34 C
Willemstad
• vrijdag 19 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

DolfijnFM | Derde deel hitreeks Bon Bini Holland gaat eind juni in première

HomeLandenCuraçaoDolfijnFM | Derde deel hitreeks Bon Bini Holland gaat eind juni in...

Bon Bini Holland 3, de nieuwe film van en met komiek Jandino Asporaat, is vanaf 30 juni in de Nederlandse bioscopen te zien. Dat heeft de distributeur gisteren gemeld. De film zou eerst tijdens de kerstdagen uitkomen maar na de abrupte lockdown in Nederland waren de makers gedwongen de release uit te stellen.

Asporaat keert in het derde deel terug als charmante zwendelaar Robertico. In de Bon Bini-reeks verschenen tot nu toe twee ‘officiële’ delen en één spin-off, Judeska in da house.

Alle drie de films behoorden tot de best bezochte bioscooptitels van de afgelopen jaren. Asporaat won voor alle drie de films ook een Gouden Kalf van het Publiek, een prijs waarvoor het publiek kan stemmen. Wanneer de film naar Curaçao komt is nog niet bekend.

Bron: DolfijnFM

Dit artikel is geplaatst in

5 reacties

  1. Jandino, de knuffelneger omarmt door deugend Nederland. 1 of 2 keer het Judeska typetje zien is leuk en hilarisch, maar daarna begint het te vervelen aangezien het allemaal van hetzelfde is. Het wachten is over 1 of 2 jaar. Dan zal er iemand naar voren treden die zeker te weten eggies waar aangerand of onkies is benaderd door Jandino. Net als met die troetelmarokaan Ali B. ooit omarmt door deugend links Nederland. Dus Jandino geniet nog maar even van je roem en buit het uit. Voor je het weet liggen al je videobandjes op de brandstapel aangestoken door dezelfde deugende groenlinks aanhangers die je nu op handen dragen.

  2. Ik dacht dat nep YDK Jandino “BREEDBEK KIKKER kwak kwak kwak druk bezig was met zijn net goedkoop “voor een paar onder de tafel doorgeschoven $ via MFK en Pik op naam gekregen bosgrond landgoed mag eerst onder het mom schoonmaken maar om er over een paar jaar voor vermogens kapitale villa’s neer te zetten samen met enkele nu zittende regering leiders hun oude dag voorziening te regelen. eerste klas beroeps dieven zijn het, en de klaplopers om hun heen blijven in hun geloven voor een kwart flesje Rum.

  3. Jandino, de zgn ‘bon YDK’, die veel geld verdient door de stereotype van een Curacaosche vrouw neer te zetten in zijn rollen. En iedereen is muisstil hierover.
    #bah

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties