28 C
Willemstad
• dinsdag 22 juni 2021 15:32

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Overheid over versoepelingen

Bij de persconferentie zullen minister-president Eugene Rhuggenaath en epidemiologen Izzy Gerstenbluth en Iralice Jansen het woord voeren | Antilliaans Dagblad

De Curaçaose overheid houdt maandagochtend om half twaalf een persconferentie. Daarin zal informatie worden gegeven over de verdere versoepeling van de coronamataregelen en ook over het traject om de bevolking te beschermen tegen corona.

Bij de persconferentie zullen minister-president Eugene Rhuggenaath en epidemiologen Izzy Gerstenbluth en Iralice Jansen het woord voeren.

Ook het hoofd van het vaccinatietraject dr. Jerry Semper is aanwezig om te vertelen hoe het gaat met de vaccinaties tot nu toe.

- Advertentie -

Bron: ParadiseFM

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

16 reacties

 1. @ericlapas schreef;
  “Beste @Mano, ik kan geen vrouwen uitbuiten dus ik ben geen pooier dus blijft het andere over.”

  O, dat wist ik al hoor, dat van het ‘andere’. (lol)
  We hadden het al eens over gehad in 2017, ik kan me de kop van het artikel niet meer herinneren, maar toen ging het ook over de vrouwen van pleizier. Ik weet heus wel dat je geen vrouwenuitbuiter bent..

  https://www.youtube.com/watch?v=YsBXrt_MY3Q

 2. Ik heb het schrijfsel van Ericlapas 3 keer bekeken en kan er NIKS onfatsoenlijks in vinden. Hij leeft notabene mee met de beroepsgroep die geen financiele bijdrage ontvangen vanuit de overheid. Dezelfde overheid die destijds het briljante idee hadden om prostitutie te legaliseren, lees hun te verplichten om belasting af te dragen. Verder dan dat kwam dat zooitje ongeregeld dat zich overheid noemt niet. Hun konden zich niet verzekeren (behalve de verplichte ziekenzorg uit de hoed van kwal Hansje Hogeborst), geen bankrekening openen en verder was er niks voor hun geregeld.

  Dus het schijnheilig commentaar van William en John kan beter achterwege worden gelaten.
  Hun zelf zullen waarschijnlijk zelf voorheen elke dag in de Geleenstraat en Doubletstraat van bil zijn gegaan. Niet verwonderlijk als je ziet wat ze naast zich op de bank hebben zitten.

 3. Ik denk dat de comment polis wel een lesje fatsoen van William kan gebruiken.

  Toen dat door de Heer werd uitgedeeld stond de comment polis zeker niet vooraan, maar wel naast Beflapas.

 4. @Commentpolis schreef;
  “@William: bedoel je dit stukje van Lapas?
  Dat staat er nog steeds hoor. Even naar beneden scrollen, dan zie je het”

  Grappig, hahahahaha.

 5. @William: bedoel je dit stukje van Lapas:

  “…Het lijkt alsof de versoepelingen samen met die in Nederland gaan want daar melden ze ook versoepelingen voor as woensdag aan.

  Een van die versoepelingen is dat vanaf as woensdag ook sekswerkers (prostituees) weer aan de slag kunnen. De meeste prostituees staan natuurlijk te springen om weer aan de slag te kunnen want voor hen geen enkele financiële bijdrage vanuit de overheid.

  Ben benieuwd hoe de voorbereiding voor zo een prostituee gaat, panty’s wassen, scheren, keukenpapier, condooms, glijmiddel, enz. enz.

  Denk dat veel van deze prostituees as. woensdag een hoogtepunt zullen beleven want per slot van rekening stonden zij ook 2 maanden droog…”

  Dat staat er nog steeds hoor. Even naar beneden scrollen, dan zie je het.

 6. Heel goed dat @CP heeft ingegrepen in de onzinnige @ELapas bijdrage, het liep echt de spuigaten uit.
  Ik hou het toch bij een zieke geest

 7. @ericlapas schreef;
  “Ben benieuwd hoe de voorbereiding voor zo een prostituee gaat, panty’s wassen, scheren, keukenpapier, condooms, glijmiddel, enz. enz.”

  Hoe weet jij het zo goed? Dat het precies zo gaat hoe je beschrijft is een logische waarheid. (als een koe) Heeft in dit geval niets met een zieke geest te maken. Iedere (ex)pooier en zelfs elke hoerenloper weet dat, hoewel ik natuurlijk niet ga raden tot welke van de twee genoemden @ericlapas behoort.

 8. Wat voor beroep iemand ook uitvoert je kunt als mens toch wel enig respect tonen.
  De grens is wel overschreden denk ik.

 9. Het lijkt alsof de versoepelingen samen met die in Nederland gaan want daar melden ze ook versoepelingen voor as woensdag aan.

  Een van die versoepelingen is dat vanaf as woensdag ook sekswerkers (prostituees) weer aan de slag kunnen. De meeste prostituees staan natuurlijk te springen om weer aan de slag te kunnen want voor hen geen enkele financiële bijdrage vanuit de overheid.

  Ben benieuwd hoe de voorbereiding voor zo een prostituee gaat, panty’s wassen, scheren, keukenpapier, condooms, glijmiddel, enz. enz.

  Denk dat veel van deze prostituees as. woensdag een hoogtepunt zullen beleven want per slot van rekening stonden zij ook 2 maanden droog.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Extra | Journaal 21 juni 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Man aangehouden voor vernieling en bedreiging

De politie werd afgelopen zaterdag naar een adres in Juan Domingu bij Mahuma gestuurd waar een familieruzie aan de gang was. Een man is opgepakt voor vernieling...

Nu.cw | Onderhoud aan Julianabrug duurt ongeveer een maand

Vandaag is MNO Vervat begonnen met de onderhoudwerkzaamheden aan de leuningen van de Koningin Julianabrug. Er wordt geen rijbaan volledig afgesloten maar het verkeer zal er wel...

Nu.cw | Excuses WEB Bonaire voor aanmaning van 1 cent

Bij de afdeling Klantenservice van WEB Bonaire werd onlangs een aanmaning voor een bedrag van 1 dollarcent over het hoofd gezien en verstuurd aan de klant. Het...

ParadiseFM | Ambtenaren krijgen deze week 1/12e van het vakantiegeld

Ambtenaren krijgen aanstaande vrijdag 1/12e van het vakantiegeld uitbetaald. Dat blijkt uit een interne aankondiging van de overheid. De betaling zal gezamenlijk met het salaris worden gedaan,...

Nu | Economieën Curaçao en Sint-Maarten krimpen zo’n 20 procent door pandemie

De economieën van Curaçao en Sint-Maarten kregen vorig jaar een dreun van respectievelijk 20 en 24 procent krimp te verwerken. Dat meldt het Internationaal Monetair Fonds (IMF)...
- Advertentie -