27.2 C
Willemstad
• donderdag 9 december 2021 03:43

Laatste reacties

- Advertentie -

NOS: Overleden vrouw verrast gezin

Twee jaar na haar dood bezorgt een Amerikaanse vrouw haar gezin een onvergetelijke kerst. Met hulp van een radiostation legt ze haar nabestaanden nog één keer in de watten.

Advertentie

- Advertentie -

overleden vrouw verrast gezinBrenda Schmitz schreef twee jaar geleden, net voor haar dood, een brief aan een lokaal radiostation in Des Moines, in de staat Iowa. Het station laat al jaren kerstwensen van luisteraars uitkomen en Brenda was een fan van het programma.
Zij overleed aan baarmoederkanker en liet vier zonen achter.

Drie wensen

Ze vroeg een vriend voor haar dood de brief  pas te sturen als haar man David opnieuw zou gaan trouwen. Hij verloofde zich afgelopen zomer met iemand anders.

Het station nodigde David gisteren als verrassing uit. Een presentator las de brief uit 2011 voor. Daarin stonden drie wensen.

De eerste: “Verwen de nieuwe vrouw van mijn man. Dat verdient ze, als stiefmoeder van al mijn jongens. Maak haar aan het lachen.”

- Advertisement -

Magische reis

Daarnaast vroeg Brenda om een “magische reis” voor haar familie. En tot slot wenste ze alle artsen die haar in het ziekenhuis hadden behandeld een uitgebreid avondje uit toe.

Het radiostation heeft alle wensen gehonoreerd, met hulp van een paar lokale sponsors. Zo mocht de familie een week naar Disneyland.

Regenboog

Een hevig geëmotioneerde David zei dat hij niet verbaasd was over de actie van zijn overleden vrouw. “Ze was zo’n goede vrouw.”

“Ook hebben we de afgelopen anderhalf jaar veel tekenen gekregen dat ze nog bij ons is. Haar favoriete liedje was ‘Over the rainbow’  van Israel Ka’ano Kamakawiwo’ole. Dat zong ze altijd met de kleinste. Er was al vijf weken geen druppel regen gevallen, maar op de dag dat Brenda stierf stond er ‘s morgens een regenboog.”

 

bron: NOS.nl

Advertentie

To Top

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

NTR | Toneel tegen huiselijk geweld: ‘Het kwam hard binnen’

Marit Severijnse KRALENDIJK – Met de theatervoorstelling ‘Stop the beating’ trapt advies- en meldpunt Guiami een grote campagne tegen huiselijk geweld en kindermishandeling af. “Het komt hard binnen....

DH | Child abuser opposes his extradition from Scotland

PHILIPSBURG--Almost three years after he was sentenced by the Court of First Instance in St. Maarten to seven years in prison for a large number of...

Ingezonden | Allemaal ‘Nette Mensen’

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...

AntilliaansDagblad | Coalitie boycot raadsvergadering Bonaire

Kralendijk - Wie gisteravond rekende op vuurwerk in de Eilandsraad kwam bedrogen uit. Vijf minuten nadat waarnemend gezaghebber Reynolds Oleana de vergadering had geopend konden de aanwezigen...

AntilliaansDagblad | Slechts enkele organisaties hebben echt 12,5% gekort

Willemstad - Ongeveer de helft van rechtspersonen die door de overheid gefinancierd worden, zoals stichtingen, verenigingen en overheids-nv’s voldoet ‘min of meer’ aan de eis van 12,5...

AntilliaansDagblad | Klimaatrisico’s financiële sector

CBCS voorzitter regionale werkgroep gecoördineerde aanpak Willemstad/Philipsburg - ,,De juiste mix vinden om klimaatrisico’s en groene financiering in onze regio aan te pakken en te bevorderen, zal een...
- Advertentie -