24 C
Willemstad
• donderdag 27 januari 2022 23:18

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Lotto voor sport, cultuur en onderwijs

- Advertentie -
De opbrengsten van de lotto moeten vooral naar het onderwijs gaan, zo benadrukt ex FWNK loterijen-directeur Sithree “Cey” van Heydoorn vandaag in de Extra.

Curaçao krijgt een lotto speciaal voor sport, cultuur en onderwijs. De nieuwe minister van Onderwijs, Wetenschap Cultuur en Sport Sithree “Cey” van Heydoorn zegt dat de lotto, als alles volgens plan gaat, in februari 2022 van start kan gaan.

De opbrengsten van de lotto moeten vooral naar het onderwijs gaan, zo benadrukt Van Heydoorn vandaag in de Extra.

De minister heeft om tafel gezet met Fundashon Wega i Number Kòrsou en de directie van de Landsloterij.

Bron: ParadiseFM

- Advertentie -

Artikel delen

7 reacties

  1. Moe rojer zal zich wel aanbieden als medewerker, samen met dos Santos niet die ene van kdnt die liggen mekaar niet meer. Toen ze in oppositie zaten en de boel aan ‘t dreineren waren en thuis zaten te niksen voor 14k was het een pot nat.

  2. Ik neem aan dat Robby de uitvoering hiervan gaat doen. Zo gaat deze nieuwe loterij niet ten koste van zijn winst en kan hij weer zaken doen met mcb.

  3. Het is bekend dat de Curaçaoënaar, vooral de laagopgeleiden snel geïmponeerd zijn door iemand in een pak met stropdas. Deze man is het levende bewijs dat het niets meer dan geparfumeerde drollen zijn. Blijkbaar hebben ze de grootste idioot uitgezocht om onderwijs te leiden. Nou Sitek en DOEN, succes met deze idioot.

  4. Ik gok op beter onderwijs…en zet dus in op de goklust van anderen die graag hun onderstand vergokken op een gok-site van de overheid. Is het een idee om te kunnen gokken op de Cito-scores van leerlingen in het funderend onderwijs? …Of kan ik inzetten op het percentage leerkrachtentekort? Of kan ik gokken op het percentage leerlingen dat op een verkeerd niveau in het voortgezet onderwijs zijn geplaatst? Kan ik inzetten op het aantal verwachte daklekkages van scholen? Kan ik gokken op een onderwijsminister die zich inzet voor goed opgeleide leerkrachten? Ik gok erop dat deze minister bij ieder kruispunt van wegen de loten verkoopt voor een goede toekomst (bon futuro) van ieder kind op Curacao. De prijs wordt over 4 jaar bekend gemaakt. Wega di Ensenansa

  5. @ plasje, en wat te denken aan die mensen die hun hele aov uitkering naar de gok hokjes die in eigendom van Robby Dos Santos zijn die langs de weg staan brengen. Curacrim is een gok hol, zelfs bij mijn schoonvader komen ze elke dag een paar gulden gok geld op halen.

  6. Deze man was laatst nog in het programma Mainta en moet zeggen dat de man niets zinnigs te zeggen had. Het kan ook niet anders want de man werd door Carlton Jansen (Mr. Leeghoofd) te woord gestaan want we kunnen dat geen interview noemen.

    Ben bang dat het onderwijs met deze man de komende 4 jaar stil zal blijven staan en 4 jaar in het leven van een kind kan levenslange gevolgen hebben. Het gaat dit soort figuren om hun eigen ego en bankrekening de rest zal hen aan hun reet roesten.

    Loterij en onderwijs is op zich een vreemde combinatie, de reden waarom veel kinderen vaak zonder eten of schoolspullen naar school gaan is juist omdat Pa en Ma het huishoud geld in de casino verbrast heeft.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, January 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 27 januari 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | 2,3 miljoen euro voor versterking kinderbescherming

Dankzij een extra bijdrage van de Postcode Loterij van 2,3 miljoen euro kan Unicef Nederland overheden en professionals helpen om het kinderbeschermingssysteem op Aruba en Curaçao te...

Nu.cw | Gerstenbluth: “Coronapiek voorbij, maar nog steeds veel besmettingen”

Het lijkt erop dat we de coronapiek voorbij zijn. Dat stelde epidemioloog Izzy Gerstenbluth tijdens de persconferentie. Toch kunnen de maatregelen volgens Gerstenbluth nog niet volledig worden...

PBC | Rechter beslist over lot afvalverwerker Serlimar op Aruba

Persbureau Curacao ORANJESTAD – Afvalbedrijf Serlimar op Aruba krijgt begin februari van de rechter te horen of uitstel van betaling wordt voortgezet. Als dat niet gebeurt, betekent dat...

PBC | Regering gaat corona time-out met nog eens tien dagen verlengen

Persbureau Curacao De regering gaat de coronamaatregelen met nog eens tien dagen verlengen. Dat is voor de tweede keer. Ondanks de afname van het aantal besmettingen, is de...
- Advertentie -
- Advertentie -