NOS | Kruisgesprek over situatie Staten op NPO radio 1

NOS-Correspondent Dick Drayer over de situatie in gesprek met NPO

Dick Drayer NOS correspondent

WILLEMSTAD – Onrust in het parlement van Curaçao. Een parlementslid is overleden, een minister-lid is weg en de regering is de meerderheid kwijt.

En dat terwijl er grote politieke beslissingen gemaakt moeten worden, nu het eiland alleen dieper en dieper wegzakt in de rode cijfers.

Mogelijk moet en gaat Nederland ingrijpen – die beslissing wordt vandaag gekomen. (valt waarschijnlijk vandaag).

NOS-Correspondent Dick Drayer over de situatie:

Bron: Vanochtend op Radio 1?NOS/NPO

8 Reacties op “NOS | Kruisgesprek over situatie Staten op NPO radio 1

 1. Curacao revisited

  Dick is de enige goede journalist op Curacao. Het AD lees je eigenlijk alleen maar om te weten wat de prijs voor een happy meal is

 2. Fred Schiedam

  Als de boodschap je niet bevalt, moet je niet de boodschapper aanvallen.

  Dit soort ongefundeerde aanvallen maakt de boodschapper eerder geloofwaardiger!

 3. De Rechtsstaat

  Pff die de drek van de oorspronkelijke gated community.

 4. Showroe di Emmastad

  You may not like the man. He can’t be bothered…….mind over matter. Hij is ervan verzekerd dat Hilversum hem als eerste belt als hier stront aan de knikkert bungelt en als correspondent heeft hij het oog en oor van Den Haag en 17 miljoen andere buitenlui. He’s sure to win that pissin’-contest, so go ahead, diss him all you want

 5. De Rechtsstaat

  Ach Dickie sinds de berisping van onze MP wring je in alle bochten om weer kind aan huis te worden.

  Ja, jammer Dickie, in jouw zeer tendentieus verhaal c.q. gesprek met Jurgen van den Berg ben je bij gelegenheid de episode van Alcala-Wallé toevallig vergeten te melden.

  M.i. is Alcala-Wallé hierin niet vrij te pleiten.

 6. Tico Martina

  En hopelijk vallen nu de schellen van de ogen van de bevolking. Dit is een vooropgezet spel. hiervoor ging Rugghenaat gauw naar NL. Dit is vooraf gespoken ook met de oppositie.

 7. Hoorde Stephen Walroud laatst op de radio en het lijkt alsof de man een drank probleem heeft. s’ochtends vroeg aan de jenever beginnen kan nooit goed zijn.

 8. Dick Drayer. Ach Dick kerel, wat jij vertelt weet iedereen vanaf 1Juni 1969, dus daags na 30 Mei. Of niet! Of Nederland moet en gaat ingrijpen is jouw opmerking? Tuurlijk Dick. maar ook ditmaal moet Mom wéér eisen en voorwaarden stellen. De complete regering gaat weg en Mom neemt het roer over,want de enorme (fig.) ijsberg is al in zicht) en Curacao stevent en koerst met vastberadenheid erop af. Een “complete” Nederlandse regering en dus geen mengeling. Geen water bij de wijn doen. Eén rotte appel in de mand……..dus geen twee regeringen. No por tin dos homber den cas. Un tin cu bai p’e otro keda. De kansen keren nu Dick.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *