NoticiaCla | Familie Paul Croes ontkent informatie Openbaar Ministerie

Advocate Marije Vaders extra aanklacht ‘mensenhandel’ niets nieuws | Jeu Olimpio

ORANJESTAD – De familie van minister Paul Croes spreekt de informatie tegen van het Openbaar Ministerie (OM) over een extra aanklacht tegen de minister.

In een persbericht dat ook de redactie van dit portaal bereikte, stelt de familie dat deze informatie van het OM niet juist is. NoticiaCla.com heeft zoals bekend woensdag over deze zaak bericht.

Woordvoerder van het OM, Ann Angela had toen aan NoticiaCla.com bevestigd dat “de verdenking van mensensmokkel is toegevoegd omdat er een ongedocumenteerde persoon bij hem thuis is aangetroffen.”

De advocaat van Croes, Marije Vaders, heeft echter aan de familie verzekerd dat de kwestie van “mensenhandel” in relatie tot de vrouw die bij de minister thuis is aangetroffen, “niets nieuws” is.

VROUW IS NIET ILLEGAAL

Volgens de advocaat is er inderdaad een vrouw bij de minister thuis aangetroffen. Maar het is niet juist dat de vrouw illegaal zou zijn. Ook werd de kwestie van mogelijke mensensmokkel al op 28 maart, naar aanleiding van de inval en huiszoeking bij de minister, door het Openbaar Ministerie genoemd, aldus de familie van de minister in hun persbericht. De woordvoerder van het OM heeft volgens de familie zelf bevestigd dat het om dezelfde vrouw ging.

GEDULD

Advocate Marije Vaders vraagt iedereen om geduld te hebben en het onderzoek ongestoord zijn beloop te laten hebben. Er zal binnenkort een persconferentie worden gegeven om meer informatie te geven over deze zaak, die in dit verkiezingsjaar voor de nodige consternatie zorgt.

Bron: NoticiaCla

3 Reacties op “NoticiaCla | Familie Paul Croes ontkent informatie Openbaar Ministerie

 1. ArubaObserver

  Hold on a minute folks!!! Nu ben ik even de weg kwijt ? Familie Paul Croes ontkent info OM ??? Wat krijgen we nou ? OM brengt onjuiste info naar buiten ? Welke wereld leven we ? Misschien zijn ze bezig met voorbereiding happy hour voor vrijdag ( beweringen van lokale journalist zelf : Fikkie Andrade) OM is een Open Bar !! Daar wordt alleen maar gefeest, dat waren zijn beweringen. Hij beweerd zelf dat lege flessen wijn puilen de container uit , als je buiten kijkt. Allemaal van OM. Hilarisch , een circus van jewelste !!
  Beste mensen op Aruba hebben we een grote probleem !! Het is triest het te accepteren, maar ontkennen is geen optie meer. Dat OM niet functioneert, dat is oud nieuws. Maar als OM met zulke info naar buiten komt, moet je wel even stil staan en verder kijken dan je neus lang is. Waar komt dit vandaan ? En dan ben je toch snel uit ? Dat denk ik wel !! Strafrechtelijk onderzoek bij deze Paultje “minister Ontheffing” ligt niet alleen onder toezicht OM Aruba , neeeeee hoor daar ziet FIOD NL , Kon. Marechaussee , RST, FIOT Aruba enz dus OPenbaar Misterio Aruba geeft geen keuze dan follow the leader. Dus familie Paultje kan zeggen wat die wil, maar ongedaan kunnen we de situatie niet meer maken.
  Eerst gaat min. Croes op onbepaald vakantie ( heerlijk toch) , nu het heet onder zijn voeten begin te worden, moet wat verzonnen worden. En wat beter en betrouwbaar OM inschakelen , een LB presenteren dat minister Croes zijn functie wordt ontheven hmmm klinkt zo’n beetje waarvoor hij wordt beschuldigd ” Ontheffing”. Kortom laten we niet erom heen draaien. Als OM met verkeerde info komt dan moeten we OM onmiddellijk opdoeken. Klaar !! Opgeruimd staat netjes. Wat krijgen we nou , familie gaat zich mee bemoeien, bevolking schreeuwt alle talen van ditjes en datjes, Parlamentariërs die met schele ogen aan kant van weg staan te kijken, welke kant gaat de Caravana !
  Het is toch te zot voor woorden. Ipv minister Croes de eer aan zijn Naam neemt en zelf ontslag indient. Hij weet als geen ander wat hij heeft gedaan en dat het nu niet meer te draaien valt. Zijn portefeuille inleveren bespaard hem alleen maar meer ellende. Maar nee hoor zo kan het ook , ministerschap zonder enige verantwoordelijkheid en ook met een vette salaris, wat wil je nog meer. Waar in deze godsame wereld vindt je zo iets? Only in Aruba one corrupted bloody island. Intussen tijd alle andere politieke partijen incl. Oppositie partij zijn alleen maar bezig met campagne voeren want the show must go on. En wat er gebeurd de bevolking vergeet heel snel hoe hard de klap was. Kom op mensen , Wake Up And Smell The Coffee !!

 2. someday_nla

  Sterke reactie +1

 3. caribbeancynic

  Marije Vaders als advocaat hebben is eigenlijk al een bekentenis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *