29 C
Willemstad
• zondag 28 november 2021 14:15

Laatste reacties

- Advertentie -

NU | Nieuw-Zeeland in eerste duel in 692 dagen te sterk voor Curaçao van Kluivert

Bill Tuiloma van Portland Timbers en Burnley-aanvaller Chris Wood zetten Nieuw-Zeeland in de eerste helft op een 0-2-voorsprong | AFP

Nieuw-Zeeland heeft zaterdag een bijzondere overwinning geboekt op Curaçao in een oefeninterland. De ‘All Whites’ speelden hun eerste wedstrijd in 692 dagen en versloegen de ploeg van bondscoach Patrick Kluivert met 1-2.

Bill Tuiloma van Portland Timbers en Burnley-aanvaller Chris Wood zetten Nieuw-Zeeland in de eerste helft op een 0-2-voorsprong.

Rangelo Janga, die vorig seizoen nog bij NEC speelde en in het verleden ook actief was voor onder meer Excelsior en Willem II, maakte halverwege de tweede helft de aansluitingstreffer.

Het Nieuw-Zeeland van bondscoach Danny Hay speelde in de Verenigde Arabische Emiraten tegen Curaçao de eerste interland sinds 17 november 2019 (1-0 tegen Litouwen).

- Advertentie -

Vanwege de zeer strenge coronaregels in Nieuw-Zeeland – vooral op het gebied van reizen – lukte het de nationale ploeg sinds de coronacrisis niet eerder om een wedstrijd te spelen.

Bron: NU.nl

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

10 reacties

 1. @Abraham Mossel , inderdaad Kluivert stelt als mens niet veel voor, roekeloos rijden met dodelijk afloop en groepsverkrachting. Het is wel vreemd dat hij hier samen met zijn vrouwtje als hondenvriend voor deed, je zou haast denken dat hij meer om honden dan om mensen geeft.

  Dit voetbal avontuur was mooi bedacht maar het moet nu duidelijk zijn dat met spelers van NEC, Excelsior en Helmond Sport niet veel eer valt te behalen. Het is ook oneerlijk tegen spelers van de nationale competitie, die zullen nooit geselecteerd worden want ze zijn slechter dan de selectie spelers.

 2. @ Danny ik hoop niet dat het jou ooit moet overkomen wat deze LOSER Kluivert met te hard rijden heeft veroorzaakt, God zal je behoeden voor zulken mafkezen.

 3. @Abraham Mossel,geregeld te pas en te onpas oude koeien uit de sloot halen heeft
  geen nut.
  Trouwens wie zonder zonde is werpe de eerste steen,ben je bereid als eerste in
  de rij te willen staan?.

 4. Kluivert is en blijft een auto rijdende LOSER, vraag maar aan de familie van het dodelijk ongeluk die hij zelf heeft veroorzaakt door te hard rijden in Amsterdam.

 5. @William, Dat maakt BLM niets uit waarom iets zo is. Alleen of ze er persoonlijk erdoor worden beledigt in hun eigen wereldje en of ze er mee geld kunnen verdienen.

 6. Het team staat bekend onder hun bijnaam All Blacks die ze hebben gekregen omdat ze altijd met een geheel zwart tenue spelen.

  Just saying.

 7. Tsja, dat krijg je met een zakken vullende nitwit als coach. Vraag me af hoe hij zijn coach diploma heeft gehaald. Volgens mij hebben ze in Zeist zitten slapen, of hij heeft met een samenweefsel van verdichtsels zijn diploma gehaald. Voetbalbond, trap deze man met een paar harde schoppen onder zijn kont, weg als zgn coach.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -
- Advertentie -

Zoeken

PBC | Beatrix bezoekt voedselbos tijdens bezoek aan Curaçao

Persbureau Curacao Prinses Beatrix werd zaterdag tijdens haar bezoek aan Curaçao flink aan het werk gezet. Bij een bezoek aan het voedselbos kreeg de 83-jarige prinses een oranje...

PBC | SER maakt zich sterk voor innovatie

Persbureau Curacao De Sociaal-Economische Raad heeft een verkenning uitgebracht aan de regering en de Staten over de mogelijkheden van de invoering van een missie gedreven innovatiebeleid. Dat moet...

ParadiseFM | Mauritsz de Kort wordt definitief nieuwe Hof-president

Hij was al voorgedragen, maar de benoeming is nu officieel rond: rechter Mauritsz de Kort is vanaf 1 januari de nieuwe president van het Gemeenschappelijk Hof van...

ParadiseFM | Staten eisen aanwezigheid president Centrale Bank

De president van de Centrale Bank Richard Doornbosch moet de minister van Financiën assisteren in het parlement. Dat zegt regeringspartij MFK. De partij neemt het Doornbosch kwalijk...

Opinie | ‘Inspecteur Keli is een gevaar voor de volksgezondheid van Curaçao’

Opinie | Jan Huurman, arts en voormalig Inspecteur-generaal Volksgezondheid Curaçao   Het recente vonnis naar aanleiding van een klacht en een eis over het handelen van chirurg Misset legt...

Column Youp | Kakkersbromsnor

Pushbericht na pushbericht over vliegverboden, wauwelwappies, vaccinazi’s, avondlockdowns, QR-codekrakers, meedogenloze mutaties, rellende hooligans, met scherp schietende politiemensen, uitgebluste brandweermannen, radeloos ziekenhuispersoneel, stenen door ambulanceruiten, dwalende demissionaire ministers,...
- Advertentie -