25 C
Willemstad
• dinsdag 18 januari 2022 08:28

Laatste reacties

- Advertentie -

PBC | Carlson Manuel wordt de nieuwe gevolmachtigde minister voor Curaçao in Den Haag

Persbureau Curacao

Hij studeerde aan Codarts Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam.

DEN HAAG – Carlson Manuel wordt de nieuwe gevolmachtigde minister in Den Haag. De zoon van Radio Direct-verslaggever Cali Manuel is op dit moment muziek- en zangdocent.

Hij studeerde aan Codarts Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam. Manuel heeft ook een bachelor in informatietechnologie, gehaald aan de Hogeschool in Rotterdam en hij heeft een mbo-diploma Management Information Systems.

Hij stond op plek 15 van de MFK-lijst tijdens de verkiezingen van 19 maart.

- Advertentie -

Bron: Persbureau Curacao

- Advertisement -

Artikel delen

14 reacties

 1. @ericlapas
  Wil je een goed betaalde baan in het buitenland?
  Ik leen Naf 1000.000 en stort dat in de partijkas van MFK.
  Als tegenprestatie wordt ik benoemd tot Gevolmachtigde
  Minister bij de Heilige Stoel(Vaticaan).
  Dan wordt jij mijn persvoorlichter.

 2. Beste @Mano, op zich valt het allemaal mee. Sinds mijn favoriete nachtclub dicht is, moet mijn werk ‘s nachts hard werken dus heeft ze haar rust nodig.

  Vandaar dat ik ‘s ochtends voor het ontbijt zorg en de TV aan heb staan. Verder werk ik achter mijn laptop dus ik klik af en toe tijdens een saaie online vergadering naar de knipselkrant voor afleiding. Vroeger deed ik tussendoor wat kegeloefeningen maar sinds ik een hometrainer thuis heb, is dat ook niet meer nodig.

 3. @ericlapas schreef;
  “Nu we toch over Direct TV en Radio hebben, het valt op dat ze elke ochtend om 06:00 met het volkslied van Curaçao beginnen, dat is respectloos.”

  @ericlapas,
  ik moet het je wel nageven dat je een behoorlijk bezig mannetje bent. Het valt mij op dat je vrijwel iedere dag voor dag en dauw uit de veren bent, anders zou het nauwelijks mogelijk om bijna iedere ochtend om 6 uur stipt voor de kijkbuis te zitten. En dan ook nog de hele dag op het forum te wandelen. Dat is gezien jouw leeftijd waarlijk een prestatie! Maar goed, ook dat is een manier van leven. Als ik ooit de leeftijd mag bereiken, jouw huidige leeftijd, hoop ik ook zoveel energie over te hebben. Het is je in ieder geval weer eens gelukt om mij aan het lachen te maken, (hoewel, niet zodanig dat ik er op de grond van rol.) en dat is positief.(Frans toilet, haha) (lol) (wink)

 4. Nu we toch over Direct TV en Radio hebben, het valt op dat ze elke ochtend om 06:00 met het volkslied van Curaçao beginnen, dat is respectloos.

  Het is bekend dat de meeste mensen ‘s ochtends vroeg hun behoefte doen en de meeste van ons negers hebben een toilet binnen (wij zijn vooruit gegaan sinds de dagen van een Frans toilet).

  Normaal gesproken als het volkslied gespeeld wordt moet respect getoond worden door hoofddeksel af te doen en te gaan staan. Het volkslied wordt nu voor velen elke ochtend geassocieerd met, “take a shit” of “take a crap”.

 5. Dit doet denken aan de tijd dat verslaggevers door politieke partijen als commissarissen bij de overheid nv’s worden benoemd.

 6. In een ding moet ik Pik Pisas en & toe geven, met het uit delen van belangrijken posten aan politieke losers om de boel plat te krijgen ( TV en RADIO ) lukt ze aardig.

 7. Niet verkeert zo’n veelzijdige opleiding voor een persoon in een diplomatieke functie.
  Veel succes gewenst. Het zal niet gemakkelijk worden.
  Voor de hilariteit zal Nederland onze clown van de afgelopen 4 jaar wel missen.

 8. De man heeft op Korsou een netcount van 49 stemmen gekregen. Al een hele tijd laat Direct Cooper zonder tegenspraak zijn spin aan het politieke nieuws geven.
  We zullen nu zeker door het Silicone D(r)ama “Jasje” meer getrakteerd worden op nieuws”primicias” en “veridiko” gossip. De boys and gals van de Voorlichting & Communicatie in Forti kunnen inpakken. Direct neemt hun taak over, met deskundig commentaar, zoals altijd, van de politieke dinosaurussen Menki Rojer en Leguaankweker Godett.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

PBC | VPRO zendt ‘Atardi’ uit van Selwyn de Wind

Persbureau Curacao De VPRO zendt op donderdag 27 februari de documentaire ‘Atardi’ uit over het leven van Rudy Plaate. De film is gemaakt door Selwyn de Wind. Gedurende...

PBC | Opnieuw drie mensen op Curaçao overleden aan corona

Persbureau Curacao Voor de tweede dag op rij zijn er op Curaçao drie mensen overleden aan de gevolgen van corona. Het gaat om twee patiënten in het CMC...

Column Youp | Massaal muiten

Is die Stef Blok nou een handige politieke Harrie of gewoon een doortrapte achterbakse lafbek? Hoe ranzig is het om bij je afscheid als minister van Economische...

Law360 | Italy’s ‘King of Slots’ sues Spyware Co. for hacking his Iphone

An Italian casino owner known as "King of the Slots" is suing an Israeli spyware company and related entities for allegedly conspiring with his native country and...

DH | UPDATE: Airport closure 9:00pm today

AIRPORT -- The Princess Juliana International Airport has announced a scheduled closure at 9:00pm on Saturday, January 15. This to ensure safety due to limited staff at...

Ingezonden | De klantvriendelijkheid van Curgas

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...
- Advertentie -
- Advertentie -