31 C
Willemstad
• donderdag 28 oktober 2021 16:22

Laatste reacties

- Advertentie -

PBC | Coronamaatregelen opnieuw verlengd op Curaçao

Persbureau Curacao

Alle leeftijdsgroepen laten een stijging zien in het aantal besmettingen.
WILLEMSTAD – De coronamaatregelen zijn verlengd met 3 weken, tot en met vrijdag 15 oktober. Dit zei Lesly Fer als hoofd van het crisisteam vandaag.

Momenteel zijn er 491 actieve besmettingen. Er kwamen 39 besmettingen bij en 56 mensen herstelden. Er is geen grote daling te zien in het aantal besmettingen en de druk op de zorg blijft ongeveer hetzelfde. Als de huidige situatie niet verandert zullen er echt aanvullende maatregelen getroffen moeten worden.

Alle leeftijdsgroepen laten een stijging zien in het aantal besmettingen. Ook kinderen tot 12 jaar zien we nu in de cijfers terug. Dat was in de eerste en tweede golf niet.

- Advertentie -

Bron: Persbureau Curacao

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

9 reacties

 1. Zeer triest te lezen. Maar ja is Curacao he. De focus ligt daar anders. Terwijl in Europa de ene na de andere maatregel wordt afgeschafd en ieder weer lekker geniet, komt men aldaar niet verder dan meer maatregelen invoeren. Als je dan ook de cijfers ziet dan denk je man,man,man waar hebben we het over. Maar goed, Curacao in gedachte ween ik met u mee.

 2. Was het niet de dikke Ivar Asjes die ons met deze proleet heeft opgescheept? Het schijnt dat Ivar Asjes iets met de zus van Fer had en die was ook niet aan de slanke kant dus hoe ze het met elkaar deden is een raadsel.

 3. De message van dr. Izzy G was heel duidelijk; willen wij uit deze vervelende situatie komen van met name een overvolle IC dan moeten wij en zullen wij door moeten gaan met vaccineren. Duidelijke taal. De medici in onsCMC zijn het behoorlijk zat (sommigen echt spuugzat) kuchende en roggelende patienten te moeten behandelen die daar niet hadden hoeven te liggen als zij 2 simpele prikjes hadden genomen. Teveel patienten moeten nu thuis wachten, te veel wachten op operaties en velen zijn de maatregel-moe. Vaccineren, bakuneren of hoe u het wilt noemen. Doen! (en ik hoorde hem bij zeggen: verdorie!)

 4. Klopt @Joep
  Er zijn ook een groot aantal ongedocumenteerden die niet gevaccineerd zijn.
  Dus jouw aantal kan zeker kloppen.
  En verder wappen de wappers gewoon door.
  Iedere keer weer.

 5. @ Gaito,

  Is niet zo verwonderlijk, de delta variant is meer besmettelijk en ook dodelijker, alleen begrijpen de wappies dat niet.
  Vergeet ook niet dat we nog altijd bijna 70.000 niet gevaccineerden op het eiland hebben, dat is een behoorlijk aantal.

 6. Wat een vuile leugenaars deze regering, ze vertelden dat de consequenties van alle besmettingen van de feestjes en bruiloft van michael Cijntje voor hun alleen waren, Maar het komt er nu op neer dat de consequenties van hum feestjes voor iedereen op het eiland is. Danki direct tv voor het mede naar de klote helpen van dit Eiland.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Telegraaf | Douane vindt 930 kilo cocaïne tussen gebruikt frituurvet uit Curaçao

Rotterdam - De douane heeft vorige week donderdag tijdens een controle in de Rotterdamse haven 930 kilo cocaïne onderschept. De drugs zijn ruim 69 miljoen euro waard. De...

Democracy now! | Thursday, October 28, 2021

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 28 oktober 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Tweede Kamer wil dat regering Curaçao aanspreekt op mensenrechtensituatie

Persbureau Curacao DEN HAAG – De Tweede Kamer wil dat Nederland Curaçao gaat aanspreken op mensenrechtenschendingen in de Venezolaanse vreemdelingenopvang. Dit naar aanleiding van het laatste rapport van...

PBC | Vuilnis Aruba wordt weer opgehaald

Persbureau Curacao ORANJESTAD – De vuilnisophalers van Serlimar op Aruba zijn weer aan het werk. Het ministerie van Milieuzaken is met geld over de brug gekomen. Het personeel...

PBC | Nieuwe gedragscode financiële sector Curacao in ontwikkeling

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten heeft een nieuwe corporate governance code voor de financiële sector opgesteld. Daarmee worden de rollen en...
- Advertentie -