31 C
Willemstad
• vrijdag 21 juni 2024

Extra | Journaal 19 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Tuesday, June 18, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 18 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

NRC | Staakt Aruba het verzet tegen het homohuwelijk?

Podcast Mogen binnenkort ook op Aruba mensen van het gelijke geslacht trouwen? Vandaag stemt het Arubaanse parlement daar opnieuw over. En dat wordt spannend, want gelijke rechten voor...

CN | Gokbedrijf Dama reageert op faillissement: ‘We zijn financieel gezond’

Jeffrey Noeken - CasinoNieuws.nl Een week na het uitgesproken faillissement op Curaçao laat Dama weten dat het bedrijf financieel gezond is. Volgens het gokbedrijf kwam de uitspraak onverwacht...

Democracy now! | Monday, June 17, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertisement -spot_img

DolfijnFM | Patiënt overleden in CMC aan gevolgen Covid

HomeNieuwsGezondheidDolfijnFM | Patiënt overleden in CMC aan gevolgen Covid
In het CMC liggen drie patiënten die besmet zijn met het virus. Alle drie op de intensive care.

WILLEMSTAD – Er is gisteren opnieuw een patiënt overleden aan de gevolgen van Covid-19. Die lag in het ziekenhuis. Het totaal aantal mensen dat is overleden aan Corona op Curaçao komt daarmee op 179.

In het CMC liggen drie patiënten die besmet zijn met het virus. Alle drie op de intensive care. 107 mensen zitten in isolatie, drie meer dan maandag.

Op Bonaire liggen ook drie patiënten in het ziekenhuis, maar daar is het aantal actieve cases 254, meer dan twee keer zoveel als op Curaçao.

Bron: DolfijnFM

Dit artikel is geplaatst in

2 reacties

  1. Onze zwarte broeders en zusters in Afrika en ook in andere plaatsen zoals Haiti etc. broeden als konijnen, aids en corona ten spijt. Dus Erickapas, maak je daar geen zorgen over. WHO doet dat niet en niemand niet.

  2. Intussen zijn iets van 5 mln mensen aan Covid overleden, maar er is een ander virus nl. HIV waar 30 mln mensen wereldwijd van aan Aids zijn gestorven.

    Gisteren was wereldwijd Aids dag en alle kranten en media inclusief KKC bleven stil daarover op zich schandalig.

    HIV leeft al 30 jaar onder ons en nog steeds hebben onze zwarte broeders en zusters in Afrika niet genoeg medicijnen en het lijkt met het covid vaccin dezelfde kant op te gaan.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties