28 C
Willemstad
• zaterdag 20 april 2024

Extra | Journaal 19 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Thursday, April 18, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 18 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Telegraaf | Uitspraak in zaak tegen Jamel L. over doodsteken AH-medewerkster

DEN HAAG - De rechtbank in Den Haag doet donderdag uitspraak in de zaak tegen Jamel L. over het doodsteken van een supermarktmedewerkster van een Albert Heijn...

Democracy now! | Wednesday, April 17, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 17 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertisement -spot_img

ParadiseFM | Knops zwaait af, was liever onderdeel van kabinet gebleven

HomeLandenArubaParadiseFM | Knops zwaait af, was liever onderdeel van kabinet gebleven
Raymond Knops | John Samson

Demissionair staatssecretaris Raymond Knops heeft met pijn in zijn hart afscheid genomen van zijn rol in het kabinet. Dat vertelde hij aan de Nederlandse pers vlak voor de laatste ministerraad van het demissionaire kabinet.

De CDA’er was verantwoordelijk voor Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en heeft dus veel met ons eiland van doen gehad. Knops keert na de beëdiging wel terug in de Tweede Kamer als kamerlid voor het CDA.

Bron: ParadiseFM

9 reacties

  1. ,@drechi , je zou helemaal niet zo blij moeten zijn dat Knops weggaat. Sta vanHuffele. Zou eens wat strenger moeten zijn dan Knops, dan is deze ravage-regering alias jouw vrienden, de aap gelogeerd en goed ook.*sra vanHuffelen.

  2. @kiko,
    Dat is de weg die we aan het bewandelen zijn.
    En waar we uitkomen zonder hulp van Nederland en zonder staatshervorming.
    Let wel de elite vind het niet zo erg.
    De elite van Haïti leeft zeker net zo goed of nog beter als de elite hier.
    Al het commentaar dat Nederland dat “we het wel zelf kunnen” en Nederland het geld in een donker gat kan steken, moet dan ook zo bekeken worden;
    Haïti zorgt goed voor hun liders, hun liders hebben geen boodschap aan de Haïtianen.
    Er zijn mensen hier die precies het zelfde doen en willen blijven doen.
    Al het commentaar daar op is rasisme.
    Iedereen die commentaar heeft wil terug naar de Slaven tijd.
    En dat is zo gecultiveerd dat daarmee hun status quo blijft.
    De elite leeft uitstekend het grootste deel van de bevolking leeft onder het juk van straatbendes. De straatbendes hebben connecties met de elite, of andersom,
    All men are created equal, some are more equal than others.
    Er wordt hier niet eens meer een geheim van gemaakt.
    Haïti here we come.

  3. Ai, Drechi is weer even terug met z’n anti Nederland commentaar. Totdat hij weer een keer op z’n plek gezet wordt en een paar weken in het hoekje de klas verdwijnt.

  4. Knops heeft gefaald.
    Wat de reden was waarom hij zijn dreigementen van het stopzetten van steun ook waren, elke keer werd de steun hervat zonder dat er aan de steun voorwaarden voldaan werd.
    Daarmee geef je toch aan dat je niet aan voorwaarden hoeft te voldoen.
    The bark was much more than the bite.
    Of Knops nu geen tanden had of dat ze in Den Haag getrokken zijn, ik heb geen idee.
    Hij deed wel talk the talk. Maar niet walk the walk.
    En daarmee heeft hij de bewoners niet geholpen. De elite daarin tegen. Ze mogen voor hem een standbeeld neerzetten (uiteraard door een bevriend bedrijf, zwaar over de “marktwaarde” en betaald door de belasting betaler).
    Ik hoop dat de nieuwe staatssecretaris minder zegt en meer doet.

  5. Joop, hij heeft in ruim 1 jaar meerdere keren een reden hebt gehad de geldkraan dicht te draaien doordat hij door de beide regeringen in die periode in de maling is genomen. Maar als je telkens de 2e Kamer informeert dat aan vrijwel alle voorwaarden is voldaan en geld overmaakt moet je het niet vreemd vinden dat je bent uitgespeeld op regeringsniveau als er van de voorwaarden/afspraken vrijwel niets is terecht gekomen.

  6. Tja…. Wat wil je dat ik zeg Joop? Dat ik het jammer vind dat hij opsodemietert? Dan heb je nog lang wachten hoor. En je consorten ook!
    Ik wil el wel even op wijzen Konopi, dat pijn in je hart vele malen beter is dan pijn in je beenspieren. Dat komt door op jullie verzoek zijn “poot stijf te houden” Het resultaat is dan wel dat je zeer pijnlijke kramp kunt krijgen aan die poot van je.
    You have been weighed, but came up noticeably lacking. That’s all. Je hebt je best gedaan, maar je hebt gefaald.

  7. Wens Knops veel succes in zijn volgende functie, hij heeft zijn werk op Curacrim niet af kunnen maken en dat is jammer, aangezien Knops door Pik elke keer zwaar in de maling werd genomen had Knops er voor gezorgd dat de Regering Pikkie nog geen 4 maanden meer op het Pluche kunnen zitten omdat de staats kas dan totaal leeg was geweest en Knops hem geen piek meer had gegeven en daar was angsthaas Rutte bang voor?.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties