28 C
Willemstad
• woensdag 17 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

Nu.cw | ENNIA sponsort atleet Terrence Agard

HomeLandenCuraçaoNu.cw | ENNIA sponsort atleet Terrence Agard

ENNIA sponsort atleet Terrence Agard

Verzekeringsmaatschappij ENNIA zal Terrence Agard, Olympisch zilveren medaillewinnaar op de 400 meter estafette (2021) tot na de Olympische spelen in Parijs 2024 sponsoren.

De atleet kan zich volgens ENNIA zo maximaal focussen op zijn atletiekwedstrijden op de onderdelen 400 meter en 4 x 400 meter estafette. Tijdens de OS Tokio 2020 liep Terrence de één na snelste tijd (43,76 seconden) van het hele deelnemersveld. Alleen de Amerikaan Rai Benjamin was sneller. Na de wedstrijd verklaarde Terrence dat hij ziel en zaligheid in die race had gestopt.

ENNIA zal Agard steunen bij zijn voorbereidingen en wedstrijden op weg naar de Olympische Spelen in Parijs in 2024. De atleet heeft nog meerdere wedstrijden op de planning staan. Voor dit jaar zijn dat het Nederlands Nationaal Kampioenschap Indoor in februari, de Indoor World Cup Belgrado in maart, de World Cup Oregon in juli, daarnaast de European Cup in juli in München en in oktober de Odesur Games in Chili.

Lesley-Ann Harms-Brodie, CEO van ENNIA, zegt trots te ze zijn dat ze met dit partnership kunnen bijdragen aan de prestaties van Terrence.”Zijn inzet en internationale prestaties zijn een mooi voorbeeld voor ons allemaal. Samen met zijn team zet hij op een mooie wijze het Caribische deel van het Koninkrijk in de spotlight. Dit kunnen wij alleen samen met zijn allen realiseren door Terrence het vertrouwen te geven dat het thuisfront achter hem staat”, aldus Harms-Brodie.

Bron: Nu.cw

Dit artikel is geplaatst in

4 reacties

  1. “Heeft Ennia daar nog geld voor na de bonus van Jaime Saleh?”

    volgens Kunneman is RvC werk op Curacao een drukke en slechtbetaalde baan, dus Saleh is nog coulant geweest met zijn vergoeding tov ENNIA

  2. Hoe moeten we dit zien? Lokale bedrijven sponsoren sporters die voor Nederland uitkomen? Er zijn sporters die vaak meer aan sponsor contracten verdienen dan aan hun sportprestaties. Het omgekeerde kan soms ook pijnlijk zijn.

    Zo hebben we allemaal de Amerikaanse boksster, Claressa Shields gezien, die heeft twee maal olympisch goud gehaald maar de sponsoren bleven weg waardoor ze versneld prof moest worden om wat te verdienen. Intussen is ze kampioene van alle 4 de boks bonden in twee gewichten dus beter is er niet.

    De keuze van de sponsors is wel te verklaren, het meisje komt uit Flint, dat is een dode stad, vader is een bajes klant en moeder is zwaar verslaaft aan de drugs.

    Deze Clarissa Shields heeft haar afkomst nooit verloochend en schaamt zich ook niet voor haar familie want we zien haar na elke overwinning naar haar moeder in het publiek schreeuwen. Het beeld van een juichende moeder in het publiek met een mond zonder tanden jaagt sponsors weg.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties