27.4 C
Willemstad
• vrijdag 18 juni 2021 13:05

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Het rommelt bij Trabou pa Korsou

Calmes gaat morgen met zijn zetel officieel de Staten in | Persbureau Curacao

Het rommelt binnen de politieke partij Trabou pa Korsou. Het bestuur verbiedt Rennox Calmes om de naam en het logo van de partij gebruiken in het Parlement.

Dat schrijft de Extra. Het bestuur van de partij erkent Calmes niet langer als partijlid. Via de deurwaarder werd Calmes gevraagd afstand te doen van de partij. Die brief is ontvangen door zijn moeder.

Calmes gaat morgen met zijn zetel officieel de Staten in. Het is nog niet duidelijk waar de ruzie tussen de partij en Calmes over gaat.

- Advertentie -

Bron: ParadiseFM

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

8 reacties

 1. Een zielige vertoning; in Nederland kunnen ze er overigens ook iets van maar dan betreft het bijna altijd de ouderenpartij 50+. Allemaal leden die alles beter weten en mensen uitkiezen die zijn zoals ze zelf zijn en dus het conflict ligt besloten in de recrutering.

 2. Beste @John, wij weten allemaal dat de meeste politici hier achterlijk zijn en sommigen niet eens tot 10 kunnen tellen en amper een lagere school opleiding hebben.

  Feit is wel dat deze Calmes nu met een tweede termijn erbij straks 8 * 12 * 15000 NAF = 1.440.000 NAF op zijn rekening kan bijschrijven. Zolang geld een perverse prikkel blijft, blijven deze avonturiers op een zetel jagen.

  Kijk maar naar Direct TV daar hebben ze het financieel moeilijk en moesten flink op salarissen korten en gelijk melden 3 medewerkers bij een politieke partij.

 3. Calmes is een lelijk getatoueerd mislukt wijkagentje dat iedere maand vol verbazing naar zijn Statensalarisslip kijkt.

  15K per maand voor een 2 urige werkweek.

 4. Het probleem met politici hier is dat het altijd om geld gaat. Deze partij zal net zoals PS een stille dood sterven. Neem aan dat Calmes de zetel meeneemt want 14.000 Naf is veel meer dan een salaris van een politieagent 2de klas.

 5. In 1 adem :

  “Het rommelt binnen de politieke partij Trabou pa Korsou … logo van partij … deurwaarder … afstand doen van partij … brief ontvangen door moeder”

  Yu di mama als regeerders op het eiland. Logos, kleuren en soortgelijke zaken staan prio op de lijst om het eiland naar een betere toekomst te leiden.

  Last but not least : de staatschuld vergroten en het COHO apparaat tegenwerken. Hopeloos zijn deze yu di mama.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

PBC | Politie waarschuwt botenbezitters bij Caracasbaai

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Bezitters van Boten en Sea Doo’s veroorzaken volgens de politie regelmatig problemen bij Caracasbaai. Daar parkeren zij hun auto’s en trailers overal waar het...

PBC | Vier mensen positief

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Vier mensen zijn gisteren positief getest. Twee besmettingen kwamen van buiten, twee waren lokaal. In totaal werden er 1021 testen afgenomen. Een testratio derhalve...

PBC | ‘Politie heeft niets verkeerd gedaan bij Hato-incident rapper’

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De politie vindt dat ze niks verkeerd heeft gedaan bij het incident op Hato Airport, vlak voor de arrestatie van de Nederlandse rapper. Die wilde...

NOS | Josylvio weer vrij na nacht in de cel

Rapper Josylvio is na een nacht op het politiebureau weer vrijgelaten. Hij werd donderdag gearresteerd toen hij aankwam op het vliegveld van Curaçao. Volgens zijn manager had...

ParadiseFM | Toch coronasteun voor Sint Maarten

Sint-Maarten krijgt alsnog bijna 20 miljoen euro aan coronasteun van Nederland. Dat schrijft demissionair staatssecretaris Raymond Knops van Koninkrijksrelaties in een brief aan de Tweede Kamer. Het...

ParadiseFM | “Onderzoek tegenvallende EFO-resultaten”

Er moet goed onderzocht worden waarom de EFO-toetsresultaten zo tegenvallen. Dat stelt het Expertisecentrum voor Toetsen en Examens (ETE). Het gemiddelde voor Nederlands, Papiamentu en Rekenen is dit...
- Advertentie -