29 C
Willemstad
• maandag 3 oktober 2022

Extra | Journaal 3 oktober 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | SNSM extracts three sailors from stranded cargo vessel

MARIGOT--On the instructions of Regional Centre for Surveillance and Rescue Operations Antilles-Guiana CROSS-AG, French-side sea rescue SNSM volunteers went to the assistance of a cargo vessel early...

AntilliaansDagblad | Gezaghebber Rijna werpt kritiek verre van zich

Kralendijk - Gezaghebber Edison Rijna van Bonaire benadrukt in een reactie op een publicatie waarin zijn integriteit als gezaghebber en die van een niet bij naam genoemde...
- Advertentie -

AntilliaansDagblad | Zwemmen van punt naar punt rond Aruba

Oranjestad - De ervaren Arubaanse openwaterzwemmer Deaxo Croes is na een geslaagde zwemtocht van zo’n dertien uur zaterdag bij Baby Beach weer veilig aan land gekomen. Hij...

AntilliaansDagblad | ‘Vol ambitie en met veel vertrouwen’

Securitas Antias viert 40-jarig jubileum Willemstad - Het beveiligingsbedrijf Securitas Antias bv heeft gisteren, samen met haar medewerkers en een groot aantal gepensioneerde ex-collega’s, op feestelijke wijze haar...

AntilliaansDagblad | Silvania schiet uit z’n slof

Aanval op journalist Gonzalo Cuales maar ook op aan PAR-verbonden bedrijven Willemstad - ,,Grote bedrijven die verbonden waren aan het kabinet-Rhuggenaath hebben miljoenen aan de NOW-regeling ontvangen, waarna...

AntilliaansDagblad | ‘Schaarste dreigt’

Importeurs wijzen op ongewenste gevolgen Makutu Básiko 2022 Willemstad - De nieuwe basismandregeling - Makutu Básiko 2022 - zal ongewenste gevolgen hebben, te weten schaarste en het mogelijk...

ParadiseFM | ‘Josylvio was onbeschoft’

Foto rapper Josylvio tijdens Expedition Robinson 2018

De politie laat weten dat rapper Josylvio werd aangehouden vanwege belediging en verstoring van de openbare orde. Gisteravond werd Josylvio hardhandig aangehouden op Hato.

Diverse media meldden dat dit te maken zou hebben met een vervalste PCR-test. De politie laat vandaag weten dat de reisdocumenten van de rapper niet in orde waren en dat hij daardoor niet door de immigratie heen kwam.

Hij werd toen enorm onbeschoft tegenover het luchthavenpersoneel en begon hen zelfs te beledigen. Dit was volgens de politie verstoring van de openbare orde.

Josylvio heeft een proces verbaal gekregen en wordt nu vastgehouden op de luchthaven zelf. De recherche en de politie onderzoeken de zaak.

Bron: ParadiseFM

Artikel delen

8 reacties

 1. @Fred: Joseph, jij zal nu wel bedoelen dat de uitlokkers van agressie (de kennelijk incompetente adminstratoren) ‘gewoon’ hardhandig moeten worden aangepakt?
  Maar hallooo! gelieve s.v.p. eerst goed,… liefst met een dikke jampotglazen leesbril te lezen!, want ik doelde dat de agressieve en racistische rapper terecht hardhandig aangepakt is!

 2. Typisch Nederlandse reactie probeer het gedrag van de rapper te verdedigen!! De rapper(bekend, beroemd??), denkt dat hij een super ster is, en denkt dat hij van alles kan doen en zeggen! STOER!!! Maar he je moet niet een grote mond op zetten bij de politie op Curacao ze brengen je snel “down to earth”. Leer moment voor Josylvio!!!!

 3. @Knoek-koe : Dank, really. Spijker op de kop. My sentiments exactly.
  Streven is nu om het originele, niet opgeschoonde pv van deze neanderthaler te lezen en te zien hoe hij het binnen de geweldsinstructie doet passen. Fun that!

 4. @Fred, Jij kent de immigratie niet op Hato. Daar lopen nu eenmaal wat mensen rond die thuis niets voorstellen maar op Hato denken dat ze een supergod zijn.
  Zij beslissen alles en je zal ze met respect moeten behandelen en om de zoveel keer sturen ze gewoon mensen terug naar NL omdat er iets niets klopt. Zo zijn er wel eerder makambas naar huis gestuurd omdat ze geen adres hadden waar ze zouden verblijven.

  En daarnaast. Deze rapper begon racistisch te doen en daar staat 1 straf op!

 5. …”Iemand die aggressief is moet hardhandig aangepakt worden”….

  Ik weet niet of dat nu al nodig was, beetje Third world retoriek dit! Als de zwarte polis er op los mept, dan is het goed?

  Dit was absoluut onnodig en een slimme, verbaal intellectuele politieagent, had dit heel tactisch, diplomatiek en zonder geweld aangepakt. Het ging ook om niets! Een administratief geneuzel.

  We weten eigenlijk helemaal niet zeker waarom de “Rapper” tegenstrubbelde.
  Weten we hoe de politieagenten het dialoog met deze passagier zijn ingegaan?

  Was het terecht? Waren ze beleefd, redelijk, rationeel? Hadden ze professioneel, klantgericht en op een billijk wijze de klant benaderd en geïnformeerd? Weten we dat?

  Of benaderden ze de “rapper” met een typische autoritaire, conflictescalerende, onbeleefde “polis” di Kòrsou redevoering?

  Polis: Heeeey , heeey! Jij daar!
  Halloooooooo! HaLOOOOHOO?
  heey, hoort jij wij niet?
  Jij daar!
  Kwamt eventjes luisteren naar wij nu!!!

  Heeei, jou moet met wij meekwammen!
  MEEKWAMMEN!!
  Waarom ???? JOUW VRAG OMWAAR?
  OMDAT ONS ZEG DAT JOU MOET KWAM MEE!
  OMBISKOP!
  Want ons denken, NEE ONS WEET jou is crimineel, jou doen als ons zegt! Nu meekwammen! !!
  Nee? Jou leister niet? KLAAP

  LOL, ik chargeer natuurlijk, maar het is bekend dat onze politieboys en security personeel nog al “povertjes” zijn in het communiceren, en ze voor het minst of geringst excessief geweld inzetten (onzekerheid) vooral als je verbaal iets vlotter en rapper bent, en dat ben je al heel gauw.

  Gingen ze maar zo te keer tegen de figuren die hier dagelijks het land systematischleegraaien.,

 6. @Joseph: het lijkt er nu op dat het probleem veroorzaakt is door personeel van de Immigratiedienst, waarin een melding van de KMar van Schiphol niet was verwerkt. Jij zal nu wel bedoelen dat de uitlokkers van agressie (de kennelijk incompetente adminstratoren) ‘gewoon’ hardhandig moeten worden aangepakt?

  Ze hadden er ook voor kunnen kiezen om vanuit een kantoorruimte even navraag te doen bij de KMar op Schiphol.

  En ….. waar komt dat fake-nieuws vandaan (dat zo driftig werd nagekakeld) dat er een vervalste PCR-test in het spel was????

Reacties zijn gesloten.

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -