NoticiaCla | ‘Chinese cliënt verdacht van doodslag en mishandeling met een wapen’

Directeur Serlimar Richard Fingal slachtoffer fatale steekpartij

Directeur Serlimar Richard Fingal slachtoffer fatale steekpartij

ORANJESTAD – De Chinese vrouw die maandag is aangehouden op de plaats waar de directeur Serlimar dood is aangetroffen, wordt verdacht van twee feiten, namelijk doodslag en mishandeling met een wapen met de dood als gevolg.

Dit heeft haar advocaat, Chris Lejuez donderdag laat in de middag aan NoticiaCla.com bevestigd. Zijn cliënte is gisteren voor het eerst, gedurende de hele dag verhoord en het verhoor is pas in de avond beëindigd. “Het verhoor gaat stukje bij beetje,” aldus Lejuez. De verdachte vrouw wordt vrijdag voorgeleid voor de officier van Justitie en de rechter-commissaris, die gaan beoordelen of het voorarrest moet worden verlengd.

AANKLACHT

 Volgens Lejuez wordt zijn cliënte niet verdacht van moord, omdat daarvoor sprake moet zijn van voorbedachte rade en daarvan lijkt in deze zaak geen sprake. In ieder geval zal het onderzoek dat moeten uitwijzen. Zijn cliënt is nog niets formeel te laste gelegd, maar wordt op dit moment verdacht van twee feiten, te weten doodslag en mishandeling met een wapen met de dood als gevolg. Op vragen over de toedracht van wat er maandag is gebeurd wilde de advocaat niet ingaan. Ook omdat er nog maar een dag verhoor heeft plaatsgevonden, kon Lejuez nog niet veel zeggen. Pas als de verhoren zijn afgerond komt er meer duidelijkheid, ook over het mogelijke vervolg van de zaak. Vooruitlopend daarop wil Lejuez geen verdere detailles geven.

MOEIZAAM VERHOOR

Het verhoor van de verdachte verloopt langzaam en moeizaam. De advocaat kon niet aangeven of de taal hiervan de oorzaak is. De vrouw is donderdag de hele ochtend tot 3 uur in de middag verhoord. Na een pauze is het verhoor gedurende de avonduren voortgezet. Vrijdag gaan de verhoren door. De verdachte zal echter eerst worden voorgeleid voor de officier van Justitie en de rechter-commissaris.

Bron: NoticiaCla

Een Reactie op “NoticiaCla | ‘Chinese cliënt verdacht van doodslag en mishandeling met een wapen’

  1. De directeur van een overheids NV gaat naar een goedkope ranzige hoerentent voor een massage met happy ending.

    Dat verwacht je op Curacao, waar Michael Romer – een laffe Schotte marionet – de screening doet, maar niet op Aruba.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *