Nieuwe advocaat voor ‘Monster’

Olga Saleh-Kostrzewski

Olga Saleh-Kostrzewski

Willemstad – Nadat advocaat Saran Inderson is gestopt met de verdediging van Elvis Kuwas, alias ‘Monster’, heeft de verdachte advocaat Olga Saleh-Kostrzewski in de arm genomen. Dat bevestigt Saleh-Kostrzewski tegenover deze krant.

Advertentie

,,Ik ben benaderd om hem bij te staan. Net als iedere verdachte heeft hij recht op een eerlijke rechtszaak”, licht zij desgevraagd toe.

Op de vraag of de advocate heeft getwijfeld om de man te verdedigen, omdat hij wordt verdacht van het neerschieten van politicus Helmin Wiels – wat voor een schok in de Curaçaose samenleving heeft gezorgd – , antwoordt Saleh- Kostrzewski ontkennend.
De advocate behaalde haar mastertitel in de Rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit Nijmegen, waarna zij een aantal jaren als advocaat bij verschillende kantoren heeft gewerkt, waaronder Spong Advocaten, Strafrechtadvocaat Van Voorthuizen en Korvinus Abeln Advocaten.
Op Curaçao heeft zij voor diverse advocatenkantoren gewerkt, waaronder Bokkes Fontein Advocaten en Vaders & Inderson Advocaten.
Momenteel is Saleh-Kostrzewski werkzaam bij haar advocatenpraktijk Saleh- Kostrzewski Legal Counsels bv.
De advocate werd in 2008 Nederlands kampioen sportschieten.

Bron: Antilliaans Dagblad

Advertentie

back home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *