32 C
Willemstad
• maandag 15 april 2024

Extra | Journaal 12 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Thursday, April 11, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 11 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Wednesday, April 10, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 10 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Tuesday, April 9, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertisement -spot_img

PBC | Knipselkrant: gevolmachtigde minister trekt broer en schoonzus aan als adviseur

HomeBlogsBlog Carlson ManuelPBC | Knipselkrant: gevolmachtigde minister trekt broer en schoonzus aan als adviseur

Persbureau Curacao

De gevolmachtigde minister van Curaçao in Nederland, Carls Manuel, heeft zijn broer en schoonzus aangetrokken als persoonlijke adviseurs. Dat meldt Knipselkrant Curacao.

De twee hebben volgens de nieuwssite, net als Manuel zelf, geen enkele ervaring in het openbaar bestuur en al helemaal niet met politiek Den Haag. De gevolmachtigde minister is muziekleraar, broer Carlton is dee-jay en zijn echtgenote is schoonheidsspecialiste.

Manuel wil niet reageren op de aantijgingen van de Knipselkrant. Zo blijft onduidelijk welke deskundigheid en ervaring zijn broer en schoonzus bezitten in relatie tot al aanwezige expertise van de vaste staf van het Curaçaohuis.

Ook is niet duidelijk of broer en schoonzus een arbeidsovereenkomst of een (freelance)overeenkomst van opdracht hebben, dan wel een andere vorm van bevestiging van hun werkzaamheden bezitten. Er is geen werving- en selectietraject opgezet.

De twee zouden een werkplek hebben gekregen in het Curaçaohuis en een vergoeding voor hun adviezen ontvangen.

Bron: Persbureau Curacao

13 reacties

 1. @Brian zegt…..”Inderdaad maar vooral geen makamba dan aannemen want die banen zijn voor ons YDK!”…

  Voor ons YDK?
  Voor een héél select F&F ydk groepje dan!

  Niet voor alle ydk!
  Al ben je master of Doctorandus
  Ben je geen “famia” dan kan je fluiten!
  Vandaar dat je vooral “doktor “anus” types zal aantreffen in de gobièrnu & sons /brodas & sistas
  Lol

 2. Er werd al het Ringling Bros/Barnum & Bailey circus genoemd, maar ik denk dat de vroegere tent van Tony Boltini hier toch meer van toepassing is, wink wink.
  Guillfred Besaril en René Violenus zullen zich echt rotschamen over deze buren.

 3. Een beschamende schande… over de ruggen van de goedgelovige belastingbetaler op Curaçao. Er komt een dag dat Nederland de geldkraan dichtdraaien en de corrupte politieke graaierskliek met een grote schop onder hun volgevreten r… de straat opschopt en de zaken hier overneemt . Het was niks, is niks en wordt niks.
  One day, they’ll pay..

 4. Voor het eerst in tijden dat ik om een knipselkrant item echt hardop moest lachen. Geweldig. Echt top Ga zo een paar wijntjes drinken met mate n en dat wordt zeker weer brullen van t lachen.

  Zeg eerlijk wanneer werden die gevolmachtigden nu ooit wel serieus genomen.
  Ze hoeven ook niks te kunnen ze moeten alleen maar te luisteren en pootjes geven en braaf opzitten.
  Voor de Nederlandse politici zijn ze leuk op feestjes om een beetje lol mee te hebben.
  En zich ook suf over te kunnen lachen.

 5. We gaan er wel op vooruit. In plaats van 1 clown zadelen we Nederland nu op met 3 clowns.
  Voor de vrolijke noot bij een happening hebben ze nu keuze. Jammer voor ons is dat Knops zich zal realiseren dat de Nederlandse belastingbetaler indirect de kosten voor deze feestgangers betaald.

 6. “En dan vinden sommigen alhier het nog vreemd dat Nederland deze poppenkast (want dat is het) niet serieus neemt.”
  was het alleen maar Nederland: nieuws verspreid zich als een vuurtje en zeker nu met alle vertaal machines in omloop zullen ook andere talen en landen dit nieuws inmiddels weten. Voor Curacao kom je op vakantie voor het fijne weer, maar je gaat er niet in investeren

 7. En dan vinden sommigen alhier het nog vreemd dat Nederland deze poppenkast (want dat is het) niet serieus neemt.

  Curacao kent grote problemen, we zijn failliet, nu is het ziekenhuis en de SVB ook nog eens failliet, de raffinaderij is dicht, de off shore industrie is bijna afgelopen, het cruisetoerisme ligt op zijn gat, het onderwijs is een zooitje, de studenten in Nederland falen aan 1 stuk door, oftewel een situatie waar je professionals nodig hebt om de boel weer op de rit te krijgen.
  Dus wat doen we op Curacao ?
  En dan denkt deze regering dat ons aanspreekpunt in Nederland, de persoon die dus om de tafel moet zitten met de ministerraad in Nederland, een muziekleraar zonder bestuurservaring, die dan ook nog eens wordt bijgestaan door een DJ en een schoonheidsspecialiste.
  En dit trio wil dan deel gaan nemen aan de ministerraad ?

  Wanneer onze politici het eiland al niet serieus nemen, waarom zou Nederland dat dan wel moeten doen ?

 8. Na de dochter van Gijsbertha, de stiefzoon/dochter van Suzy en carl, de dochter van mc william, de zus en man van zita, de zus van gimena van der gen, de neef van Emily de jong elhage, de neef van steven martina (fishfarm, ennia, cmc), de zus en broers van wiels (minister, mdpt), de “frei” van wiels (ssc) de zus van anthony godett, de zus van tromp (cbcs), de vrouw van salesia (cbcs) hebben we nu de broer en schoonzus van de muziekleraar.

  Dit eiland wordt gerund door familieclans!!
  Familiebestuur!
  Famiakrasia!

 9. “DAT” vertegenwoordigt jou!
  “Dat” moet je belangen behartigen!
  En niet beledigd zijn als ze in nederland gaan denken dat we hier “simpel” zijn!
  Met deze circusvoorstelling vraag je erom!

  Stel je voor een muziekleraar, een dj en een lippenstifster maken furore in de RMR,
  Iedereen komt er gelakt en gekapt ui!

  Makakukrasia!

 10. Een blaartrekkend verhaal van de “gevmin”, op de zender waar zijn vader verslagen van sappige rechtszaken voorleest en horoscopen toelicht. Je voelde de tranen komen, zijn schoonzus hielp bij koffiezetten, zijn broer door foto’s te maken zodat Forti kon zien wat hij deed en hij had ook had management van informatietechnologie in zijn mars. Curacaohouse zou een echt hulppunt voor de NL diaspora worden en hij had het volk al veel geld bespaart door, samen met zijn broer, te werken aan een digitaal infoblad. Snik!

 11. Het zoveelste schandaal rondom het Curacao-huis. Afschaffen die handel. Een muziekleraar een DJ en een schoonheidsspecialiste vertegenwoordigen de”belangen” van Curacao. U ziet het wij gaan alleen maar voor het beste van het beste… zucht. Hoe durven we ons eigenlijk keer op keer belachelijk en niet serieus genomen te maken. Het lachertje van Den Haag.

 12. Daar gaan we weer… F&F!!!!!!!!
  Wat een circus en zeker nu die clowns geen enkele bestuurlijke ervaring hebben, maar ja, ze kunne wat verloren uurtjes opvrolijken met muziek en de nagels van Caris doen…
  Wat is hun vergoeding eigenlijk>

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties