27.4 C
Willemstad
• vrijdag 30 juli 2021 19:09

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | ‘Josylvio was onbeschoft’

Foto rapper Josylvio tijdens Expedition Robinson 2018

De politie laat weten dat rapper Josylvio werd aangehouden vanwege belediging en verstoring van de openbare orde. Gisteravond werd Josylvio hardhandig aangehouden op Hato.

Diverse media meldden dat dit te maken zou hebben met een vervalste PCR-test. De politie laat vandaag weten dat de reisdocumenten van de rapper niet in orde waren en dat hij daardoor niet door de immigratie heen kwam.

Hij werd toen enorm onbeschoft tegenover het luchthavenpersoneel en begon hen zelfs te beledigen. Dit was volgens de politie verstoring van de openbare orde.

- Advertentie -

Josylvio heeft een proces verbaal gekregen en wordt nu vastgehouden op de luchthaven zelf. De recherche en de politie onderzoeken de zaak.

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

8 reacties

 1. @Fred: Joseph, jij zal nu wel bedoelen dat de uitlokkers van agressie (de kennelijk incompetente adminstratoren) ‘gewoon’ hardhandig moeten worden aangepakt?
  Maar hallooo! gelieve s.v.p. eerst goed,… liefst met een dikke jampotglazen leesbril te lezen!, want ik doelde dat de agressieve en racistische rapper terecht hardhandig aangepakt is!

 2. Typisch Nederlandse reactie probeer het gedrag van de rapper te verdedigen!! De rapper(bekend, beroemd??), denkt dat hij een super ster is, en denkt dat hij van alles kan doen en zeggen! STOER!!! Maar he je moet niet een grote mond op zetten bij de politie op Curacao ze brengen je snel “down to earth”. Leer moment voor Josylvio!!!!

 3. @Knoek-koe : Dank, really. Spijker op de kop. My sentiments exactly.
  Streven is nu om het originele, niet opgeschoonde pv van deze neanderthaler te lezen en te zien hoe hij het binnen de geweldsinstructie doet passen. Fun that!

 4. @Fred, Jij kent de immigratie niet op Hato. Daar lopen nu eenmaal wat mensen rond die thuis niets voorstellen maar op Hato denken dat ze een supergod zijn.
  Zij beslissen alles en je zal ze met respect moeten behandelen en om de zoveel keer sturen ze gewoon mensen terug naar NL omdat er iets niets klopt. Zo zijn er wel eerder makambas naar huis gestuurd omdat ze geen adres hadden waar ze zouden verblijven.

  En daarnaast. Deze rapper begon racistisch te doen en daar staat 1 straf op!

 5. …”Iemand die aggressief is moet hardhandig aangepakt worden”….

  Ik weet niet of dat nu al nodig was, beetje Third world retoriek dit! Als de zwarte polis er op los mept, dan is het goed?

  Dit was absoluut onnodig en een slimme, verbaal intellectuele politieagent, had dit heel tactisch, diplomatiek en zonder geweld aangepakt. Het ging ook om niets! Een administratief geneuzel.

  We weten eigenlijk helemaal niet zeker waarom de “Rapper” tegenstrubbelde.
  Weten we hoe de politieagenten het dialoog met deze passagier zijn ingegaan?

  Was het terecht? Waren ze beleefd, redelijk, rationeel? Hadden ze professioneel, klantgericht en op een billijk wijze de klant benaderd en geïnformeerd? Weten we dat?

  Of benaderden ze de “rapper” met een typische autoritaire, conflictescalerende, onbeleefde “polis” di Kòrsou redevoering?

  Polis: Heeeey , heeey! Jij daar!
  Halloooooooo! HaLOOOOHOO?
  heey, hoort jij wij niet?
  Jij daar!
  Kwamt eventjes luisteren naar wij nu!!!

  Heeei, jou moet met wij meekwammen!
  MEEKWAMMEN!!
  Waarom ???? JOUW VRAG OMWAAR?
  OMDAT ONS ZEG DAT JOU MOET KWAM MEE!
  OMBISKOP!
  Want ons denken, NEE ONS WEET jou is crimineel, jou doen als ons zegt! Nu meekwammen! !!
  Nee? Jou leister niet? KLAAP

  LOL, ik chargeer natuurlijk, maar het is bekend dat onze politieboys en security personeel nog al “povertjes” zijn in het communiceren, en ze voor het minst of geringst excessief geweld inzetten (onzekerheid) vooral als je verbaal iets vlotter en rapper bent, en dat ben je al heel gauw.

  Gingen ze maar zo te keer tegen de figuren die hier dagelijks het land systematischleegraaien.,

 6. @Joseph: het lijkt er nu op dat het probleem veroorzaakt is door personeel van de Immigratiedienst, waarin een melding van de KMar van Schiphol niet was verwerkt. Jij zal nu wel bedoelen dat de uitlokkers van agressie (de kennelijk incompetente adminstratoren) ‘gewoon’ hardhandig moeten worden aangepakt?

  Ze hadden er ook voor kunnen kiezen om vanuit een kantoorruimte even navraag te doen bij de KMar op Schiphol.

  En ….. waar komt dat fake-nieuws vandaan (dat zo driftig werd nagekakeld) dat er een vervalste PCR-test in het spel was????

Comments are closed.

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

ParadiseFM | ‘Hoofdstuk ministerschap Ramon Chong afgesloten’

PNP-partijleidster Ruthmilda Larmonie-Cecilia benadrukt dat Ruisandro Cijntje de beoogd minister voor Economische Ontwikkeling blijft. Dat medt Larmonie-Cecilia aan Telecuracao. De vorige kandidaat-minister Ramon Chong kwam niet door...

ParadiseFM | Quadverhuurders extra gecontroleerd

Quadverhuurders worden de komende tijd extra gecontroleerd en waar nodig aangepakt. Dat heeft het KPC gemeld naar aanleiding van twee recente ongelukken op de Weg naar Bullenbaai...

Democracy now! | Friday, July 30, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 30 juli 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | RIVM: Besmettingen Curaçao dalen licht

Persbureau Curacao Op Curaçao kregen afgelopen week 295 mensen per 100.000 inwoners een positieve testuitslag. Dat is een lichte daling ten opzichte van een week eerder, toen 305...

PBC | Curaçaose corona patiënt besmet met twee varianten

Persbureau Curacao Een patiënt in Curaçao heeft twee coronavarianten onder zijn leden. Het RIVM onderzoekt hoe dat kan. Het gaat om de deltavariant en de betavariant, ook wel...
- Advertentie -