26 C
Willemstad
• dinsdag 18 januari 2022 10:22

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Nieuwe partijen pleiten voor IMF

De twee partijen hebben een brief gestuurd aan de parlementen van Nederland, Aruba en Sint Maarten om de plannen in het komende regeerakkoord alvast te presenteren.

De beoogde coalitiepartijen MFK en PNP willen dat het Internationaal Monetair Fonds (IMF) wordt ingeschakeld om zich te ontfermen over het hervorminsgprogramma van Curaçao.

Volgens de partijen beschikt een nog op te richten Caribisch orgaan voor Hervorming en Ontwikkeling, het zogenaamde COHO, niet over de ervaring en kennis die het IMF heeft. Dat kan leiden tot tijdverlies.

En daarom pleiten de partijen ervoor om het IMF in te schakelen bij het grote hervormingsprogramma dat Nederland en Curaçao voor ogen hebben.

De twee partijen hebben een brief gestuurd aan de parlementen van Nederland, Aruba en Sint Maarten om de plannen in het komende regeerakkoord alvast te presenteren.

- Advertentie -

Men hoopt op een vruchtbare samenwerking in het Koninrkijk en stelt dat de nieuwe coalitie het welzijn van de burger centraal wil stellen in het beleid voor de komende vier jaar.

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

5 reacties

  1. ” het welzijn van de burger centraal wil stellen “. Deze flauwekul horen we steeds vaker van MFK. Wat bedoelen ze? MFK gaat voor Robin Hood spelen? Stelen van de rijken en aan de armen geven? Als MFK iets aan armoede bestrijding doet, zal het wel stelen van het volk worden om een ander deel te bevoordelen.

  2. Het volk van Nederland moet de vrijheid krijgen om zelf een keuzen te kunnen maken om de curacrim regering en het curacrim volk twee keuzen geven, of een provincie van NL of zo snel mogelijk zonder zak geld mee zelf standig worden met hulp van de achterlijke Chino in de ogen van de domme YDK.

  3. Deze situatie heeft de Nederlandse regering zelf in handen gehad. Niet nakomen van afspraken en een zwakke parlement met heethoofden en zakkenvullers hebben wij ook van Nederland afgekeken. En nu??????

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

ParadiseFM | Carnavalsvakantie gaat toch door

De carnavalsvakantie gaat toch door. Dat zei minister van Heydoorn gisteren tijdens de persconferentie. Eerder gaf de minister aan de extra vrije week na de kerstvakantie te...

ParadiseFM | Veel illegale verhuur op het eiland

Veel huizen worden illegaal verhuurd aan toeristen. Dat zegt CASHA, de belangenvereniging voor kleine hotels en appartementen. Er zou een grote groep mensen zijn die een tweede...

ParadiseFM | Minster Pietersz-Janga in gesprek met de zorg

Minister Pietersz-Janga gaat deze week in gesprek met de Stichting Federatie Zorginstellingen. Dat zegt het Antilliaans Dagblad na de minster gesproken te hebben. De federatie trok onlangs...

ParadiseFM | Vanaf volgende week autobelasting betalen

Vanaf 24 januari moet het mogelijk zijn om autobelasting te betalen. Vorige week werd bekend dat het proces vertraging heeft opgelopen omdat de stickers nog niet geleverd...

ParadiseFM | Koraal Tabak geblokkeerd voor voertuigen

Feveren op Koraal Tabak is niet meer mogelijk. De eigenaar van het terrein heeft grindhopen op de weg geplaatst waardoor het onmogelijk is geworden om er te...

DH | Active COVID cases at 2,618

PHILIPSBURG--St. Maarten’s total number of active COVID-19 cases is now 2,618, according to statistics released on Saturday, January 15. The total number of confirmed cases has increased...
- Advertentie -
- Advertentie -