26 C
Willemstad
• zaterdag 10 december 2022

Extra | Journaal 8 december 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Wednesday, December 7, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 7 december 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -

Democracy now! | Tuesday, December 6, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 6 december 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DKR | Nederlandse Kansspelautoriteit geeft Curaçaose gokmaffia te veel ruimte

Dossier Koninkrijksrelaties.nl Den Haag – De Nederlandse Kansspelautoriteit onderneemt te weinig tegen vanaf Curaçao opererende webcasino’s. Dat vinden partijen die hebben meegewerkt aan een evaluatie van de Ksa...

Democracy now! | Monday, December 5, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertentie -

CC | Minister Hato to India for Interpol congress


WILLEMSTAD – Justice Minister Shalten Hato is in India for a working visit. Together with a delegation, he attends an international conference of Interpol.

More than 190 ministers traveled to New Delhi for the congress, including Rocco Tjon, Minister of Justice of Aruba. The ambassador of the Netherlands in New Delhi Marten van den Berg will also be present.

The congress will last until October 21 and was officially opened by the Prime Minister of India on Tuesday morning. Various topics are on the agenda, including the fight against cross-border crime.

Bron: Curacao Chronicle

Artikel delen

15 reacties

 1. Het gaat goed met de Tolken-Industrie op Curaçao, dankzij die lapzwansen in Regering en Parlement. Weer een smoes om even weg te zijn bij alle brandhaarden op Curaçao en lekker interessant te doen in India, op kosten van je weet wel wie!.
  Minister Hato sí ta traha, ela bai India!

 2. @CR
  Ik denk dat deze knakkers dat zelf willen. Zo is date mss afgesproken binnen de Curaçaose minister raad.
  Vooral veel reizen, ook de komende twee jaar nog.
  Uiteraard met gevolg en tolk.

 3. “The ambassador of the Netherlands in New Delhi Marten van den Berg will also be present.”

  en kan deze persoon dan niet gewoon vanuit het koninkrijk aanwezig zijn en daar verslag van uitbrengen aan iedereen binnen het koninkrijk? Waarom moeten mensen van de andere kant van de wereld naar een congres reizen als er iemand lokaal al aanwezig is om het congres bij te wonen?

 4. Het enige dat deze knakkers doen is reizen, verder zijn ze nergens geschikt voor. Ze kunnen en weten verder niks!
  We zijn en blijven de risee van het koninkrijk.

 5. In dit digitale tijdperk kan ook gekozen worden om juist veel geld te besparen en zo’n overleg digitaal bij te wonen. De vraag is daarom met welk doel die vliegreis noodzakelijk is en wat het moet opleveren voor Curaçao en de Curaçaose bevolking. Curaçao heeft al een functionaris die verbonden is met Interpol (voormalig hoofd VBC) en wat kan die persoon niet, wat een minister wel kan? Zo is het ook onbegrijpelijk dat een minister van onderwijs op dienstreis gaat naar Peru om te kijken naar de digitale inrichting van het onderwijs in Peru. De pers stelt geen kritische vragen over de redenen van die reizen en ook niet wat het uiteindelijk heeft opgeleverd. Zo worden publieke middelen verkwist.

 6. PIK PISAS schrijft een brief aan Mark Rutte of hij effe de beslissing van de KLM om maar 1 keer per dag te vliegen op curacrima weer om te draaien, wie denkt deze slungel Pisas wel te zijn dat de Directie van de KLM naar hem gaat luistereren, no body over mijn lijk denken ze bij de KLM wij gaan geen mensen in dienst houden en thuis op een stoel laten zitten met behoud van loon. Nee PIK de KLM is niet zo gek en corrupt als jij zelf jij nam snel 300 F&F in dienst die vanaf toen tot nu nog steeds vast geplakt zitten op een fijn duurbetaalde MFK gekozen stem stoel.

 7. &Kaat
  Volkomen eens!
  NL moet gewoon een keer stoppen met de knip opentrekken.
  900.000 NLders hebben het uiterst zwaar, kinderen gaan zonder eten naar school en wordt er nu zelfs 100 milj uitgetrokken voor ontbijtjes en lunch.

  De tweede kamer moet nu een keer ingrijpen en zeggen tegen van Huffelen cs, het is genoeg geweest.
  Stoppen met dit gezeik, want het einde is nog niet in zicht. CMC valt vast wel om en zo komt er nog wel wat meer in het vizier.
  Schofterig allemaal.

 8. En het feest gaat door. Maakt niet uit of ze er de ballen niet van snappen.
  Het brengt lekker op toch.
  Larmonie , silvania, cooper, Hato, en allemaal met gevolg. En maar piepen over KLM.
  Alles moet door Ned ondersteunt worden, Onderwijs, Damen , de mensen met niks.
  En je hoort niet anders als Hulanda moet helpen.
  En die gasten maar reizen met dik overbetaald daggeld. Schandvlekken.

 9. Ze hadden nog wat ‘reisgeld’ over.
  Tolkje mee dus dit gaat weer helemaal goed komen .
  Deze keer geen sjeik maar mss de Taj Mahal op de achtergrond.

 10. Het is niet te geloven, Justice Minister Shalten Hato MFK is op werk bezoek $$$$$$$$?????? naar India met een gevolg van curacrimse boeven vangers die alleen maar YDK spreken en geen woord Engels verstaan en van het woord INTERPOL hebben zij nog nooit gehoord laat staan dat zij weten dat INTERPOL bestaat. En de arme gezinnen met een hongerbuik op deze crim moeten voor deze dure vakantie reis betalen, kosten minimaal 200.000,00 $$.

 11. “Various topics are on the agenda, including the fight against cross-border crime.”
  Dus het gaat ook over het faciliteren van verdachte geldstromen die via goksites, zonder licentie, langs financiële waakhonden geleid worden.
  Daarvoor hoeft hij niet naar India hij vervult zelf een sleutelrol.

 12. En het feest gaat door voor onze lokale payaso’s van onze fantástische statenleden. En dan vinden ze het gek om voor …… te worden uitgemaakt. Net zoals de reis naar Dubai; zij weg, geld weg en resultaat? Nul. Corruptie Caribbean Style

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -