31 C
Willemstad
• maandag 26 juli 2021 17:54

Laatste reacties

- Advertentie -

NOS | Afsluitend gesprek met Knoops

Afsluitend gesprek met Knoops | Persbericht Curacao

Drie dagen procederen zijn voorbij. Gerrit Schotte en zijn partner Cicely van der Dijs moeten tot 21 juli wachten om het vonnis te horen.

Zij werden verdedigd door de Nederlandse strafpleiter Geert Jan Knoops. Na afloop van de zaak, sprak NOS-correspondent Dick Drayer met hem:

- Advertentie -

Bron: NOS

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

11 reacties

 1. @ Leonard en Johannes jullie slaan de spijker precies recht op zijn kop, al dat negatieffe gezeik over het OM en nu ook over de rechters vallen in mijn ogen ook niet zo lekker binnen bij de MENSEN die straks over Gerrit de Raaf (monster dief) moeten beslissen, de kans zit er dik in dat de eis de uitspraak word net zoals de eerste keer, alleen nu met het direct in de boeien slaan van Gerritje, aangezien het OM het heel goed door heeft, dat Gerrit de Raaf bij veroordeling zeker zijn aanhang zal manupileren om de boel te laten escaleren, met acties die de laaste tijd ook zijn gepleegt toen Gerrit voor minder ergens de schuld van kreeg, feiten zoals, het platgooien van het hele land door de electra te laten afsluiten, via de MFK vazal en trol de tuinkabouter Cova, het op onverklaarbaare wijzen een oud gebouw ” schouwburg” tot aan de grond laten afbrande, het spontaan in de brandvliegen van twee auto’s, een levens gevaarlijke brand op zondag? bij de ISLA etcetra etcetra. Direct vast zetten is het best voor de hele gemeenschap, zo niet dan zal je zien dat ik gelijk krijg, de Narsict Gerrit de Raaf zal toeslaan, 100% zeker weten.

 2. Knoops zou I** A***, Pol Pot, St*lin en dergelijke sujetten misschien ook als advocaat hebben bijgestaan. En zo hoort dat ook. Iedereen heeft recht op een advocaat. Maar het gaat te ver als de advocaat de genoemde figuren ook nog , ongefundeerd ! , als persoon de hemel in zou prijzen. Een advocaat behoort zich tot de juridische aspecten – en eventueel de sociale omstandigheden- te beperken. ( waarbij ik geen uitspraak doe over de kwalificaties die Knoops Schotte toedicht. Dat laat ik aan anderen over). Het bewerken van de Communis opinio werkt m.i. in het nadeel van zijn cliënt.
  De gevoelsmatige zweem van arrogantie die rond Knoops hangt, kan weleens contraproductief voor hem gaan werken. Ook aan rechters is tenslotte niets menselijks vreemd.

 3. Wat een slap verhaal vaan Koops.
  Dat hij in de rechtbank alles probeert om zijn client vrij te krijgen is een ding.
  Daarna in de media dat ook nog gaan doen is absurd.
  Advocaten zijn in de media alsvolgt bezig: Zodra er een lastig verhaal is dan zegt men dat ivm de zaak men niets kan zeggen. Maar wel de media gebruiken om zo’n zielig mogelijk verhaal er van te maken.
  Nee, de veroordeling vindt plaats in de rechtbank, het media verhaal is gewoon beetje show.

  Verder zou client in de media al veroordeeld zijn. Dezelfde client heeft in dit geval uitgebreid zijn eigen verhaal in de media mogen uiten, met traantjes en al.

  Misschien advocaten hier geen onevenwichtig platform voor bieden.

 4. meneer Knoops, het zal terecht zijn als u uw verdiende bloedgeld van het arme curacaose volk in de staatkas zou deponeren, dan heb ik weer bewondering voor u, nu bent u voor mij nada,niks,zero, 0 voor de knip waard. Maak dat je weg komt van het eiland?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

ParadiseFM | Aantal actieve besmettingen neemt af

Het aantal actieve coronabesmettingen op Curaçao neemt al twee dagen af. Afgelopen dag testten 48 mensen positief op het coronavirus op een totaal van ruim 1500 afgenomen...

Democracy now! | Monday, July 26, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 26 juli 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DolfijnFM | Drie Venezolanen doen noodoproep Pisas

Drie Venezolanen die al tien maanden vastzitten in de vreemdelingenbarakken van de SDKK-gevangenis hebben een noodkreet gestuurd naar premier Pisas. Hun detentieomstandigheden zijn slecht en ze worden...

DolfijnFM | Ruim helft hotelkamers weer bezet

Ruim de helft van alle hotelkamers op Curaçao was in de maand juni bezet. Dat meldt CHATA. Daarmee krabbelt Curaçao langzaam weer uit het diepe dal vanwege...

DolfijnFM | Inspectie niet te spreken over uitgaansgedrag jongeren

De Inspectie is niet te spreken over het gedrag van jongeren in het uitgaansleven. Dat schrijft de Èxtra. Dit weekend werd er extra gecontroleerd vooral in het...
- Advertentie -