27 C
Willemstad
• zaterdag 26 november 2022

DKR | Nieuwe dreun voor Curaçaose goksector

Met PG besluit | Dossier Koninkrijksrelaties.nl Den Haag – De online kansspelsector op Curaçao blijft in de hoek waar de klappen vallen. Vandaag heeft de advocaat-generaal bij de...

Democracy now! | Friday, November 25, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 november 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, November 24, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 november 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Wednesday, November 23, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 23 november 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -

PBC | Nederland weer code rood op Curaçao

Persbureau Curacao

Een vaccinatiebewijs is niet persé nodig om binnen te komen, maar als je die wel hebt, laat die dan ook zien bij de Immigratie op Hato.

Nederland is vanaf maandag weer een heel hoog risicoland. Code rood. Dat betekent dat bezoekers uit Nederland bij binnenkomst verplicht een negatieve PCR-test moeten tonen. Die mag niet ouder zijn dan 48 uur. Een antigeentest is alleen niet meer voldoende.

Die moet overigens wel na drie dagen na aankomst worden afgenomen. Gevaccineerd of niet.

Een vaccinatiebewijs is niet persé nodig om binnen te komen, maar als je die wel hebt, laat die dan ook zien bij de Immigratie op Hato.

Besmet

Mocht je eerder besmet zijn geweest met Covid en de PCR-test is nog steeds positief, dan kun je die test meenemen samen met een antigeentest die maximaal 24 uur oud is. Een bewijs dat je eerder besmet was, is niet meer noodzakelijk.

Kinderen onder de twaalf jaar die geen symptomen hebben, hoeven geen test te tonen.

Bron: Persbureau Curacao

Artikel delen

43 reacties

 1. @Beste reageerders,

  Deze discussie wordt beeindigd wegens ontsporing van de discussie,

  Vriendelijke groeten,
  KKC redactie

 2. @Lamoenchi
  Je bent echt een uiterst gestoord figuur.
  Het typeert jou niet in staat te zijn in 10 regels je punt te maken.
  Maak je over mij geen ‘zorgen’ mijn familie en ik zorgen heel erg goed voor elkaar, en met the utmost respect naar de ander’ toe.
  Daar kunnen jullie waps nog van leren zeker wat begrijpend lezen betreft.
  Tot slot maak ik mij over de ‘boost geen enkele zorgen. Ik laat de oudjes graag voor gaan.

 3. Curacao komt altijd als het hinkend paard achteraan. Bij de uitbraak van de corona pandemie zag men hoe het in de rest van de wereld toeging maar Curacao bereide zich niet voor en trof geen preventieve maatregels. Toen het corona virus op het eiland arriveerde raakte Izzy en de Gobierno in paniek en deed toen alles wat mogelijk was fout. De economische schade hebben we dus gezien en gevoeld.
  Nu weer ziet iedereen wat er in Europa, dus ook in Nederland, gebeurt met alle geblunder. Op Curacao geen reactie. Over enkele weken zullen de sociale Lionfish en William achter elkaar in de rij staan voor een booster shot. Vloekend, de asociale Lamoenchi verwensend, omdat hij gelijk had.
  QR code is je reinste onzin, helpt niet en is discriminerend. Het enige dat werkt is afstand houden en mondkapjes. Een avondklok van 11 uur tot 5 am zou zeer verstandig zijn. Het virus verspreidt zich vooral s’nachts in de uitgaans gelegenheden waar alleen mensen met een QR code aanwezig zijn. Bovenop elkaar dansend, zwetend en hijgend het virus verspreiden.
  Niet in de restaurants waar doorgaans men zich keurig aan de regels houden.
  Maar net als in Nederland zullen hier ook de restaurants de klos zijn, en worden allerlei onzinnige maatregels afgekondigd. Vooral tegen de niet gevaccineerden die heel voorzichtig zijn, terwijl het juist de sociale gevaccineerde Lionfishes en Williams zijn die het probleem veroorzaken.
  3 tot 4 weken en er is weer paniek want ziekenhuis loopt weer vol. Dit keer met vooral reeds gevaccineerden.

 4. @lol. Het lijkt er steeds meer op dat de hoeveelheid woorden die de bekende tokkiewappies op dit forum nodig hebben om recht te praten wat krom is vrijwel omgekeerd evenredig is met hun intelligentie. Nooit gedacht dat er op deze rots zulke asociale selfish dwazen rondwaren. Gelukkig maar dat je ze op minder dan 1 hand kan tellen, en wereldwijd het aantal nalopers wat in hun sprookjes gelooft nu razendsnel afneemt. Nog even en ook hier hebben we 2G en zijn we voor altijd van ze af, dus veel verschil maken ze gelukkig niet meer.

 5. Ik vind hier ook wat van.
  Een tegenstrijdige mening, dat wel. Ik doe mijn best om niet besmet te raken, jammer voor diegenen die wel besmet raken, moeten zij ook maar hun best doen. Maar aan de andere kant vind ik het toch wel goed dat de covid-19 pandemie is uitgebroken. Misschien dat nu de met arrogantie begiftigde mens niet meer zo hoog van de toren blaast en met het nodige respect de kop buigt voor de natuur en alle andere levensvormen op deze wereld. Vind het dus erg maar tegelijkertijd ook weer niet zo erg dat covid-19 heerst!

  Het is trouwens typisch dat juist ‘de meest asociale types’ op dit forum zich voordoen als ‘de sociaalste der socialen’ onder het forumgepeupel. Ook opvallend is dat juist zij het bangst zijn om besmet te raken met het virus en zich zo voordoende dan ook vinden dat iedereen zich zou moeten laten vaccineren. Ik zal geen namen noemen, maar het zijn er twee. (lol)

 6. Ach die @Loes toch pleuris ‘leider’ nog wel met eid.
  Als je het echt goed weet te vertellen kom je erachter dat het een bekend Amsterdams scheldwoord is maar dan met eij’.

  Overigens komt de schrijfstijl van deze ‘Loes’ me steeds bekender voor. Herinner me ene Hans van een aantal jaren geleden….
  Just saying.

 7. Pleuris leiders. TBC gerelateerd 9e doodsoorzask ter wereld. Komt op Curacao ook nog voor.
  Precies. longaandoening die zelfde soort problemen als covid geeft.
  Pleurisy, also known as pleuritis, is a condition in which the two layers of tissue — the pleura — that surround your lungs become inflamed. Pleuritis is caused by viral or bacterial infections within the pleura.
  Corona is daar niet direct mee gerelateerd maar symptomen zijn vergelijkbaar. En moeilijk uit elkaar te houden zeker als je alleen reageerd op de test.
  Nou dat bedoel ik nu. Wel brullen maar zoeken niks op op wetenschappelijk niveau blijven steken op Ad Telegraaf niveau. En je mag ook niet te veel woorden schrijven.

 8. Dislect precies. Dislect. ik zou je wetenschappelijk bronnen er maar eens op na gaan slaan die zegt een niet gevaccineerde is langer er erger besmettelijk. Juist niet. De 85% heeft nergens last van 15% is ziek een een heel klein deel daar van komt in de problemen net als griep.
  Lockdowns helpen niet. nl ging de zomer in. Uitstel meer niet.
  Nu gaan ze daar griepseizoen de winter in. Corona is niet de reden van overbelasting van de zorg. De zorg in nl is al jaren overbelast . Wachttyden van maanden op alles, al jaren.
  Er zijn nog 40.000 bedden en op t hoogste punt was 10% van de bed bezetting corona. Nu niet.
  1750 ic bedden max 50 procent.
  Wat wel anders is dat veel corona patienten veel langer liggen. Door t opnieuw uitvinden van t wiel En dat het personeel met prof maskers en kleding loopt. Neem van mij aan dat is echt niks. Verder een ic is super rustig. piep piep om in slaap bij te vallen.
  Dat ic.s dus gewoon verkeerd gebouwd zijn en de ventilatie gewoon verkeerd is moet dus ook duidelijk zijn. Wederom neem van mij aan ic.s en spoed eisendehulp zijn het vuilst in een zieken huis. Slecht geventileerd en slecht schoongemaakt.
  In vliegtuigen kunnen ze dat wel goed miljoenen reizigers per dag toch en een simpel maskertje voor t idee is voldoende.
  Dan die kroeg maaatregelen zijn er omdat de gevaccineerden de niet gevacineerden met pcr test mag je toch naar binnen groep besmetten. En de ik ben ingent groep her besmetten.
  Maar die merken er niet zo veel van en laten zich zeker niet meer testen want ze zijn gevaccineerd toch.
  Die zijn dus de gevaarlijksten. Nieuwere versies al ben je gevaccineerd loop je wel op. Draaier weet dat nu en ik ook.
  Nog steeds zegt de officiele statistiek 90% 60 plus
  Cherry picking. ad telegraaf kopie verhalen. Maar ja dat is t bruller niveau.

  Nogmaals t gaat mij niet om vaccinaties wel of niet. Dat moet je zelf weten.
  Ja vaccineer. Ja ze kunnen zeker helpen maar polio vaccinatie is duidelijk anders en ja polio is er ook nog steeds.

  De heksenjacht is te gek voor woorden.
  Corona is geen super dodelijk iets. Het is geen antrax marburg of hondsdolheid.
  De huidige vaccinaties zijn fundamenteel anders.
  Reguliere vaccinaties hebben ook nadelen.
  Zeker bij kinderen. De explosie aan autoimmum ziekten en allergien hebben ook hun oorzaak.
  Griep vaccinatie maakt kwetsbaarder voor corona etc.etc.
  Hoofd punt blijft we blazen dit te veel op.
  Net als of de 15 andere doodsoorzaken erger dan corona er niet zijn.
  Het laat gewoon de politieke macht zien van een groep rijke domme egocentrische paniek oudjes.
  Dat schapen over de dam mee lopen en geloven wat de telegraaf en t ad schrijven. ja… dat is me helemaal duidelijk. Maar weet wel welke grondrechten op de helling gaan nu.
  En voor wat.

 9. Wow zeg het ‘taal’-niveau begint steeds ernstiger vormen aan te nemen aan op forum.
  Men is nu al tot ‘pleurislijders’ aangekomen.
  Que mas?

 10. Jammer dat men veelal niet kan lezen maar wel met de telegraaf en het ad schermen MSM die door de overheden gesubsidieerd worden dus geen correct beeld geven want wie betaald bepaald. Waarom zouden er toch thans ongeveer 25000 medici zijn die een gelijkluidend bericht via andere kanalen de wereld in helpen daar ze anders niet gehoord worden om een tegen geluid te geven in het belang van de gemeenschap, helaas hebben de vele eencelligen te weinig van in hun bovenkamer en vinden dat ze zonder onderzoek anderen de les mogen lezen. Gezien de vele ongeprikte op Curacao en volgens de tam tam 400 ongeprikte medisch personeel zijn er hier meer wakkere dan in Holland. Onderstaande video van een specialist help misschien hoewel ik dat betwijfel de brullers te kalmeren, gelukkig zijn er nog moedigen die zich niet door de brullers op de kast laten jagen mn complimenten , hopelijk worden er meer wakker al zijn het maar een paar en daar doen we het voor. SCIENTIST SHOWS VACCINE EFFECTS IN AUTOPSIES. DON’T BELIEVE IT? SEE FOR YOURSELF. https://www.bitchute.com/video/jm2euik7MlCV/

 11. Duidelijk taal Loes ! Laat je niet intimideren door die vaccin brullers die niet voor reden vatbaar zijn.
  Wat zeker blijkt is dat de vaccin niet zo effectief is als beweerd werd. Waarschijnlijk uitgetest op gezonde vrijwilligers en die werden niet of nauwelijks ziek. Als binnen 6 maanden na 2 vaccinaties (de 2de is al een booster)nog een booster nodig is en hoogst waarschijnlijk elke 6 maanden daarna, dan lijkt mij dat vaccineren weinig zin heeft voor gezonde mensen. Laten Lionfish en andere pleurislijders zich maar om de paar maanden vaccineren, Lamoenchi begint er niet aan.
  Johanna, ja de polio , mazelen en andere vaccins zijn zeer effectief gebleken. Maar mensen hoeven die niet voor de rest van hun leven om de 6 maanden te nemen. Ik ben niet tegen vaccineren, maar het moet zin hebben en niet vaccineren omdat “iedereen” dat doet, en om te bewijzen dat ik “sociaal” ben.
  Lamoenchi kan zich niet herinneren ooit verkouden te zijn geweest en heeft ook nooit een griep vaccinatie gehad. Niet gevaccineerd en niet besmet is niemand een gevaar voor anderen.
  De vaccin brullers mogen zich laten prikken met alle vaccinaties die er zijn, ik maak er echt geen bezwaar tegen. Ik vertrouw ze toch niet en hou mijn afstand van iedereen, gevaccineerd of niet.

 12. @loes argument voor argument
  het is een illusie dat daardoor corona verdwijnt.
  Just het virus verdwijnt niet, net als gewone griep. Als mensen afweer stoffen aan maken door vaccinatie en/of besmetting zijn de gevolgen minder erg. Net als gewone griep die de Spanjaarden naar Amerika brachten en de indianen decimeerde.

  Een half jaar lockdown deed ook niks.
  Uitstel.
  Dat deed het wel, wat was en is een reden tot lockdown? Het voorkomen dat het zorgstelsel over belast word en daar door mensen onnodig sterven door gebrek aan zorg. Niets meer niets minder.

  Als iedereen is gevacineerd zullen er nog steeds mensen met corona dood gaan en zullen er nog steeds mensen besmet worden en besmetten.
  Maar dan zijn ze gevaccineerd en dan mag t. Toch ?
  Net zo als er nog steeds mensen doodgaan aan griep, terwijl ze toch antistoffen hebben, natuurlijk of door griepprik.
  Waar het om gaat is dat herstelde (daarom hoeven die niet gevaccineerd te worden) en gevaccineerde antistoffen hebben en daardoor zijn de gevolgen, normaal gesproken, minder erg is en is de ziekte tijd en besmettelijkheid voor anderen minder lang.

  En ja de gevaccineerden groep is aan t groeien in de ziekenhuizen.
  Duh, als 100% gevaccineerd is het percentage gevaccineerde opgenomen met corona klachten ook 100%.
  Het zullen er wel minder zijn dan nu en de hoop is dat dit dan geen probleem meer is voor de zorg.

  Eigenlijk is het vreemd dat ongevacineerden tegenover gevaccineerden worden gezet als gevaar.
  Zijn ze ook 3 redenen:
  1 een niet gevaccineerden is langer besmettelijk.
  2 niet gevaccineerden hebben een grotere kans op grote klachten en ziekenhuis opnames waarmee ze het zorgstelsel overbelasten. (Je zou maar op een wachtlijst staan en je operatie kan niet doorgaan).
  3 een actief virus kan muteren een niet actief virus niet. Mensen die niet gevaccineerd zijn dragen langer een actief virus met zich mee. Zijn daardoor langer besmettelijk en het virus heeft bij hun langer de tijd om te muteren.
  Vaccinatie zorgt voor mutatie is kolder.
  Niet vaccinatie zorgt voor meer tijd voor mutatie.

  En waar is griep gebleven. 12.000 doden in 2018..
  En waar kanker hart en vaat ziektes en niet vergeten psychische problemen en zelfmoord?
  Die zorgde niet voor overbelasting van de zorg.

  Om op Curacao te beweren dat de zorg is overbelast met 2 mensen op de ic en 5 op een verpleeg afdeling “met” corona..

  Op het moment gaat het weer goed op het eiland.
  Maar wil je alles loslaten en in de situatie van Nederland terecht komen, met onze eiland capaciteit? Natuurlijk is dit politiek.
  Net als de politiek verantwoordelijk was voor de “grote uitbraak” na de verkiezingen.

  Dus waar maken die gevaccineerde wappie brullers zich op dit forum hier nu eigenlijk druk over. Over iemands mening?

  Ja, omdat er nog mensen zijn die hopen dat het geven van een mening effect heeft op andere. En dat ze op zo’n manier toch invloed hebben.
  En dat maakt wappies zo gevaarlijk.
  Niet dat ze een, afwijkende, mening hebben maar dat ze elkaar negatief beïnvloeden.
  Hoe meer wappies, hoe langer de problemen.
  Simpel.

 13. Kiko: Het is geen fake document het bestaat, ook al is het maar 1 parlementslid en geeft aan dat er niets is geregeld voor mensen met vaccinatie schade! Ook in Nederland sta je in de kou als je levenslang gehandicapt raakt. Basiszorg en niets meer. Er lijkt nu nog sprake te zijn van winst bij oudere leeftijdsgroepen. Voor jongeren slaat de baten/riscoverhouding inmiddels negatief uit. Om over kinderen maar niet te spreken. Erger nog is dat er inmiddels een scala aan symptomen is en geen enkel protocol hoe deze aan te pakken. Mensen worden gewoon weggestuurd en in het ernstigste geval voor neuroot versleten. Hier twee bijdragen van Dr. John Campbell internationaal geroemd om zijn objectieve mening.
  https://www.youtube.com/watch?v=lB5oR2gFQEw&t=298s
  Als je de hele bevolking met experimentele gentherapie inspuit zou je de opvang van eventuele problemen toch minstens goed georganiseerd moeten hebben.
  https://www.youtube.com/watch?v=7rZZTPp-eYU&t=4s
  Het enige is data verzameling bij het Lareb en is er ook zoiets op Curacao? Laat me raden.
  Ik ben geen antivaxer en van mij mag de risicogroep zich laten vaccineren maar de hysterie en dwang die nu de gang van zaken lijkt te worden doet de samenleving geen goed. En het bashen van mensen met een andere mening anders dan te laten zien hoe bijdehand je bent en nooit ingaan op de inhoud is gewoon zielig.

 14. In de jaren 50 gingen nog kindjes dood aan polio of ze raakten verlamd. TBC was nog heel “gewoon” . En er waren er nog een paar. Wie klaagt over vaccinatie voor die ziektes?
  En die vaccinaties worden ook nog steeds door de pharma industrie gemaakt.
  Wat een kul allemaal om je niet te laten vaccineren. Asociaal.
  Ja iedereen heeft rechten maar net zoveel plichten t.o.v. je medemens.

 15. En meloen.
  Kom op een long arts met z.n foto in een artike in het AD.. Die geen ja en nee zegt. Wat een bron… Net als die omt figuren die er er een glas op heffen bij elke uitbraak.

  En nu je er toch mee komt
  De media is mede schuldig aan de pandepaniek en heeft er alle belang in om t vol te houden. T is je nooit opgevallen zeker dat als t stygt dan staat de krant vol en zakt t dan is t pagina 5.
  Kranten leven voornamelijk op slecht nieuws.
  Als alleeen gevaccineerden restaurants en de kroeg etc in mogen. Waarom moeten die daar nu eerder dicht.. Omdat die groep niet aan t stijgen is toch ? Die zijn toch safe..
  Als iemand t heeft moet het hele gezin in quarantaine gevaccineerd of niet.
  Dat is eigenlijk de enige echte maatregel en die is keurig ingepakt in veel franje.
  Nog ongrondwettelijk ook.
  Raar dat daar niet heftiger op wordt gereageerd.
  Het aantal testen zal denk ik nu wel afnemen.
  Want met die test kom je er binnen kort ook niet meer in.

 16. Mooi alle wappie brullers op rij.

  Ik heb niks tegen vaccineren doen maar het is een illusie dat daardoor corona verdwijnt. Het opdwingen door groepen sociaal uit te sluiten is asociaal.
  Een tweedeling maken met pasjes en toegangs codes is te zot voor woorden.
  De vaccin industrie lacht zich helemaal suf. De politiek ook want alle echte politieke problemen zijn verdwenen.
  De Nl politiek is helemaal te gek voor woorden een demissionair kabinet doet dingen alsof er oorlog is. Knijpen eerst de zorg uit vergeten dat de vergrijzing naar 2 kanten werkt meer mensen ouder en minder zorg verleners knijpen zieken huizen uit minder beddden. etc vergeten de formatie van een nieuw kabinet strooien met belasting geld en grabbelen maatregelen uit een ton die gewoon niks doen.
  Een half jaar lockdown deed ook niks.
  Uitstel.

  Als iedereen is gevacineerd zullen er nog steeds mensen met corona dood gaan en zullen er nog steeds mensen besmet worden en besmetten.
  Maar dan zijn ze gevaccineerd en dan mag t. Toch ?

  En ja de gevaccineerden groep is aan t groeien in de ziekenhuizen.

  Eigenlijk is het vreemd dat ongevacineerden tegenover gevaccineerden worden gezet als gevaar

  Over welke ongevaccineerden hebben we het nu eigenlijk.

  De ongevaccineerden nooit besmet geweest.
  De ongevaccineerden die niet gevaccineerd mogen worden.
  De ongevacineerden besmet geweest. En dus niet meer gevaccineerd hoeven te worden.

  De gevaccineerde wappie brullers mogen zich dus alleen maar druk maken over de ongevaccineerden die t nog niet hebben gehad. Wat eigenlijk raar is, die kunnen niemand besmetten
  Die gevaccineerden zijn eigenlijk een gevaar voor hen. Zij hebben niks maar
  gevaccineerden kunnen nog steeds besmetten en worden alleen ziek van de heftige varianten.  Die ze zelf instand houden.
  Gevaccineerden mogen wel naar feesten en bijeenkomsten gaan.
  Dus de gevaccineerden zijn nu de kweekpool geworden.
  Die besmetten thuis verder want daar komen de meeste besmettingen vandaan.

  Daarbij komt ook dat een groot deel van de ongevacineerden het waarschijnlijk allang hebben gehad maar gewoon niks hebben gemerkt. Net zoals zovelen.

  Kijk je in Nederland naar de aantallen die zeggen dat ruim 70% vd bevolking is gevaccineerd maar de jeugd ontbreekt nog, dan blijft er maar een relatief kleine groep ongevaccineerden over.
  Dus de pirk komt dan uit de gevaccineerde groep.
  Die zal dus zeker besmet gaan worden.
  Omdat het gewoon een feit is dat iedereen vroeger of later een keer besmet zal worden. En net als griep elk jaar weer. Ja er is ook een grote groep die nooit besmet zal worden Daar wordt nu ook heftig onderzoek naar gedan omdat niet goed wordt begrepen wat de autoimuum reactie nu precies opwekt.
  Griep vaccins ?

  Dus wat gaan die wappiebrullers dan verzinnen.
  Want ook gevacineerden krijgen t nog steeds.
  We blazen dingen gewoon te veel op en zijn bezig met heksenjachten.
  En waar is griep gebleven. 12.000 doden in 2018..

  Om op Curacao te beweren dat de zorg is overbelast met 2 mensen op de ic en 5 op een verpleeg afdeling “met” corona..
  Zonder vermelding leeftijd  en andere kwalen.
  Met 35 ic bedden, een oud ziekenhuis in reserve en een overschot aan Amerikaanse verplegers en artsen is gewoon nonsense.
  Politiek spel.

  Dus waar maken die gevaccineerde wappie brullers zich op dit forum hier nu eigenlijk druk over. Over iemands mening?

 17. @ Loes,

  Lees gerust even dit artikel door, is van een paar weken terug, laat niets aan duidelijkheid te wensen over.

  Ik snap dat de info voor jou niet leuk is, maar feiten zijn feiten en jij hebt geen recht op je eigen feiten.
  Hopelijk snap je ooit nog een keer zelf dat de bewering dat er totaal geen ongevaccineerden in het ziekenhuis liggen, dat het alleen maar oude, gevaccineerde, mensen met overwicht zijn, totaal nergens op slaat.

  https://www.ad.nl/binnenland/longarts-als-iedereen-gevaccineerd-zou-zijn-hadden-we-vrijwel-geen-problemen-gehad~a6ed10fb/

 18. @Loes. Domheid is van alle tijden, maar jij met je onvoorstelbaar idiote redenaties en grenzeloze onnozelheid slaat werkelijk alles. Je bent een regelrecht gevaar voor de samenleving, En die ene resterende hersencel is al veel te ver heen voor capriles zou ik zeggen.

 19. Sukkel Loes, daar liggen de ziekenhuizen niet mee ‘vol’ wat de andere zorg belemmert. Schaamteloos. Bang om een spuitje te krijgen ? en hiermee mogelijk leed voor jezelf en anderen te besparen. 5G gelul is voorbij, alsmede de chip van Bill Gates, de great reset, en ja alle gevaccineerden gaan binnen 2 jaar dood, tuurlijk, dream on en ga verder op wappienet kijken om verdere bullshit te vinden. Kijk Dr Peanut, Professor Wappiewap zegt, schrijft… eigen argumenten lijkt niet te lukken en voor de simpelen onder ons is de dooddoener nu, zie je nou wel, na na de nana, gevaccineerden krijgen ook Corona, ja dumbhead, wel met mindere complicaties. Ik vind het prima, denkwijze is vrij maar dan hoef je ook niet verder behandeld te worden… wie weet wat ze dan in je spuiten… ben je alsnog de sjaak, toch ? Damn, daar hadden we nog niet aan gedacht…

 20. @ Loes,
  “In nl is nu al de helft die in het ziekenhuis beland gevaccineerd.”
  En dat met een vaccinatie graad van 80%.
  Moet je dus stellen dat het werkt.
  Als 100% van de burgers gevaccineerd is is de opname graad van corona klachten 100% gevaccineerd.
  Dus als risico groepen gevaccineerd zijn en de helft van de opnames bestaat uit niet gevaccineerde die 20% van de mensen zijn.
  Wat loop je dan te miepen?
  Een vaccinatie geeft geen 100% bescherming.
  Het zorgt ervoor dat je afweer systeem bekend is met het virus waardoor het sneller kan reageren en de kans op ernstige gevolgen en overdracht afneemt.
  Een vaccinatie kost naf 20?
  Een ic opname kost naf 2000 per dag?

 21. En als we nu echt iets willen doen aan de zorg belasting. Verbied dit.
  Alcohol
  Roken
  Fastfood.
  Fout medicijn gebruik.
  En niet iets oudjes politiek opblazen wat gewoon maar 5% is.
  En er altyd was.

 22. ja fish brains iedereen is dom behalve jij. lekker slim.
  Het is gewoon een feit aan t worden dat binnenkort de meeste in het ziekenhuis gevaccineerden zijn.
  Vaccins lossen niks op maken alleen maar dat de versies die blijven sterker zijn en worden. Tuurlijk doe het zeker als je kwetsbaar bent maar vergeet niet dat veel niet gevaccineerden kunnen niet vaccineren door ziektes en medicijngebruik.
  Vergeet niet dat kanker een veel meer voorkomend iets is dan corona. Zo goed helpen ze ook niet als je er nu al 3 nodig hebt in 6 maanden. Totale lockdowns zijn belachelijk. Volslagen buiten proportioneel maar ja de meeste politicie zijn ook te oudjes in de risico groep. En de lobby groep helemaal.
  99.5% vd bevolking heeft er geen last van lekker democratisch. Griep waar ook elk seizoen in nl tussen de 8 en de 12.000 aan dood gaan is nu niet meer te vinden in de statistiek. En corona is nu minder of gelijk.
  In nl is 30% 60+
  Bij een sterk vergrijsde bevolking heb je nou een maal dit. En qua doodsoorzaak is het ergens op plek 16. De meeste die overlijden zijn al wankel. Overlijdrn met corona niet door.
  Dementie is heel veel erger. En nummer 1.
  Als je er last van hebt en risico loopt of bang voor bent dan moet je je zelf beschermen. En niet willen dat anderen zich moeten beperken die er geen last van hebben.
  Dat is de gezonde kip slachten om soep van te maken voor de zieke.

 23. De reacties van de wappies hier laten perfect zien dat het intellectueel nivo zodanig minimaal is dat je het hen eigenlijk ook niet kwalijk kan nemen dat ze er helemaal niets meer van begrijpen. Daarom juist is het gelukkig dat we een democratie hebben, zodat er na zorvuldige afweging van echte deskundigen en met instemming van gekozen volksvertegenwoordigers adequate maatregelen kunnen worden genomen waarmee deze lieden of ze nu willen of niet tegen worden afgeschermd van de maatschappij en zo tevens zichzelf in bescherming worde genomen. Kwaken en schreuwen van onzinverhalen en maken van onzin vergelijkingen helpt niet meer, democratie werkt naar twee kanten.

 24. NB
  Overigens is het nogal wat als je ‘bepaalde’ mensen op dit forum NSBers noemt.
  Dan moet er toch echt wel een enorme steek loszitten.
  Just saying.

 25. @Lamoenchi
  Wel opvallend dat na de aankondiging van beide regeringen mensen zich ‘ineens’ massaal laten vaccineren.
  Het hemd enz…,

  Verder slaat je opmerking echt nergens op. Dat laat ik dan ook graag aan jou over.

 26. Oostenrijk is het eerste land ter wereld dat een gedeeltelijke lockdown invoert vanaf maandag voor iedereen die niet gevaccineerd is.
  Ook na Duitsland volgen meer landen.
  Het is te walgelijk voor woorden dat mensen in de zorg zich uit de naad rennen voor niet gevaccineerden en er duizenden mensen, overal,op opnames en behandeling moeten wachten.
  Ik sta helemaal achter dat besluit.

 27. Het is een volslagen illusie dat je een virus dat je voornamelijk thuis oploopt tegen kan houden met maatregrlen buiten.
  In nl is nu al de helft die in het ziekenhuis beland gevaccineerd.
  En als je het ziekenhuisperdoneel verplicht tot booster prikken zegt dat alles over het heilige vaccineren.

 28. LuMa komt ook weer eens met een vaag Twitter grafiekje die iedereen op z’n computer kan maken.
  Kom eens een keer met officiële bewijzen.

 29. Niet gevaccineerden die hun ziekte premies betalen hebben net zoveel recht op behandeling bij welke ziekte dan ook en op ziektekosten vergoeding, als de reeds gevaccineerden. Geef hen dan anders de betaalde premies terug.
  Het probleem van nieuwe golf besmettingen ligt bij onverantwoordelijke gevaccineerden. Met QR code denken zij zich niet te hoeven houden aan de covid regels.
  Het geval van het uitje van parlementariers met de bus, allemaal gevaccineerd, met gevolg een groot aantal besmet met corona, is daarvan het bewijs.Hoe wil Lionfish dat wijten aan niet gevaccineerden ?
  In Europa zijn thans de meeste ziekenhuis opnames, volledig gevaccineerden.
  Gaat ook op Curacao gebeuren. Is echt niet de schuld van vaccin weigeraars, maar aan stomme eigenwijsheid van onverantwoordelijke, roekeloze gevaccineerden. Idiote politici, ambtenaren en Lionfish zullen dan voorstellen om onschuldige, niet besmette mensen op te sluiten, in plaats van het echte probleem aan te pakken en dat dus niet wordt opgelost.
  Wat volgt dan nog meer, onschuldige mensen opsluiten omdat ze mischien een misdaad kunnen gaan plegen ? Dan te beginnen met Lionfish want die heeft een rare gedachten gang. Lijkt mij een potentiele crimineel. Opsluiten !

 30. Het wordt tijd dat we ons realiseren dat leven in een democratie juist niet betekent dat de hardste scheeuwer zijn gelijk krijgt. Het is echt heel hoog tijd dat aan het handjevol schreeuwende selfish wappies duidelijk wordt gemaakt dat de maatschappij genoeg voor ze heeft gedaan en ze vanaf nu volledig zelf de consequenties zullen moeten gaan dragen en dus niet langer aan onze maatschappij meer zullen kunnen deelnemen. Net als in Oostenrijk een volledige lockdown op eigen kosten dus voor iedereen die zich bewust niet wil laten vaccineren, en net als in de usa uitsluiting van levensverzekering en geen enkele vergoeding van covid gerelateerde ziektekosten. Juist in een democratie moeten dergelijke keuzes niet uit de weg worden gegaan. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen keuzes maar moet daar natuurlijk wel zelf de consequenties van dragen. Juist dat laatste dringt bij wappies niet tot die paar resterende hersencellen door . Genoeg is genoeg.

 31. Er zijn mensen die de waarheid niet kunnen aanvaarden omdat ze niet in hun wereldbeeld past, zij verdedigen liever de leugen en maken degene belachelijk die hen op de leugen wijst.
  Ze willen zich gewoon laten gelden. Tegelijkertijd zijn zij verblind door haat en gaat de discussie gepaard met beledigingen.
  Als onwetendheid schreeuwt, zwijgt de geest.” Een Franse viroloog en ontvanger van de Nobelprijs voor de geneeskunde verwoordt duidelijk wat een aantal andere wetenschappers hebben beweerd, namelijk dat het de mRNA-vaccins zelf zijn die de mutaties (“varianten”) van het virus over de hele wereld veroorzaken. Hij stelt ronduit dat het mRNA-vaccin zowel een “wetenschappelijke als een medische fout” is. Onderstaande grafiek toont overduidelijk aan waar de meeste vaccinaties met hun resultaten te zien zijn. https://twitter.com/lucresai/status/1458263408609009666/photo/1

 32. De wereld wordt gegijzeld door de wappies. alle gevaccineerde mensen betalen nu voor de wappies die zich weigeren te beschermen, en daarme 1, de druk op de gezondheidszorg laten exploderen 2, de ziekenhuisbedden bewust onnodig in beslag nemen 3, de horeca en alle ondernemers daar omheen kapot maken. 4, de hele wereldeconomie kapot maken. enz enz enz. laat de wappies lekker thuis blijven, en als ze ziek worden ook geen hulp vragen!!

 33. Mij bekruipt steeds meer het idee dat gevaccineerden nu de ongevaccineerden (bewust of medische indicatie) koste wat het kost moeten beschermen…clown-wereld.
  Laat mensen die bewust ongevaccineerd willen blijven een aanvullende covid-verzekering afsluiten anders in geval van ziekenhuis opname zelf de kosten betalen; het is niet fair ten opzichte van gevaccineerden dat die keer op keer medische behandelingen moeten uitstellen om plaats te maken in het ziekenhuis voor ongevaccineerden!

 34. Heb je clowns als leider, krijg je een circus.

  Wat een onzin! Gevaccineerd of niet, toch moet je testen. Geen wonder dat vaccinatiebereidheid niet meer toeneemt.

  Het wordt tijd dat alle (veelal hypocriete, tegenstrijdige en schijnveiligheid) maatregelen worden opgeheven en we weer normaal gaan leven.

Reacties zijn gesloten.

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -