

Persbureau Curacao KRALENDIJK – Vanochtend vroeg is de bekende Bonairiaanse journalist Zamir Ayubi overleden aan de gevolgen van COVID-19. Dat maakte zijn broer, de eveneens bekende journalist Aimed...

PBC | Coronacijfers Curaçao 25 september

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Er is vandaag opnieuw een coronaslachtoffer gevallen. Het slachtoffer overleed in het ziekenhuis. In totaal zijn er nu 160 personen overleden op Curaçao aan...
- Advertentie -