28 C
Willemstad
• woensdag 5 oktober 2022

Extra | Journaal 4 oktober 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, October 3, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 3 oktober 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -

DH | SNSM extracts three sailors from stranded cargo vessel

MARIGOT--On the instructions of Regional Centre for Surveillance and Rescue Operations Antilles-Guiana CROSS-AG, French-side sea rescue SNSM volunteers went to the assistance of a cargo vessel early...

AntilliaansDagblad | Gezaghebber Rijna werpt kritiek verre van zich

Kralendijk - Gezaghebber Edison Rijna van Bonaire benadrukt in een reactie op een publicatie waarin zijn integriteit als gezaghebber en die van een niet bij naam genoemde...

AntilliaansDagblad | Zwemmen van punt naar punt rond Aruba

Oranjestad - De ervaren Arubaanse openwaterzwemmer Deaxo Croes is na een geslaagde zwemtocht van zo’n dertien uur zaterdag bij Baby Beach weer veilig aan land gekomen. Hij...

AntilliaansDagblad | ‘Vol ambitie en met veel vertrouwen’

Securitas Antias viert 40-jarig jubileum Willemstad - Het beveiligingsbedrijf Securitas Antias bv heeft gisteren, samen met haar medewerkers en een groot aantal gepensioneerde ex-collega’s, op feestelijke wijze haar...

DolfijnFM | Femke Halsema van strandbedje af gestuurd op Curaçao: ‘Geen geld’

Toen de beheerder van het strand langs kwam om af te rekenen, bleek de burgemeester van Amsterdam alleen maar een pinpas bij zich te hebben.

Femke Halsema is op Curaçao van haar strandbedje af gestuurd, omdat ze geen contant geld op zak had. Foto’s daarvan zijn te zien in de Story in Nederland. Het voorval zou gebeurd zijn op het stand van Kleine Knip.

Daar had ze met haar dochter twee strandbedjes gepakt om op te gaan liggen. Toen de beheerder van het strand langs kwam om af te rekenen, bleek de burgemeester van Amsterdam alleen maar een pinpas bij zich te hebben.

Een stel Nederlanders dat achter Femke op het strand lag, zou de burgemeester te hulp geschoten zijn en voor de bedjes te hebben betaald.

Toen de beheerder van het strand langs kwam om af te rekenen, bleek de burgemeester van Amsterdam alleen maar een pinpas bij zich te hebben | Eilandmeisje

Bron: DolfijnFM

Artikel delen

29 reacties

 1. Tico Martina schreef;
  “@Mano, haha. Ik vermaak me kostelijk alhier en op andere fora.”

  Alhier, maar toch niet heus op die andere fora waar jij naar eigen zeggen door je medeforumleden uitgelachen en weggehoond bent? Dus ik neem aan dat je met die andere fora bedoelt te zeggen andere fora in de zin dat het nieuwe forums zijn? Ik vermaak me trouwens niet minder kostelijk dan jij, hoewel ik geen tijd heb past het ook niet bij mijn manier van zijn om dagelijks op ontelbare forums actief te zijn. Maar blijkbaar heb jij wel tijd om iedere dag op tig forums, de goden weten hoeveel, actief te zijn.(shock!)

  @Tico M. schreef;
  “Vooral als iemand mij in een hokje probeert te douwen. En geloof me wat ik over mijzelf vertel is alleen maar wat ik zelf wil delen. Met mijn psychiaters heb ik heel wat meer gedeeld. Maar helaas voor hun lukte het maar niet een eenduidig rapport te schrijven.”

  Beste Tico M., de gedachte of het idee dat ik (of misschien ook anderen) jou in een hokje probeer te stoppen is niets anders dan wat beschreven is als dwanggedachte. De diagnose is immers al vastgesteld én je zit of het jou bevalt of niet in het hokje! N.l. het virtueel hokje dat jij hoogstpersoonlijk geconstrueerd hebt en waar ik je nu al voor de zoveelste maal aan moet helpen herinneren. Het is en blijft onherroepelijk.

  Ik betwijfel overigens ten zeerste dat jij je psychiaters inderdaad veel meer hebt vertelt dan je hier op het KKC-forum over jezelf hebt losgelaten. Ik durf zelfs te stellen dat jij je zeker veel bloter hebt gegeven op dit forum dan je ooit bij jouw psychiaters met de billen bloot bent gegaan. Het forum is volgens mij toch heel iets anders dan in persona tegenover je psychiaters zitten.

  @Tico M. schreef;
  “Ik zou een meester oplichter kunnen zijn, maar dat zit niet in mijn aard. Ik ben dan wel een Martina, maar ik weet wel wat mijn en dijn is.”

  Meesteroplichter, tja, jij zegt het. Je zou ook een bedreven TROL kunnen zijn, niet waar Tico M.?Maar goed, het is toch niet mijn zaak, waar bemoei ik me mee…

  @Tico M. schreef
  “Wat ik bedoel met vloeibaar als kwik en solide als lood is dat ik alle vormen kan aannemen die ik wil. De mens heeft 8 persoonlijkheden, het is een kunst deze of in bedwang te houden ofwel om deze individueel te beheersen.”

  Wat je nu vertelt komt neer op een interessante bekentenis. Je bedoelt met zoveel woorden te zeggen dat jij 8 personen in 1 bent? Of je probeert in bedekte termen op te biechten dat jij uit 8 verschillende personen bestaat maar gelukkig wel de kunst verstaat jouw medepersoonlijkheden in bedwang te houden ofwel individueel te beheersen?

  Je beweert niet dat jij als persoon belast bent met nog 7 andere persoonlijkheden, neen, het is nog erger. Je beweert n.l. dat ‘de mens’ 8 persoonlijkheden heeft! (shock) Wat je nu allemaal aan mijn neus hangt gaat me echt de pet te boven Tico M. Zo wijs en geleerd ben ik niet.

  “Ben ik wel een normaal mens?” Erover napeinzend drong zich plotsklaps de deprimerende gedachte op dat ik misschien helemaal niet zo normaal ben dan ik altijd al dacht te zijn geweest….Want als het waar is dat de mens 8 persoonlijkheden heeft en ik maar eentje, dus 1 en dezelfde persoonlijkheid, dan kán ik toch geen normaal mens zijn?

  Ah, ik weet het weer. Ben gewoon doodnormaal ondanks dat ik geen 7 extra andere aan ‘mijn enige bekende persoonlijkheid van alle dag’ toegevoegde mede persoonlijkheden ken anders dan enkel de mijne waarmee ik altijd al bekend was en nog steeds mee bekend ben. (lol)

  Precies Tico, ik heb dus echt maar 1 persoonlijkheid, ik moet er niet aan denken uit 8 verschillende persoonlijkheden te bestaan. Raak je niet van streek als jouw 8 persoonlijkheden zich allemaal tegelijk willen laten gelden? O nee, je kunt hen natuurlijk, jouw 7 andere fictieve medepersoonlijkheden, in bedwang houden. (lol)

  Zou ik een Tico-mens die beweert ‘alle vormen die hij zou willen te kunnen aannemen’ niet moeten vrezen? Of een Tico M. die zich kostelijk vermaakt omdat hij zelfs een meesteroplichter zou kunnen zijn maar het volgens hem niet is?

  Tico M., al met al pretendeer je gelezen al die superkrachten die jij meent te bezitten weer eens zelf hoe ‘superieur’ je bent. Opschepperij zit je in het bloed. Het blufgehalte van jouw praatjes blijft hoog, wat stroomt er toch weer een hoop bullpoep uit jouw vreetgat. (wink)

 2. @Mano, haha. Ik vermaak me kostelijk alhier en op andere fora. Vooral als iemand mij in een hokje probeert te douwen. En geloof me wat ik over mijzelf vertel is alleen maar wat ik zelf wil delen. Met mijn psychiaters heb ik heel wat meer gedeeld. Maar helaas voor hun lukte het maar niet een eenduidig rapport te schrijven. Ik zou een meester oplichter kunnen zijn, maar dat zit niet in mijn aard. Ik ben dan wel een Martina, maar ik weet wel wat mijn en dijn is. Vandaar dat ik bijvoorbeeld nooit op een strandbed zou gaan liggen, om daarna quasi onschuldig met een pinpasje te zwaaien en net te doen of ik niet wist dat je daar niet mee kan betalen op het strand. Ook in Nederland kan dat niet.

  Wat ik bedoel met vloeibaar als kwik en solide als lood is dat ik alle vormen kan aannemen die ik wil. De mens heeft 8 persoonlijkheden, het is een kunst deze of in bedwang te houden ofwel om deze individueel te beheersen.

 3. @Tico M. schreef;
  “Mano, en je had jezelf nog wel beloofd dat je geen uitgebreid epistel aan mij zou wenden.”

  Klopt Tico M., je hebt absoluut gelijk. Maar toen ik na mijn belofte jouw tegenreactie van d.d. 11 maart om 17:15 onder ogen kreeg;
  @ Tico Martina schreef op vrijdag 11 maart 2022 om 20:17
  “@Mano, Geloof mij, als zelfs de meest ervaren psychiater geen diagnose kan stellen over mijn persoon, hoe denk jij dat online wel te kunnen?”

  Dus toen ik bovenstaande reactie onder ogen kreeg dacht ik;
  ‘hmm, ondanks de door mij gedane belofte moet ik die Tico toch nog even uitgebreid uitleggen hoe ik de diagnose wel degelijk online heb kunnen vaststellen.’

  Dus hoe? I.p.v. bij jouw psychiater op de sofa te liggen heb je op het KKC-forum op de sofa gelegen. Als je alles wat je hier op het forum over jezelf hebt vertelt aan jou psychiater had verteld, dan zou hij vast en zeker de diagnose hebben kunnen vaststellen.

  Knap overigens dat je, hoewel zonder enig erg in te hebben, in feite je eigen psychiater bent geweest op het forum. Zeg maar een ‘doe het zelf psychiater’. Zodoende heb je niet alleen je hokje in en bij elkaar getimmerd, maar ook nog jezelf gediagnosticeerd. Ook al heb je het nog niet in de gaten. En zo ben ik “online” achter de door jou zelf vastgestelde diagnose gekomen.(wink)

  @Tico M. schreef;
  “Ik ben vloeibaar als kwik en stevig als lood.”

  Nou ja zeg, ik heb zelf al geconstateerd dat je goed kan incasseren, maar of je inderdaad net zo stevig als lood bent valt nog te bezien. Lijkt mij gewoon niets anders dan blufferij.(lol)

 4. @Mano, en je had jezelf nog wel beloofd dat je geen uitgebreid epistel aan mij zou wenden. Ik blijf lachen om jouw verwoede poging om mij in een hokje te plaatsen of mij te analyseren. Gaat je niet lukken mijn beste. Zoals gezegd, vele psychiaters hebben het getracht maar moesten het opgeven. Ik ben vloeibaar als kwik en stevig als lood. Maar blijven proberen mijn beste, misschien lukt het.

  On topic, heeft mevrouw uiteindelijk het bedrag terugbetaald aan de gegoede burger die wel eerlijk van geest waren? Follow the Money!!!

 5. Ik ben blij dat Nederlanders, ook prominente, op Curacao hun welverdiende vakantie vieren.

  Is wel hypocriet want dezelfde persoon is tegen vliegen. Je bent Links als het je uitkomt!

 6. @LaStiwz schreef;
  “Klopt, maar je het wel internet nodig. Op Knip heb je vaker geen dan wel internet. Op Daaibooi, Cas Abao en Porto Marie nooit.”

  O, daar ben ik niet van op de hoogte. Betekent het dan dat ook gewone mobieltjes het niet doen op die stranden?

 7. @Tico Martina schreef;
  “Mano, bedankt voor je reactie. Helaas zit je er zoals vaak er danig naast. Geloof mij, als zelfs de meest ervaren psychiater geen diagnose kan stellen over mijn persoon, hoe denk jij dat online wel te kunnen.”

  Ach, makkelijk zat @Tico M. Wat verwacht je als jij ongevraagd het grootste deel van jouw levensverhaal op dit forum neerkladt? Vorig jaar had je het nog over ‘het hokje’ waarin volgens jou niet 1 van de psychiaters die jij in de loop van je leven hebt versleten in staat bleek je te plaatsen, lees diagnosticeren. En beweerde je, ‘al helemaal niemand op dit forum kan mij in een hokje plaatsen’. (want zo bijzonder als ik ben is niemand. lol). Hoewel ik verschillende goed onderbouwde hokjes waarin jij overigens nog steeds goed past de revue heb zien passeren. (lol)

  Misschien ben je vergeten dat ik je toen duidelijk heb proberen te maken dat niemand moeite hoeft te doen jou in een hokje te plaatsen. En dat om het simpele feit en de reden dat jij hoogstpersoonlijk jouw eigen virtueel hokje in elkaar hebt getimmerd. Dus ja Tico M., de psychiatrische diagnose over jezelf heb je zelf (vast)gesteld, ook al schijnt het je niet zijn opgevallen. En zo te lezen nog immer niet. Maar goed, de diagnose is onherroepelijk, dus niet meer erover zeuren Tico M.

  Misschien had je een paar van die psychiaters op het forum moeten uitnodigen. Ik ben er zeker van dat zij net zoals forumleden die wel eens een comment van jou onder ogen kregen, en gelezen deeltjes van jouw best wel zeer overdreven levensverhalen, de diagnose zonder enig probleem dan wel zouden hebben vastgesteld.

  @Tico M.; schreef;
  “In tegenstelling tot velen hier heb ik al van jongs af mijn eigen mening. Dat is mij nooit in dank afgenomen. Ik blijf het grappig vinden dat mensen die zelf klakkeloos overnemen van de media, mij gaan betichten dat ik op extremistische sites kom.”

  Een eigen mening hebben is niet zo apart hoor Tico M., velen zullen niet anders dan jij ook beweren van jongs af aan over een eigen mening te beschikken. Dat het je door anderen enkel vanwege het hebben van een eigen mening nooit in dank is afgenomen kan nooit de enige reden zijn noch geweest zijn. Dat lijkt me sterk, er zal toch ook wel een bepaald door jou vertoont gedrag een rol gespeeld hebben?

  Bijvoorbeeld jezelf op bepaalde wijze om de haverklap vergelijken met beroemde of bekende personen uit de geschiedenis, o.a. Colombus en eens zelfs Jezus christus. (shock! lol)
  Of vaak suggereren dat je tot een ‘grote der aarde’ behoort of in de toekomst tot 1 van de groten der aarde gerekend zal worden. En het verhaal dat je met de groten der aarde aan tafel hebt gezeten en vanzelfsprekend ook gezamenlijk met hen gedineerd zou hebben en dat in de meest gerenommeerde top restaurants etc & etc.

  Of het droevig verhaal dat je met de KKC-forumpopulatie hebt gedeeld over het hoongelach dat jij naar eigen zeggen op vrijwel alle platformen waar je je ooit hebt begeven ervoer ofwel jou ten deel viel?

  Vind je het echt raar of niet kunnen dat al wat jij op al die sites/fora oogstte hoon en spot was?
  Ook bovengenoemd verhaaltje behoort tot de vele door jou meegedeelde maar ongevraagde verhalen = omdat niemand jou gevraagd heeft/had het verhaal te vertellen. Heb je echt wel vrijwillig hier (schriftelijk) zitten vertellen beste Tico M.

  Inderdaad Tico M., sommigen nemen klakkeloos, dus letterlijk over van de media, heb laatst nog eentje betrapt. Maar jij hebt mij nog nooit van je KKC-leven kunnen betrappen op het plegen van plagiaat. Het letterlijk kopiëren van een persbericht of anders, zonder een bijbehorende verwijslink of een door mij zelf aangegeven hint dat het een kopie betreft is niet mijn stijl. Ik daag je uit te bewijzen dat ik klakkeloos van de media overneem, kom maar op met de kabritu Tico M. (lol)

  Bovendien is info over de meest uiteenlopende (wereld)gebeurtenissen eigenlijk alleen via de media te verkrijgen, zowel de lokale als de internationale. Dus waar heb je ‘t over man?

  En ja T. Martina, je bezoekt die sites wel degelijk, niet dat het mij ook maar iets aangaat of dat het mij ook maar iets kan schelen. Niets dus. Het staat iedereen vrij om te lezen en geloven wat men belieft. Dat jij zeer waarschijnlijk ook die soort sites bezoekt schreef ik al minstens een halfjaar geleden toen het over Afghanistan ging, weet je ‘t nog of moet ik op zoek naar het artikel? Die opmerking maakte ik n.a.v. van de talloze denigrerende benamingen waarmee jij o.m. de Afghaanse vluchtelingen die door de Westerse landen opgehaald werden dacht te moeten kunnen vernederen.

  Ik hoef eigenlijk niet eens uit te weiden over de honderden door jou verzonden uiterst theatraal aandoende Q-anonachtige complottheorieën bevattende reacties betreffend de covid-19 pandemie. Meningen die jij letterlijk overgenomen had van andere sites, niet wat jij zelf hebt verzonnen. Dezelfde complottheorieën die alom op de sociale media circuleerden waaronder ook rechtsextremistische sites en forums.

  Je hebt herhaaldelijk als een repeteertoeter George Soros, Bill Gates en alles wat er tussenin zit en nog veel meer tot en met ‘duistere machten’ an toe genoemd. Duistere machten die volgens jou de wereld, dus de mensheid, middels een sinister plan in de greep hebben en houden. Zelfs de G5 mythe is jou niet ontgaan. Kan het nog een beetje gekker Tico M.?(lol)

  Je vergeleek als gevolg van jou ondergane hersenspoeling in zowat elke reactie de covid-19 maatregelen, overigens net als op al die andere kletspraat-sites, met de Slavernij, de 2e WO, de holocaust en de ‘duistere weet ik veel wat’, ach teveel om op te noemen man. Je hebt eens zelfs de Nazis en Hitler erbij gesleept om al die complotkletspraat waarmee jij door o.m. viruswaarheid guru’s als Willem Engel, T. Baudet e.a. beroepsonruststokers geïnjecteerd bent geworden te vergoelijken. Het gevolg is nu een zwarte aan complottheorieën verslaafde propagandistische shitzooi schrijvende Tico Martina die bovendien beweert iedere weekend al wobbelend en bobbelend over de dansvloeren in Tjsechië te zwieren. (lol)

  @Tico M. schreef;
  “Nee hoor woordspelingen doe ik al mijn hele leven. En is niks denigrerend aan mijn beste, benoemen moet en mag kunnen. Ik ben geen heer Fortuyn die zich laat demoniseren.”

  Ja hoor, daar ga je weer, je kunt het maar niet laten een of andere bekend personage in jou eigen sores te betrekken. Zo bijzonder als P. Fortuyn ben je ook weer niet om door anderen gedemoniseerd te worden. (lol)

  @Tico M. schreef;
  “En wat is er mis mee om mij vereerd te voelen omdat een mede Yu di Korsou ook verbonden is aan de Rijks Universiteit Leiden?”

  Daar is niks mis mee, ware het niet dat je heus niet zo verbonden bent als je zelf denkt te zijn aan de Leidse universiteit. Jezelf vergelijken met juffrouw de Curaçaose astronoom die wel kan en mag beweren verbonden te zijn aan de RUL is niets meer dan een gotspe! ga je lekker schamen man.

  @Tico M. schreef;
  “Het zal mij aan mijn derriere oxideren of je het gelooft of niet, ik weet dat mijn werken heden ten dage nog steeds worden gebruikt aldaar.”

  Beste Tico M., het dringt gewoon nog steeds niet tot je hersenpan door dat het niet gaat over ‘jou geloven of niet’. Het is de belangrijkheid die je jezelf ten onrechte toeschrijft die jou parten speelt. Je kunt er niets aan doen, dat weet ik nu wel. Dat ‘gedrag’ is ook de reden geweest dat je op die andere fora uitgelachen en weggehoond bent. “jezelf hoger, intelligenter, geleerder, knapper en beter dan iedereen om je heen achten dan je in werkelijkheid bent.”
  Snap je nog steeds niet waarom je zo vaak een psychiater nodig hebt?

  @Tico M. schreef;
  “Maar het doet me deugd dat elke keer als ik de website van de RUL bezoek of iemand spreek van de afdeling dieren oncologie ik iets van mezelf terug zie na al die jaren.”

  Ja hoor, je bent heel belangrijk geweest voor de faculteit oncologie voor diergeneeskunde. Jouw grote werken op dat gebied zullen ongetwijfeld tot in den eeuwigheid onderwezen worden. (wink)

 8. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de slimste, knapste, beste, meest gestudeerde, bijdehantste van het hele land??
  Wat een egootjes !!
  “Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people”.
  Eleanor Roosevelt

 9. @Lastiwz, tja dat toont al de denkwijze van enkelen aan. Nergens ter wereld kun je een strandbedje met je pinpas afbetalen. Ik ben gezegend dat ik best veel landen heb mogen bezoeken. En op het strand is het handje contantje. En dat weet deze mevrouw drommels goed. Maar goed iemand die niet de eerste keer betrapt is op een leugen, daar kun je niet al te hoge verwachtingen van hebben. Uwer Tico zijn motto is “doe wel en zie niet om”. La Kaakklem haar motto is “doe wat ik zeg, en kijk absoluut niet naar mijn daden”. Enfin, Jan met de Pet heeft de knip alweer getrokken voor haar, en zijn hun centen kwijt. Niks nieuws onder de zon

 10. @Mano zegt: De goedkoopste mobiele pinautomaat kost maar 20 euro en accepteert zowel pin als creditcardbetalingen. (En is maar 10 bij 15cm groot)

  Klopt, maar je het wel internet nodig. Op Knip heb je vaker geen dan wel internet. Op Daaibooi, Cas Abao en Porto Marie nooit.

 11. @Mano, bedankt voor je reactie. Helaas zit je er zoals vaak er danig naast. Geloof mij, als zelfs de meest ervaren psychiater geen diagnose kan stellen over mijn persoon, hoe denk jij dat online wel te kunnen. In tegenstelling tot velen hier heb ik al van jongs af mijn eigen mening. Dat is mij nooit in dank afgenomen. Ik blijf het grappig vinden dat mensen die zelf klakkeloos overnemen van de media, mij gaan betichten dat ik op extremistische sites kom. Nee hoor woordspelingen doe ik al mijn hele leven. En is niks denigrerend aan mijn beste, benoemen moet en mag kunnen. Ik ben geen heer Fortuyn die zich laat demoniseren.

  En wat is er mis mee om mij vereerd te voelen omdat een mede Yu di Korsou ook verbonden is aan de Rijks Universiteit Leiden? Het zal mij aan mijn derriere oxideren of je het gelooft of niet, ik weet dat mijn werken heden ten dage nog steeds worden gebruikt aldaar. Als stagiair kun je helaas geen aanspraak maken op erkenning. Maar het doet me deugd dat elke keer als ik de website van de RUL bezoek of iemand spreek van de afdeling dieren oncologie ik iets van mezelf terug zie na al die jaren.

  @Zon, ik gun iedereen hun vakantie. Jij noemt haar als amsterdamse makamba prominent. De rest van Nederland heeft een andere naam voor haar. Verschil moet er zijn. Jammer uw afgunst tegenover het feit dat ik verbonden was aan de RUL. Zelf zeker nooit de kans gekregen? In de keuken ben ik nooit geweest helaas.

 12. @mano
  Hij heeft stage gelopen! Niks academisch. Stage in de keuken !
  Ik ben blij dat Nederlanders, ook prominente, op Curacao hun welverdiende vakantie vieren.

 13. @Tico Martina schreef;
  “@Postman houd je mond man. Ja het kan gebeuren, bij iemand die nog nooit op het eiland is geweest of nog nooit een strand heeft bezocht. Maar dit persoon weet drommels goed dat ze moest betalen alvorens haar koeienreet op de stoel te plaatsen.”

  Beste Tico M., Je bedoelt dus eigenlijk m.a.w. te zeggen dat mw. F. Halsema & dochter bewust het plan hebben bekokstoofd om het strandbedrijf 2×7 Cur. guldens per uur afhandig te maken c.q. op te lichten?

  Ik heb overigens begrepen dat men niet per se vooraf hoeft te betalen, maar dat er een loopjongen, werknemer of de strandbeheerder zelf langs komt om het verschuldigde bedrag te innen.

  In Nederland hoef je vrijwel nergens met contant geld af te rekenen. Ook niet op het strand bij de strandtentjes. Zelfs als je bijv. thuis eten laat bezorgen kun je er op rekenen dat de bezorger een mobiele pinbetaalautomaat bij zich heeft. Misschien ga je nu zeggen; “ja, maar Curaçao is geen Nederland”.

  Dat klopt, maar ik kan me echt niet voorstellen dat men op Curaçao onbekend is met mobiele betaalautomaten. De goedkoopste mobiele pinautomaat kost maar 20 euro en accepteert zowel pin als creditcardbetalingen. (En is maar 10 bij 15cm groot)

  Of heeft het “per se contant” betalen op klein Knip iets te maken met belastingontduiking? Zwart geld verdienen dat niet bij de belastingdienst wordt opgegeven?

  Kan het niet zo wezen dat mw. Halsema uit gewoonte ervan uitging dat die beheerder ook over zo’n mobiele pinautomaat zou beschikken?

  @Tico M. schreef;
  “En uiteraard kon de gewone burger (lees haar mede makambas) de portemenee trekken voor mevrouw kaakklem. Benieuwd of ze het heeft terug betaald.”

  Je praat zoals gewoonlijk een boel shit. Nederlanders die met vakantie zijn op Curaçao zijn geen Makambas. De Makamba is de Europese Nederlander die tijdelijk op Curaçao woont of er veelvuldig verblijft.

  Beste Tico M., het is vandaag, of je ‘t nou leuk vindt of niet, de laatste keer dat ik zo’n uitgebreide reactie aan jou besteed. Het is dat je jezelf zodanig hebt laten kennen dat ik me, weliswaar ongevraagd, geroepen voel uit te leggen hoe er in het algemeen, iig door mij, tegen jou wordt aangekeken. Sommigen zullen het niet zoals ik het beschouw beschouwen. Maar daar heb ik dus lak aan! Iemand moet het aan jou duidelijk maken wat en wie jij pretendeert te zijn, en die iemand ben ik.(lol)

  F. Halsema heeft een koeienreet, ze is mw. kaakklem. Een andere burgemeester is een kamerolifant etc. En zo heb je voor elk en ieder wat wils denigrerende bijnamen, heel soms zelf verzonnen, maar meestal zijn het bijnamen die ook op verschillende andere sites en fora voorkomen. Geeft niet, het punt is Tico M., hoe zie jij eruit? Op wat of op wie lijk jij eigenlijk? (lol)

  Ben echt geen psycholoog, maar men hoeft echter wat jouw geval betreft geen afgestudeerde psycholoog te zijn om te herkennen wat zich in jouw psyche afspeelt.

  Je hebt natuurlijk gemerkt dat er op dit forum op vrijwel alles en iedereen wordt ingehakt, okay, laten we zeggen in 90% van de gevallen. Dus wat doet Tico M.? Hij zorgt dat zijn “er maar op los inhakreacties” de andere “inhakkuh maar reacties” overtreffen, dus nog erger overkomen. En dat alles om door de andere forumleden gewaardeerd te worden, dan moet je hen dus naar de mond praten.(lol)

  Tico M. is n.l. niettegenstaande de in zijn reacties vertoonde bravoure een eenzame man. Bovendien ook nog een behoorlijk gevoelig type. Mentaal gezien zou en kan Tico M. zich niet veroorloven gemeden of genegeerd te worden door zijn medeforum(lot)genoten. Hoewel hij best kan incasseren, dat wel. Dat incasseringsvermogen heeft hij wellicht te danken aan (naar zijn eigen zeggen) het feit dat op hij tig fora weggehoond en uitgelachen is.

  Dom of onwetend is Tico M. ook niet. Wat dan wel? Ik had het al een tijdlang in de gaten maar nu weet ik het echt zeker, eigenlijk sinds gisteren, dat hij last heeft van een soort dwangmatige persoonlijkheidsstoornis betreft “grootsheid en intelligentie.” Hij heeft zelf ook vertelt dat de verschillende psychiaters die hij ooit bezocht zelf zo verward zijn geraakt dat zij maar naar een andere baan op zoek gingen. (lol)

  Maar zoals ik net schreef, gisteren ben ik ervan overtuigd geraakt, nadat hij zich niet kon bedwingen om ongevraagd het volgende te vermelden;

  “Trots dat het aan de Universiteit van Leiden is, waar uwer Tico ook stage heeft gelopen.”

  Let vooral op de 2 woordjes ‘UWER TICO’. (lol)

  (eh, beste Tico M., je vergeet het door jou geschreven door de UVL gepubliceerd werk of proefschrift te vermelden)(wink)

 14. Ja het kan gebeuren, bij iemand die nog nooit op het eiland is geweest of nog nooit een strand heeft bezocht. Maar dit persoon weet drommels goed dat ze moest betalen alvorens haar koeienreet op de stoel te plaatsen.

  Femke is al jaar en dag politica en is dus gewend dat ze niets hoeft te betalen. Lekker veel verdienen, wonen in een gigahuis zonder huur te betalen.

 15. @Postman houd je mond man. Ja het kan gebeuren, bij iemand die nog nooit op het eiland is geweest of nog nooit een strand heeft bezocht. Maar dit persoon weet drommels goed dat ze moest betalen alvorens haar koeienreet op de stoel te plaatsen. En uiteraard kon de gewone burger (lees haar mede makambas) de portemenee trekken voor mevrouw kaakklem. Benieuwd of ze het heeft terug betaald.

 16. Heerlijk al de reacties. Nee eigenlijk niet. Reageren om te reageren. Het kan toch gebeuren? Het is niet zo dat ze niet wilde betalen.

 17. Wel opvallend omdat de partij van Halsema tegen vliegen is en wil schiphol sluiten.

  En mevrouw gaat toch vliegen naar Curacao.

  Waarom niet met de fiets of trein naar Friesland of Berlijn?

 18. La Kaakklem heeft een grote mond over milieu en klimaat. Maar zelf rijd ze in een stinkdiesel en vliegt de ganse wereld over. Heeft niks komma nul bijgedragen aan de samenleving, is een van de slechtste burgemeesters naast Jorritsma, die kamerolifant van Utrecht en Tineke Tolpoort. Denkt dat haar status iets voorstelt en dat ze gratis twee bedjes bezet kan houden. Goed dat dit aangepakt wordt.

 19. Dames heren.. De bron is de “Story”.
  Die verzinnen en liegen meer dan de politiek op Curaçao.
  Maar dat je niet kan pinnen op een strandje op Curacao.. Tja.. Dat is inderdaad wel erg.
  Waardeer het nou eens dat de burgemeester van De hoofdstad van NL Curaçao uit kiest. Pisas had bij de ingang moeten staan.
  Maar nee weer negatief in beeld.
  Sukkels.

 20. Elke droplul weet toch dat je over de hele wereld voor een strand bedje kas moet betalen en troela Femke Halsema denkt dat ze de prinses zelf is en niet kas hoeft te betalen maar met haar pinpas “lachertje”, heb nog nooit gezien dat je bij een loopjongen die de bedjes regelt met een pinpas kan betalen die lopen daar meestal voor een slecht loon en de fooi moet hun dag goed maken, kan de woorden van trut hola Femke Halsema nog horen zeggen, ik word nooit geen burgermester op TV , en na twee maanden later was mevrouw Femke Halsema Burgermeester van Amsterdam de Hoofd stad van Nederland?. Tevens kan zij het Burgermeester vak niet en maakt zij regelmatig bestuurlijke puin hopen die niet weg te vegen zijn.

 21. Die Beheerde van bahia appartments denk dat heel curacao van hem is.
  Hij zet alle stranden daar illigaal vol met bedjes, en laat dan een lokale kracht voor 7 nafl per uur innen.
  En andere mensen hebben door deze bedjes geen plaats meer.
  wegwezen met deze Makamba.

 22. Kan toch heel goed zijn dat die beheerder dat niet wist, ze kijken toch geen Ned tv en lezen de vigilante. Denk wanneer ze heydoorn daar tegen komen, die wederom voor belangrijke zaken er is , hetzelfde zal gebeuren. Sukkel.

 23. Die beheerder is een *******! Dat heeft ie met opzet gedaan. Het is natuurlijk niet zo dat mw. F. Halsema een armlastige dame is die moedwillig bedacht had om bewust gratis en voor niets een paar strandbedjes te bezetten. Dat begrijpt ieder redelijk denkend mens.

  Het zal mij ook dan niet verbazen als die beheerder zelf ook een Nederlander is of anders een Makamba. En mocht hij toevallig YdK zijn dan is hij gestuurd om die dame in bijzijn van haar dochter in het openbaar te kakken te zetten. Een typische ‘telegraaf/story engerds’ rotstreek.

  Niemand kan mij overtuigen dat de beheerder of degenen die hem gestuurd hebben niet wisten dat ze met de Burgemeester van Amsterdam te maken hadden. Bah.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -