26 C
Willemstad
• vrijdag 21 januari 2022 10:15

Laatste reacties

- Advertentie -

Nu.cw | Weg naar Grote Knip grote rotzooi

- Advertentie -
Een oplettende lezer maakte een rondje langs de stranden van Westpunt en omgeving en schrok zich een hoedje | nu.cw

Curaçao heeft de lockdown achter de rug en hoopt op een nieuwe stroom toeristen. De eerste tekenen die daar op wijzen zijn gunstig.

Na bijna een jaar op slot te zijn geweest, zou je denken dat de overheid de tijd benut zou hebben om het eiland klaar te maken voor de toeristen, niets is minder waar.

Een oplettende lezer maakte een rondje langs de stranden van Westpunt en omgeving en schrok zich een hoedje. “De weg naar Kenepa Grandi (Grote Knip) biedt een troosteloze aanblik. Vuilnis en bouwafval langs de berm veranderen het mooie gebied in een bouwput en vuilnisbelt”, aldus de NU.cw-lezer tegen onze redactie.

“Het is aan te raden de toerist niet langs deze weg naar Grote Knip te laten rijden. Oh nee, wacht! Het is de enige weg naar één van de mooiste baaien van ons eiland.”

- Advertentie -

Niet alleen voor de toerist zou deze weg een opruimbeurt kunnen gebruiken, maar ook voor onze eilandbewoners zelf.

Bron: Nu.cw

- Advertentie -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

7 reacties

 1. Totaal waardeloze minister die hier over gaat, en werkelijk 4 jaar niets gedaan heeft aan missie, visie, strategie, om dit stelselmatig aan te pakken. Nu gaat deze minister 4 jaar een winterslaap houden in het parlement @ 18K p.m.. Rustplaats voor vermoeide ministers, moe van het zakkenvullennen deals regelen voor f&f.

 2. Net Haiti, waar het 10 x zo smerig is.
  Helaas zal het niet de eerste x zijn dat een Haitiaanse truckdriver bij de chinese toko of particulier de rotzooi ophaalt voor f 75 en het vervolgens bij de eerste de beste gelegenheid in de mondi mikt.

 3. Betalen voor onderhoud van de stranden en omgeving vind ik een prima idee. Dat zou misschien kunnen voorkomen, dat onbevoegden het gebied als hun persoonlijke stortplaats gebruiken.

 4. Er is geen controle .
  Probleem begint altijd van boven en werkt door naar beneden.
  Het is net Afrika , maar dan in het klein .
  Begin op scholen met de heropvoeding en de regering wie zijn die .
  Banda Bou moet nou eens keer opkomen voor hun baaien en zelf controleren
  Maar vaak komt de ellende uit de buurt zelf

 5. Zolang ik me kan herinneren is de overheid bezig met campagnes om het eiland schoon te krijgen.

  De mentaliteit hier is: out of sight, out of mind,
  gooi het in de mondi en het is niet meer mijn probleem.

  Het zit gewoon niet in de Curacaose bevolking om haar eigen huis schoon te houden..

 6. Ik schreef vorig jaar al dat het een uitgelezen kans was om ook de binnenstad op te knappen. Liep vorige week langs de stalletjes in Otrabanda…………….volledig weggeroest, 1 grote bende. Zelfde in Punda.
  Onbegrijpelijk dat we hier dit soort kansen voorbij laten gaan. Ziet men het niet of interesseert het hen gewoon niet ?

 7. Delen van de bevolking zijn net varkens. Oftewel er moet een grootschalig heropvoedings programma komen om dit soort smeerlapperij de kop in te drukken.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

DH | Grisha to investigate who signed for dossier withheld from MPs

~ Lawrence requests, receives documents, to meet PJIA ~ PHILIPSBURG--President of Parliament Grisha Heyliger-Marten will be conducting an investigation to determine who signed to receive the dossier of...

Ingezonden | Bubali-gate en de rookgordijnen van DOW en de Minister van Volksgezondheid Dangui Oduber

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...

AntilliaansDagblad | Protest Colegio Arubano gaat door

Oranjestad - De rector van Colegio Arubano is om ‘gegronde reden’ geschorst. Meer details wil de Stichting Voortgezet Onderwijs Aruba (SVOA) op dit moment niet geven. Het...

AntilliaansDagblad | Twaalfde editie Bon Doet

Kralendijk - Het Bon Doet-team organiseert in samenwerking met het Oranje Fonds de twaalfde editie van Bon Doet, het grootste vrijwilligersevenement op Bonaire, op 11 en 12...

AntilliaansDagblad | Werk aan de winkel bij Kura Hulanda0

Willemstad - Na de overname van Kura Hulanda door de speciaal hiervoor opgerichte BMG Asset Management bv is er veel werk aan de winkel bij dit voormalige...

AntilliaansDagblad | Nu personeelstekort in horeca

Negenduizend banen verloren gegaan; angst voor terugkeer in toeristenbranche Willemstad - Het personeelstekort in de horeca- en hotelsector op Curaçao loopt snel op. Van alle beschikbare vacatures op...
- Advertentie -
- Advertentie -