29 C
Willemstad
• woensdag 17 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

ParadiseFM | Carnavalsvakantie gaat toch door

HomeNieuwsComin' upParadiseFM | Carnavalsvakantie gaat toch door
De carnavalsvakantie is van 28 februari tot en met 4 maart | Persbureau Curacao
De carnavalsvakantie gaat toch door. Dat zei minister van Heydoorn gisteren tijdens de persconferentie. Eerder gaf de minister aan de extra vrije week na de kerstvakantie te compenseren met de carnavalsvakantie. De minister is bevoegd om zelfstandig besluiten te nemen.

Maar heeft toch overlegd met de vakbonden en schoolbesturen. Die werken liever niet in een ruk door tot aan de grote vakantie.

De carnavalsvakantie is van 28 februari tot en met 4 maart. Vorig jaar waren er door de pandemie ook geen optochten.

Bron: ParadiseFM

36 reacties

 1. @Mano, ik kan een heel relaas gaan schrijven net als jij. Echter dat is zonde van de tijd en dwaalt ook nog eens af van het topic. Ik hou het er maar op dat mijn boekenkast waar onder andere mijn ingelijste diplomas, oorkondes en certificaten in staan leidend is voor mij. Er zijn meerdere wegen om op het RUL te komen, begrijpend lezen is daar 1 van.
  Dit is wat ik erover kwijt wil en daar zult u het mee moeten doen.

  On topic: het is schandalig dat leerlingen onevenredig hard worden getroffen door egocentrische “maatregelen” voor zaken die hun niet eens treffen. Geen enkele persoon op Curacao heeft tot nu toe een doordacht besluit genomen. Hierdoor zijn vele leerlingen de dupe. Geen fatsoenlijke les, telkenmale sluiting van de scholen, geen deugdelijk alternatief (vele leerlingen hebben geen beschikking over een PC/webcam of laptop en tel daarbij het ondeugdelijk netwerk van Flow erbij op). En nu wil de overheid onder aanvoering van Opperbevelhebber op zweetsokken ook nog een vakantie dwarsbomen voor de leerlingen. Blij dus te lezen dat de carnavalsvakantie toch doorgaat.

 2. @Meliuslegere schreef;
  “Mano:
  De opmerking van Sate Batata naar William was niet ‘Utrechter’ (inwoner van Utrecht) maar ‘Utrechtenaar’: een historisch scheldwoord voor homo’s.”

  Okay, beste @MeliusL., dit is nou iets waar ik geen weet van heb noch had. Ik vind het altijd leuk om nieuwe dingen te leren of het nou om uitdrukkingen, verhalen of over geschiedenissen gaat. Nog bedankt voor je reactie.(wink)

 3. @Meliuslegere

  Dank voor de uitleg. Ik moet me duidelijk beter verdiepen in de geschiedenis.
  Dan vind ik de opmerking van @SB eerlijk gezegd dubbel zo schandelijk en kunnen we hem als persoon gevoeglijk toevoegen aan de mensen die George Lichtveld noemt in zijn fantastische bijdrage van vandaag.

 4. @Mano:
  De opmerking van Sate Batata naar William was niet ‘Utrechter’ (inwoner van Utrecht) maar ‘Utrechtenaar’: een historisch scheldwoord voor homo’s. In 1730 werd er in Utrecht nl een grootscheepse razzia gehouden die leidde tot homovervolgingen, waarbij 18 verdachten ter dood werden veroordeeld.
  S.B. doelde kennelijk op de uitdrukking ‘my man’.

 5. Hi Mano, nee hoor, maar vannacht was een security subscription verlopen. Nu net alles weer netjes zoals vanouds. Hopende je zo goed mogelijk te hebben geinformeerd.

 6. Beste @commentpolis,
  vandaag bemerk ik voor het eerst een nieuwigheidje bij het verzenden van een reactie. Mijn reactie moet alvorens het daadwerkelijk geplaatst wordt eerst ‘beoordeeld’ worden. Waarom eigenlijk? Geldt dat voor iedereen of worden enkel mijn reacties eerst beoordeeld? Toch wel vreemd hoor.

 7. @Zilliam schreef;
  “Lol lol , ik kom niet uit Utrecht.
  Ik vind overigens de term my man wel grappig. No disrespect hoor, mocht ik op de verkeerde teen hebben getrapt.”

  Op mijn teen heb je in ieder geval niet getrapt. N.a.v. Satebabata’s opmerking legde ik uit dat ik de term ‘my man’ nooit in NL heb gehoord. Het is volgens mij Afro-Amerikaanse straattaal. En ik weet ook niet waarom hij denkt dat je Utrechter bent.(lol)

 8. @Lionfish schreef;
  “Tja @Tico. Je zegt het nu zelf. ‘Personen waar wij voorheen nooit van hebben gehoord staan nu opeens in de spotlights’. Daar heb je wel een punt. Dat geldt hier op dit forum vooral voor het scale aan wannabe deskundigen als jijzelf.”

  Daar zeg je wat. Soms weet je(ik dus wel) gewoon dat er iets niet in de haak is. Het probleem is -en zeker als het het internet betreft- dat je het niet zomaar kunt openbaren omdat je niet over doorslaggevend bewijs beschikt. Voor beroeps-trollen, en die bestaan echt, is het echt niet zo moeilijk om onder het alziend oog van de commentpolis te glippen. Zelf ben ik technisch niet onderlegd, ik weet niet alles en kan dus ook niet over van alles meepraten. Wat ik overigens niet als probleem ervaar.

  Waar ik gelukkig wel over beschik is een behoorlijk scherp geheugen, dat mag ik eigenlijk niet over mezelf zeggen, maar in dit geval beweer ik het toch. Iets anders is dat ik geen artikelen opsla. Ook de kop/titels van de gepubliceerde artikelen kan ik me meestal niet herinneren. Maar van reacties die ik soms jaren geleden of een paar maanden eerder heb gepost kan ik gek genoeg vaak veel details en soms zelfs (hele stukken en) hele zinnen onthouden. Ook die van anderen.

  De simpelste manier denk ik om onder verschillende aliassen op een forum te opereren, ook al verblijf je in een ander land, is een vertrouwde mede-trolvriend en/of broertjes en neefjes die bijv. op Curaçao en in Nederland woonachtig zijn in te schakelen. Er komt geen technisch vernuft aan te pas. Je schrijft je ding, vervormd je schrijfstijl ietwat en post het naar hen. Vervolgens plakken zij het op het forum, jouw reactie, maar dan onder een andere alias. En voila, je hebt zogenaamd een medestander. (lol)

  Maar zoals ik eerder schreef beschik ik niet over doorslaggevend bewijs. Maar ik ben er gewoon heel zeker van dat Tico Martina niets anders is dan een bedreven beroeps-trol die zeer waarschijnlijk minstens 1 handlanger tot z’n beschikking heeft. Als men hier op het forum denkt dat Tico M. enkel over het coronagedoe steeds met tegenstrijdige reacties voor de dag komt, dan is er niet goed opgelet. Men kan zich zelfs in gemoede afvragen of Tico M. zijn naam misschien wel uitgeleend heeft aan de echte trol.(lol)

 9. Lol lol , ik kom niet uit Utrecht.
  Ik vind overigens de term my man wel grappig. No disrespect hoor, mocht ik op de verkeerde teen hebben getrapt.

 10. @Sate Batata schreef;
  “@william schrijft: “Mano my man” etc

  Utrechtenaar”

  De uitdrukking ‘my man’ ken ik alleen maar uit Amerikaanse films waar o.m. zwarte acteurs een rol spelen. Dat zeggen zwarte Amerikaanse pimps en straatmensen tegen elkaar als ze vrienden zijn of als er iets geregeld is. Ik kan het natuurlijk volstrekt mis hebben, maar in Nederland heb ik de uitdrukking nooit gehoord. Misschien dat Surinamers in Utrecht onderling ook de uitdrukking ‘my man’ bezigen, maar niet dat ik het weet. (wink)

 11. @LaStiwz schreef;
  “Je LinkedInpagina zegt wat anders: https://www.linkedin.com/in/tico-martina-26b962218/?originalSubdomain=cz

  Ik dacht het al, dus gewoon een MBO’er. Niet dat ik MBO scholieren die overigens pas sinds 2020 officieel ‘studenten’ mogen heten minder acht dan HBO’ers en studenten die een WO opleiding volgen. Want het is alom bekend dat MBO’ers zowat onmisbaar zijn, zij zijn immers de ruggengraat van werkend Nederland.

  Ik wacht overigens nog steeds op het door de Rijks Universiteit Leiden “gepubliceerd werk” van Tico M.(wink)

  Hoewel, wanneer je van het mbo naar de universiteit wilt, moet je eerst een hbo-opleiding volgen. Je wordt tot het hbo toegelaten als je in het bezit bent van een mbo-4-diploma. Heb je dus een opleiding op niveau 1, 2 of 3 gedaan, zal je ‘eerst nog’ het diploma van een mbo-4-opleiding moeten halen.

  M.a.w., Tico M., als je werkelijk zoals je gewoonlijk doet voorkomen ongelooflijk intelligent te zijn, had je net zo goed je MBO-4 diploma kunnen halen, vervolgens je HBO en vandaar naar de Universiteit kunnen doorstromen. Maar dat vergde zo te lezen iets meer intelligentie dan je in feite bezit.

  Want een narcistische opschepper als jij Tico M. zou áls je het had aangekund, dus als je de nodige intelligentie zou bezitten, zeker als hierboven genoemd gedaan hebben. Dan hoefde je ook niet steeds met leugens, halve leugens en opschepperij respect van de forumpopulatie proberen af te dwingen. (wink)

 12. @Tico Martina de clown schreef;
  “@Mano, je reflecteert en portetreerd je eigen onvolkomenheden maar al te graag op anderen.”

  Is dat zo? Dat ook ik niet vrij ben van onvolkomenheden is niet ongewoon. Als ik me niet vergis, en ik vergis me niet, bestaat er geen mens op deze wereld die de perfectie in optima forma is. Okay, behalve dan “Tico Martina de narcistische trollende complotdenker”. En over welke ‘anderen’ lul je eigenlijk? Vergelijk jezelf niet met mij clown! Jij bent hier de enige die jouw imperfecties op anderen afwentelt!

  @Tico M. de super narcistische troller schreef;
  “Dat jij geen eigen mening, denkwijze en handelswijze hebt hoef je niet op mij af te wentelen. Ik heb geen enkele theorie of denkwijze van Willem Engel of wie dan ook gekopieerd. Alles wat ik beweer, schrijf en denk is van mijn eigen.”

  Laat me toch niet lachen man, ik hoef niet eens te bewijzen dat juist ik (en sommige anderen op dit forum ook wel) altijd al een eigen mening heb gehad en dat over de meest uiteenlopende onderwerpen.

  Je liegt dat je barst dat je geen enkel complottheorie of denkwijzen van ‘jouw collega’s complotdenkers’ hebt overgenomen, ik heb het je al eens gezegd Tico M., jij bent een “first class plagiator!”

  Vrijwel alle, maar dan ook alle complotshit die jij op dit forum hebt neergescheten is voor iedereen die het wil op letterlijk elk forum, -zowel Nederlandse als buitenlandse-, waar er over de covid-pandemie wordt gediscussieerd terug te lezen. Of ga je nu beweren dat jij het allemaal hebt bedacht? En dat jouw complotbedenksels door duizenden andere complotliefhebbers over de gehele wereld het allemaal van jou, “de narcistische complotdrol Tico Martina”, hebben gekopieerd?

  Je kop zit boordevol poep Tico M. Je bent niets meer dan een clown die zelf vreselijk gemanipuleerd is door o.m. Willem Engel en vele andere complotdenkers! hahahahaha

  @Tico Martina de wanna be professor in de schijtkennis schreef;
  “Mijn kennis en ervaring stelt mij in staat om te relativeren en niet als een schaap met de meute mee te mekkeren. Zoals vaker vermeld heb ik een gedegen opleiding in het chemische, medische en micro biologische vakgebied genoten.”

  Zooooo, geweldig hoor Dr. Profeszeur Tico M. de microbioloog. hahahahaha (lol)
  Het KKC-forum heeft warempel een heuse professor microbiologie aan boord, niet te geloven zeg. En zoo bescheiden dat de hoog intellectuele docteur Tico M. is… (lol)

  Tico M. de fantast schreef;
  “Mij hoef je dus niks wijs proberen te maken over bacillen, virussen en bacterieen. Aangezien het velen ontbeert aan gedegen kennis, laten zij zich drijven door angst. In die angst hechten zij alleen aan de onheilsprofeten ook wel “wetenschappers en deskundigen” genoemd.”

  Er stroomt nu weer vloeibaar stront uit je smoel Tico M. Ik wil jou niets wijs maken, jij bent immers degene die jouw gesprekspartners en verder iedereen op dit forum allerhande shit wil aanpraten. Jij bent hier toch de wetenschapper?

  @Tico Martina de zgn. bescheiden KKC- intellectueel schreef;
  “Nu heb ik stage gelopen aan de Rijks Universiteit Leiden. Tijdens die stage leerde ik onder andere dat niets zo veranderlijk is als wetenschap en dat veel is gebaseerd op stellingen, aannames en hypothesen. Mijn taak was het om het een en andere in proefopstellingen te bewijzen of te ontkrachten. Na mijn stage heb ik nog een jaar onbezoldigd verder gewerkt aan deze proefopstellingen.”

  O, wat een geleerd stuk schrijven. Shit, arme ik die laagopgeleid ben, geen diploma’s bezit enkel dan enkele zwemdiploma’s ben zeer onder de indruk. Wat voel ik me toch klein en dom t.o.v. Dr. Tico Martina. jank jank jank jank (lol)

  Eh, maar hoort een hoog intelligente wetenschapper als jij Tico M. dan niet op een Wetenschapsforum, waar je jouw sublieme kennis kan delen met je collega’s wetenschappers? Tussen de geleerden ben je denk ik toch meer op je plaats? (lol)

  @Tico Martina de opschepper schreef;
  “Mijn werk is gepubliceerd en ik heb een erkening oorkonde voor mijn bijdrage ontvangen die nog steeds in mijn diploma, certificaten en oorkonde kast prijkt en stof vergaart. Dat is niet om op te scheppen, maar om aan te geven dat Tico niet zomaar wat beweert.”

  Zo! no joke Tico M., maar als je toch niet zomaar iets uit de losse pols schudt en jouw werk inderdaad gepubliceerd is zal het toch niet zo moeilijk wezen om een verwijslink op het forum te plakken waarmee jij elk forumlid, waaronder ik, de bek kan snoeren?

  Ondanks mijn diplomaloosheid ben ik niet onbekend met gepubliceerde thesis, en die zijn veelal openbaar. Dus ik wacht met belangstelling de verwijslink naar jouw academische bijdragen af.

  Heb trouwens gelezen en gehoord dat er vervalste hbo diplomas en zelfs ook nepscripties op het internet te koop worden aangeboden. Ik beweer niet dat jij geen opleiding hebt genoten, maar gezien jouw uiterst narcistische en opschepperige ego zou je er niet vies van zijn om met vervalste diploma’s jouw genoten opleiding iets op te krikken ..(lol)

  @Tico Martina de nepperd schreef;
  “Vandaar dat ik vaak meewarig mijn hoofd schudt om personen zoals Joep, William, Lionfish en jou. Blindelings praten jullie de Kleermakers van de kleren van de Keizer na, zonder zelf na te denken.”

  En nu ga je echt de fout in, je plaatst me in een groep alleen maar omdat je weet dat mijn aanwezigheid op dit forum een onafhankelijke is.

  Voor de goede orde clown Tico M., anders dan jij je voordoet ben ik echt NIET gevaccineerd. Ik ben er zowat 100% zeker van dat jij wel degelijk gevaccineerd bent! Iemand die maandenlang als een volslagen idioot tekeer is gegaan op dit forum door allerlei complottheorieën aan de man te brengen, het geregeld over “duistere machten” heeft die de mensheid in hun greep hebben is een nepper, een pompador en een leugenachtige aansteller. (lol)

  @Tico M. de overdrevenheid in eigen persoon schreef;
  “En een ieder die een tegengeluid laat horen wordt automatisch geschaard onder dat die persoon bepaalde mensen zou aanhangen. Terwijl jullie lopen te roeptoeteren en angstig met 3 prikken bibberend binnen zit, ben ik dagelijks zonder prik in het lab in de weer met virussen, bacteriën en bacillen. Ik zeg niet dat ik onschendbaar ben, maar ik heb de dood al sinds mijn jonge jaren een paar keer in de ogen gekeken, dus dit kan er ook wel bij.”

  Ach ga toch heen man, ik kan niet voor of namens anderen spreken want ik behoor niet tot een groep. Maar de enige idioot complotsufferd die ik ooit op dit forum heb tegengesproken en bestreden is de fanatiek luidkeels complotshit lullende *^%# die zich hier als Tico Martina manifesteert.

  Ik heb verder nooit met geen van de andere antivaxxers ook maar een woord gewisseld, ik pak altijd de meest fanatieke $%& aan. En zeker als ik aangevallen wordt, en dat ben jij Tico de Clown! (lol)

 13. @ William, Comment polis zal kunnen beamen dat de heer Tico Martina zeker niet onder een andere alias reageert alhier. Ik zou u dus willen verzoeken om geen onwaarheden, leugens, laster en zaken die mijn goede naam kunnen aantasten te verspreiden. Dank u.
  Oh en ik dacht dat u snel naar beneden scrolde als u mijn naam zag? Toch schijnt u mijn bijdragen met volle interesse te volgen. Is dat een bijwerking van prikjes soms?

 14. @Mano, je reflecteert en portetreerd je eigen onvolkomenheden maar al te graag op anderen. Dat jij geen eigen mening, denkwijze en handelswijze hebt hoef je niet op mij af te wentelen. Ik heb geen enkele theorie of denkwijze van Willem Engel of wie dan ook gekopieerd. Alles wat ik beweer, schrijf en denk is van mijn eigen. Mijn kennis en ervaring stelt mij in staat om te relativeren en niet als een schaap met de meute mee te mekkeren. Zoals vaker vermeld heb ik een gedegen opleiding in het chemische, medische en micro biologische vakgebied genoten. Mij hoef je dus niks wijs proberen te maken over bacillen, virussen en bacterieen. Aangezien het velen ontbeert aan gedegen kennis, laten zij zich drijven door angst. In die angst hechten zij alleen aan de onheilsprofeten ook wel “wetenschappers en deskundigen” genoemd. Nu heb ik stage gelopen aan de Rijks Universiteit Leiden. Tijdens die stage leerde ik onder andere dat niets zo veranderlijk is als wetenschap en dat veel is gebaseerd op stellingen, aannames en hypothesen. Mijn taak was het om het een en andere in proefopstellingen te bewijzen of te ontkrachten. Na mijn stage heb ik nog een jaar onbezoldigd verder gewerkt aan deze proefopstellingen. Mijn werk is gepubliceerd en ik heb een erkening oorkonde voor mijn bijdrage ontvangen die nog steeds in mijn diploma, certificaten en oorkonde kast prijkt en stof vergaart. Dat is niet om op te scheppen, maar om aan te geven dat Tico niet zomaar wat beweert. Vandaar dat ik vaak meewarig mijn hoofd schudt om personen zoals Joep, William, Lionfish en jou. Blindelings praten jullie de Kleermakers van de kleren van de Keizer na, zonder zelf na te denken. En een ieder die een tegengeluid laat horen wordt automatisch geschaard onder dat die persoon bepaalde mensen zou aanhangen. Terwijl jullie lopen te roeptoeteren en angstig met 3 prikken bibberend binnen zit, ben ik dagelijks zonder prik in het lab in de weer met virussen, bacteriën en bacillen. Ik zeg niet dat ik onschendbaar ben, maar ik heb de dood al sinds mijn jonge jaren een paar keer in de ogen gekeken, dus dit kan er ook wel bij.

 15. Tja @Tico. Je zegt het nu zelf. ‘ Personen waar wij voorheen nooit van hebben gehoord staan nu opeens in de spotlights’. Daar heb je wel een punt. Dat geldt hier op dit forum vooral voor het scale aan wannabe deskundigen als jijzelf, @loes en @limoen die op basis van vage en niet wetenschappelijke sprookjes en oneliners bezig zijn om op dit forum, tot dusver zonder ook maar enig succes, serieus te worden genomen.

 16. @Mano toch

  Snap echt niet dat je nog op de bs van ‘Andy’ alias @TM ingaat.
  Hij heeft zich de laatste jaren steeds met een andere alias gemanifesteerd. Overigens net als zijn ‘partner’ in web zeer bekend op dit forum.
  Wel lol dit (eigenlijk).

 17. @complotdenker Tico Martina schreef;
  “En neen ik ben geen complot denker.”

  En dat bedoel ik nou als ik beweer dat jij een flipflop van jewelste bent. Je bent als ik zo je reactie doorneem zodanig geflipflopt dat je volgens jezelf opeens geen complotdenker meer bent. Kom nou man, je kunt anderen hier misschien wel een rad voor de ogen draaien maar dat gaat bij mij niet op. Je hebt hier tientallen keren, misschien wel honderden keren niets anders gedaan dan complotheoristen napraten, o.a. Willem Engel die jij nu opeens verfoeid.

  Dat iemand van mening kan veranderen is niet abnormaal, maar dat jij je nu voordoet als de verstandige, redelijke Tico Martina doet denken. Het is mogelijk dat je opeens tot het besef gekomen bent dat je door menigeen niet serieus wordt genomen. Ja, juist vanwege al die complottheorieën die jij hier maandenlang hebt zitten spuien.

  Ik kan me niet voorstellen dat jouw gesprekspartners op dit forum zich niet zouden kunnen herinneren wat voor rare complotten omtrent covid-19 jij keer op keer hebt zitten herkauwen! Als ik echt wil zou ik al die honderden complotjes verzamelen en ze hier voor je neus plakken, maar daar begin ik natuurlijk niet aan, zo gek ben ik ook weer niet.(lol)

 18. @Lionfish. Wat mij in deze twee jaar is opgevallen. Personen waar wij voorheen nooit van hebben gehoord staan nu opeens in de spotlights. Ik neem een Willem Engel en nog een paar anderen. Deze personen worden massaal opgevoerd als boegbeeld van mensen die vragen stellen bij het beleid. Een ieder die kritische geluiden laat horen worden meteen in het hokje geplaatst als eensgezind met de heer Engel en soortgelijken. Met verbazing las ik enkele uitlatingen van voornoemd persoon en ik kan mij totaal niet vinden in zijn retoriek. En zo zijn er veel meer mensen die zich ook totaal niet identificeren met zijn persoon of retoriek. Edoch, een ieder wordt automatisch gelinkt aan hem of zijn groep als ze een tegengeluid geven. Mijn vraag is dan ook, waarom wordt er zo veel aandacht gegeven van de media aan hem of soortgelijken? In de media lees je ook volop over excentriekelingen die overlijden nadat ze ziek worden. Ook al gaat het maar om 1 persoon, toch wordt er volop aandacht besteed door verscheidene media. Er wordt vooral benadrukt dat die persoon de griep niet serieus heeft genomen enzovoorst enzoverder. Je leest ook wel eens uitgebreide reportages over mensen die langdurige symptomen overhouden na het ondergaan van een besmetting en vooral hoe erg het wel niet is en dat het toch wel de schuld is van een ieder die geen prik neemt etc. En neen ik ben geen complot denker, maar zou het misschien zo kunnen zijn dat deze individuele gevallen expres volop in de aandacht worden geplaatst? Ik bedoel je leest vaak over 100.000 personen getest waarvan 21 besmet en die 21 worden dan volop in het zonnetje gezet, maarre hoe zit dat nu met de overigen die niet besmet zijn?

 19. Lionfish, waar maak jij je toch druk om. Jij bent al tig keer gevaccineerd. Jij gelooft heilig in de vaccin. Binnen een paar weken zijn er bijna geen nieuwe besmettingen meer. Ziekenhuis loopt dan weer leeg. Aflopende zaak. Komt er een nieuwe variant dan begint het spelletje opnieuw en kan jij weer moord en brand schreeuwen en nog meer prikjes halen.Ik lach mij slap om jou paniekerige reacties. Besef jij dat we nu het derde jaar ingaan met deze nonsens ?

 20. @Lionfish. Domkop die maatregelen zullen jou nog harder treffen dan mij als niet geprikte. Jij dacht je vrijheid te krijgen door slaafs een prik te nemen. Maar zie je bent gewoon bedonderd.

 21. Tja, als je het op deze wijze de locale dwazen die beweren dat het hier slechts om een griepje gaat steeds tegemoet blijf komen zorgen we voor een wereldwijde voedingsbodem waarin steeds nieuwe varianten zullen ontstaan en we er, dankzij de terrorwappies zoals er enkele ook op dit forum rondhangen, nooit echt vanaf zullen komen. Hoog tijd daarom dat deze wappies ook echt een hoge rekening voor hun gedrag en domheid gaan betalen. Gelukkig maar dat steeds meer landen tot dat inzicht komen en maatregelen nemen. Het zal dus slechts een kwestie van tijd zal zijn voordat dat ook op deze rots zal indalen. Voor de economie hier zal dat veel te laat komen.

 22. Leraren zijn niet de schuldige en ook de minister niet zoals een paar lopen te roeptoeteren. De schuldigen zijn degenen die keer op keer bezig zijn om dit lichte griepje op te blazen met leugens, misleiding en niet complete cijfers.

 23. Hoeveel “aanwijzingen” wil je hebben dat onderwijs het doel heeft om de algemene ontwikkeling te remmen en te komen naar een kansloze bevolking die gemakkelijk zijn te beïnvloeden?
  Een manier om de”braindrain” te voorkomen is dat er geen brain meer is.
  De uitslag van verkiezingen worden bepaald door kansloze die blij zijn met een feestje en mensen die, voor hun inkomen, afhankelijk zijn van de regering.
  Triest.

 24. Erg dit.
  Zoals gewoonlijk is het kind weer ‘het’ kind van de rekening. Deze flut minister kon nota bene gisteren niet eens aangeven hoeveel kinderen in de problemen zijn gekomen.
  Zijn voorganger van de PAR was al net zo stupide.
  Ik herinner mij dat het AD berichtte dat de vereniging HiMA verleden jaar al vragen heeft gesteld aan zijn PAR voorganger of het bekend was hoeveel kwetsbare kinderen achterstand hebben opgelopen.
  Shame on all of them.

 25. De leraren hebben geen zin om te werken…. Triest en beschamend! Nog steeds staat niet de leerling centraal, doch de leraar, de vele vakantiedagen en de salarissen. Wanneer gaat dat verbeteren? In ieder geval niet met deze grapjurk van een ‘minister’

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties