31 C
Willemstad
• donderdag 21 oktober 2021 12:56

Laatste reacties

- Advertentie -

PB | Omayra Leeflang biedt haar boek aan de Gouverneur

WILLEMSTAD – Op woensdag 25 augustus heeft mevrouw Omayra Leeflang het boek “Verkiezingen: Keiharde marketing” aangeboden aan de Gouverneur van Curaçao, Hare Excellentie Lucille George-Wout.

Op de cover van het boek wordt onder meer het volgende vermeld: “De auteur neemt u mee op reis langs gebeurtenissen en feiten die het beeld van een gegijzelde democratie duidelijk maken. De machtsstrijd die gedreven wordt door keiharde marketingstrategieën komen aan de orde in het politiek landschap van Curaçao.

Om het boek ook voor de jongere generatie enige context te geven wordt teruggeblikt naar het historische proces van de democratisering van de wereld en het proces naar de autonomie van de Antillen. Uiteindelijk doet de auteur een bijdrage aan de verwezenlijking van een bevrijde democratie op Curaçao.”

- Advertentie -

Bron: Persbericht Ministerie van Algemene Zaken en Minister President

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

7 reacties

 1. “Ik ben bang dat curacao met dit boek niets gaat opschieten” Hahahahaha, daar ben ik wel zeker van, net zoals met al onze reacties. Voor de “high level reader” (wtf hier op KKC???), inkijk exemplaar op KKC 13 aug waar verschillende van u toen op gereageerd hebben, maar ja als high level reader heb je alleen tijd om in een oogwenk iets te lezen, niet om iets te onthouden, enkel tijd om erop te kankeren.

 2. @Curaçao R, een extract zou mooi zijn!
  Voor de high level reader, die in een oogwenk wil weten waar het boek over gaat!

  Zou het bv ook over atrociteiten binnen de PAR gaan? Zoals bv de corruptie en wanbestuur van troela Zita? ( brug)

  Of zullen we iets lezen over de leasegate deal van de ministerwagens van tante Mè de Jongh El hage , aan haar familie met de cardealer Isa sales.

  En het gedoe om qepd Miguel Pourier , iets met dubbele pensioenrechten .ten onrechte uitgekeerd…bla bla bla..

  Aai , van wiens perspectief wordt de politieke problematiek bekeken?

  Wat ik me altijd afvraag, waarom nu pas? Waarom nu pas naar buiten komen met modder gooi verhalen en kardinale politieke dark issues die allang speelden,

  Was het destijds niet opportuun voor Omayra om de spreekwoordelijke “barku te pegeren”? ?
  Te veel persoonlijke en politieke belangen in het geding?

  Bon ja, laten we eerlijk wezen, in letterlijke zin heeft Omayra al een behoorlijke “Barku gepegeerd”, namelijk de Carla Omayra die nu ergens “bon pegá” ontmanteld wordt.

  Omayra “Leeflang” ik gun haar een oprecht lang leven toe, maar “Dios para aden” voor ApC dat ze haar naam geen eer aan doet, 3 minister, gedeputeerde en statenlidpensioenen uitbetalen?

  Daar kan je wel 250 mensen een AOV verhoging van naf 100 mee verhogen!

  @William, Juist!
  Valt het niet op? Politici als bv Omayra en Lucille wandelen hun pensioen in met dikgevulde zakken.

  Maar wat hebben ze nou echt gedaan om de kloof tussen hun inkomen en de bodemvoeders te verkleinen, naast wat extra kerstverlichting aanbrengen in het paleis van de gouverneur enzo?

 3. Ik heb begrepen dat Leeflang vooral ‘uit eigen ervaring heeft geschreven’, logisch natuurlijk want het was al een circus in haar tijd en onder haar bewind. Ze moet vooral in de spiegel kijken, de lachspiegel wel te verstaan.
  Verder @Knoek-koe leuke reactie van jou, en helemaal eens.
  op @Abraham reageer ik maar niet, uit diens hoof via zijn vingers komt zelden iets zinnigs.
  Als mijn naam George zou zijn zou ik een aanklacht tegen hem indienen.

 4. @kk: wat ik de KKC en ook leeflang verwijt is dat er geen abstract of algemene conclusies gedeeld worden. Er wordt nu gerreageerd met “dan moet je het boek maar kopen”. Ieder boek op Amazon, bol etc heeft een samenvatting zodat de lezer kan inschatten of het boek iets voor hem is. Als Leeflang echt met structurele oplossingen op de proppen komt, dan zou ik best interesse hebben en het boek willen kopen. Ik krijg nu meer de indruk dat het hier gaat om een hoop gueswork, van horen zeggen en dat er nog wat politieke rekeningen vereffend worden. Ik ben bang dat curacao met dit boek niets gaat opschieten

 5. Kijk ze daar staan!
  De elite van curaçao!
  30% crepeert van de armoede!
  De een heeft 3 pensioenen gestapeld, schrijft een boek over (andere) foute politici!

  De ander heeft tijdens haar MAN (Shushi) periode behoorlijk geschopt tegen alles wat nederlands is, en zelfs nederlandse parlementariers bedreigd met geweld.

  Nu dat ze door de troon en de kroon wordt (over)betaald is ze heel wat minder fel tegen nederland en nederlanders gekant, eigenlijk ronduit tam en mak .

  Bevalt het goed in het koloniale herenhuis, met alle toeters en belken tante lucille troela wout?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Opinie | Het toppunt van onverdraagzaamheid

Naar aanleiding van het stuk van de Asosashon over homo’s van dominees en pastoors die verenigd zijn in de associatie van christelijke voorgangers (APK) wil ondergetekende graag...

Telegraaf | Politici Bonaire boos op Ollongren: ’Dit verraadt onbekendheid met het leven in Caribisch Nederland’

Den Haag - Een Kamerbrief van demissionair minister Ollongren (Binnenlandse Zaken) waarin de bevolking van Caribisch Nederland wordt opgeroepen om korter te douchen en de airco vaker...

Democracy now! | Wednesday, October 20, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 20 oktober 2021

 Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Overheidsschuld Curaçao ruim vier miljard gulden

De overheidsschuld van Curaçao is ten opzichte van het einde van het kwartaal weinig veranderd. De schuld van het tweede kwartaal van 2021 is ruim 4 miljard...

PBC | Inflatie Caribisch Nederland stijgt weer

Persbureau Curacao KRALENDIJK – De prijzen op Bonaire zijn in juli, augustus en september 4,3 procent gestegen ten opzichte van het jaar daarvoor. Dit meldt het CBS. In...
- Advertentie -