PBC | Actieve coronabesmettingen Curaçao blijven gelijk

Persbureau Curacao Het aantal mensen dat op dit moment besmet is, is 65, net als gisteren. Er kwamen weliswaar vijf nieuwe positieve gevallen bij, maar vier mochten hun...

NOS | Formatie op Curaçao – net even anders dan in NL

Verslaggever Jurgen van den Berg vanochtend op NPO radio 1 in gesprek met NOS correspondent Dick Drayer over de formatie nav de installatie van de nieuwe Staten. Rond...

NOS | Kruisgesprek NOS over vliegveld Sint Maarten

Verslaggever Jurgen van den Berg vanochtend op NPO radio 1 in gesprek met NOS correspondent Dick Drayer over het stopzetten van coronasteun door Knops op Sint-Maarten. Nederland en...

Column Youp | Popster op Urk

Is die Haga nog bij elkaar? Of is zijn kompaan Smolders inmiddels ook al voor zichzelf begonnen? En had Thierry nou wel of geen corona? En was...

Column Kunneman | Bijl

Juridische column mr. Frank Kunneman Een boete van meer dan een half miljard euro is niet meer extreem hoog als een bank zijn compliance onvoldoende op orde heeft....

Column Hessels | Van red tape naar red carpet

Door Armand Hessels Ruim 25 jaar geleden uitte de directeur van een belangrijke overheidsentiteit tegen mij zijn frustratie over de enorme bureaucratie die investeerders moesten ondergaan om nieuwe...
- Advertisement -spot_img

ParadiseFM | Nieuwe partijen pleiten voor IMF

HomeMediaRadio Paradise FMParadiseFM | Nieuwe partijen pleiten voor IMF

De twee partijen hebben een brief gestuurd aan de parlementen van Nederland, Aruba en Sint Maarten om de plannen in het komende regeerakkoord alvast te presenteren.

De beoogde coalitiepartijen MFK en PNP willen dat het Internationaal Monetair Fonds (IMF) wordt ingeschakeld om zich te ontfermen over het hervorminsgprogramma van Curaçao.

Volgens de partijen beschikt een nog op te richten Caribisch orgaan voor Hervorming en Ontwikkeling, het zogenaamde COHO, niet over de ervaring en kennis die het IMF heeft. Dat kan leiden tot tijdverlies.

En daarom pleiten de partijen ervoor om het IMF in te schakelen bij het grote hervormingsprogramma dat Nederland en Curaçao voor ogen hebben.

De twee partijen hebben een brief gestuurd aan de parlementen van Nederland, Aruba en Sint Maarten om de plannen in het komende regeerakkoord alvast te presenteren.

Men hoopt op een vruchtbare samenwerking in het Koninrkijk en stelt dat de nieuwe coalitie het welzijn van de burger centraal wil stellen in het beleid voor de komende vier jaar.

Bron: ParadiseFM

5 reacties

  1. ” het welzijn van de burger centraal wil stellen “. Deze flauwekul horen we steeds vaker van MFK. Wat bedoelen ze? MFK gaat voor Robin Hood spelen? Stelen van de rijken en aan de armen geven? Als MFK iets aan armoede bestrijding doet, zal het wel stelen van het volk worden om een ander deel te bevoordelen.

  2. Het volk van Nederland moet de vrijheid krijgen om zelf een keuzen te kunnen maken om de curacrim regering en het curacrim volk twee keuzen geven, of een provincie van NL of zo snel mogelijk zonder zak geld mee zelf standig worden met hulp van de achterlijke Chino in de ogen van de domme YDK.

  3. Deze situatie heeft de Nederlandse regering zelf in handen gehad. Niet nakomen van afspraken en een zwakke parlement met heethoofden en zakkenvullers hebben wij ook van Nederland afgekeken. En nu??????

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties