27.5 C
Willemstad
• donderdag 29 juli 2021 16:49

Laatste reacties

- Advertentie -

AntilliaansDagblad | Curaçao op kop met vaccinatiesnelheid

Er zijn op dit moment op Curaçao ruim 60.700 personen gevaccineerd.

Willemstad – Terwijl Curaçao enkele weken geleden volgens The New York Times nog het land was waar per 100 inwoners de meeste besmettingen plaatsvonden, is het eiland nu wederom nummer één, maar nu als het snelst vaccinerende land ter wereld.

Dat meldt de Volkskrant, die aangeeft dat Curaçao met 13,4 prikken per 100 inwoners het land is waar de meeste vaccins worden gezet. Curaçao telt per 1 januari vorig jaar 156.223 personen, van wie 123.260 achttien jaar of ouder is en dus recht zou hebben op een coronavaccin. Tot gisterochtend 10.00 uur hadden 60.601 personen zich laten inenten tegen het virus. In totaal hebben zich 71.592 personen aangemeld voor het vaccin.

Ondertussen is bij het aantal besmettingen sinds enige tijd een dalende trend te zien. Dat heeft vooral te maken, zo benadrukte epidemioloog Izzy Gerstenbluth eerder deze week, met de maatregelen die de regering eerder heeft getroffen en het feit dat de bevolking zich massaal laat vaccineren. Hoewel de besmettingen dalen, worden er nog elke dag fatale slachtoffers als gevolg van het virus geregistreerd. Reden, zo benadrukt Gerstenbluth, om voorzichtig te blijven en de teugels voorlopig nog niet te laten varen.

- Advertentie -

Bron: Antilliaans Dagblad

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

51 reacties

 1. @Sandra zegt: “…en wat Wi-fi straling met mens, dier en natuur doet…”

  @Commentpolis: kan zoiets niet geblockt worden. Wat heeftt dit überhaupt met Curacao te maken.
  Begint hier langzaam een wappie site te worden.

  @Sandra: volgens mij heeft je moeder je meerdere keren laten vallen. Je zelfhelend vermogen heeft echter niet gewerkt.

 2. peterpumpkineater

  Nee, ik slik zelfs geen paracetamol, misschien heb je wel eens gehoord van natuurlijke geneesmiddelen, moeder aarde geeft ons alles wat we nodig hebben alles groeit in de natuur en ik maak gebruik van mijn zelf helend vermogen, (waar ieder mens over beschikt)
  Als een mens ziek word dan wilt je lichaam je daar iets mee duidelijk maken, ziektes komen voort uit onverwerkte emoties de psychosomatiek achter een ziekte, zolang daar niet naar gekeken word zullen de klachten niet bij de wortel worden aangepakt, de moderne geneeskunde is er op gebaseerd om klachten te onderdrukken met medicijnen en niet op zoek te gaan naar de kern oorzaak en waarom, omdat ze veel geld verdienen aan medicijnen en als je ermee begint heb je door alle bijwerkingen weer andere medicijnen nodig om de bijwerkingen van het ander medicijn te onderdrukken en zo ben je al snel een wandelende apotheek met meerdere pillen per dag en dat levert BIG Farma wereldwijd miljarden op.
  Gezonde mensen leveren geen geld op, ze willen niet dat we gezond zijn!
  Ga maar eens op zoek naar hoe ons voedsel tot stand komt en wat er allemaal in zit wat er niet in thuis hoort, wat de beesten voor de voedingsindustrie allemaal toegediend krijgen, wat de vleeseter ook weer binnen krijgt, wat er met ons drinkwater gebeurt, wat ze met onze lucht doen, wat er in de verzorgings producten zit en wat Wi-fi straling met mens, dier en natuur doet.

 3. @ peterpumpkineater. Daar gaan we weer. Ook jij komt interessant doen en herhaalt wat anderen voor jou al hebben gekwekt ende geblaat. Neen Peter ik lees de bijsluiter NIET van Paracetamol. Ik gebruik Paracetamol al een paar decenia en het is een product die uitvoerig en met zorg is ontwikkeld, getest en na alle procedures te hebben doorlopen goedgekeurd. Dit in contrast met dit goedje wat haastig op de markt is gebracht. Dat is ook aan de andere nablaters die allemaal met dezelfde onzin van Paracetamol bijsluiter aankwamen.

  Helaas bent u een van de vele goedgelovige schaapjes die blind vertrouwen op wat de media, “deskundigen” en de heren der politiek met lichte dementia hun voorschotelen. Ook u staat dus hard te “oeh en ah-en” voor die zeer mooie kleren van de keizer, onderwijl kijkent naar zijn behaarde reet. Wordt wakker mijn vriend, er zijn geen kleren en de kleermakers zijn er ook met uw goud en zilver vandoor. Als u goed luisterd dan hoort u ze kakelen van het lachen in de verte.

 4. @TM – Sandra etc.

  Jullie hebben het maar steeds over o.a. de risicovolle bijwerkingen van de covid vaccinatie.
  Ik neem aan dat jullie wel eens een onschuldig paracetamolletje nemen wanneer je hoofdpijn of iets dergelijks hebben toch ?

  Doe mij en jezelf een plezier en lees dan eens de bijsluiter van het paracetamolletje
  en dan vooral het gedeelte dat gaat over mogelijke bijwerkingen.

  Veel leesplezier.

  En o ja, ik heb zowel de eerste als de tweede prik gekregen. (nergens last van gekregen).
  Ik laat het er verder bij, maar blijf geamuseerd jullie hallucinaties ( zie bijsluiter) volgen hier op de KKC.

  LOL

 5. @ LaStiwz, wat is het verschil tussen een private instelling en NGO (stichting). Denk jij echt dat hun in jou belang handelen? Op papier miscchien wel. Neen mijn beste elke stichting heeft als doelstelling de subsidie centjes veiligstellen. En dat doe je door te zorgen dat je relevant lijkt. Dus jawel mijn verhaal gaat nog steeds op.

 6. @Tico zegt: “…echter het (de WHO) is en blijft een private instelling met hun eigen belangen…”

  Sinds wanneer is de WHO een private instelling? NGO zul je bedoelen.
  Alleen dan klopt je verhaaltje niet meer m.b.t. de betrouwbaarheid.

 7. @ Commentpolis
  Eén weekje maar?? Je kunt beter dan dat, ik weet het zeker.

  @Toeske: dit wordt per direct, na herhaaldelijke waarschuwingen, een weekje strafbank.

 8. @ Joep Meloen, inderdaad zoals gezegd al die zaken deed ik voorheen al. Dat politici zich laten adviseren door specialisten klopt deels. Helaas zitten tussen die specialisten ook soms personen met tunnelvisie en eigen belangen. Vaak echter baseren de politici zich op “Monkey see, monkey do” oftewel ze kijken wat de “buren” doen en dat apen ze na. Zonder visie en stuurloos dus. Tevens wordt alles van het WHO klakkeloos overgenomen en als heilig gezien. Ik zeg niet dat de organisatie niet betrouwbaar is over het algemeen, echter het is en blijft een private instelling met hun eigen belangen, dus afweging blijft op zijn plek. Doordat de meesten in de politiek zonder visie zijn en stuurloos, schofferen ze ook vaak het parlement, door willens en wetens hun zin door te drukken met als argument “ter bestrijding van Corona”. Kijk ook eens hoeveel spoedwetten er in de maak zijn of gemaakt waarbij de minister van gezondheid en de overheid buiten het Parlement om vergaande bevoegdheden krijgen. Ik wil geen Godwin doen, maar de geschiedenis heeft uitgewezen wat dat voor gevolgen kan hebben.

  Ik ben niet helemaal mee dat 1 dagje verkiezingen tot de piek heeft geleid. Dat mensen massaal bij elkaar kwamen was niet slim, helemaal mee eens. Het zou in ieder geval duidelijkheid geven indien men kijkt hoe de patiënten besmet zijn geraakt. Vooral nu er een shift is van ouderen en zwakkeren naar jongeren.

  In ieder geval zoals gezegd trek ik mij niet zoveel aan van de maatregelen, wat niet inhoudt dat ik bewust mensen ga besmetten of besmetting opzoek. Ik leef mijn leven en klaar. Ik ontken niet dat er een Corona virus variant rondwaard, echter een pandemie is het bijlange niet. Maar de weg is nu eenmaal ingeslagen door de politiek dus het zal nog wel even duren voor bepaalde zaken weer bij het oude komen.

 9. Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels.

  @Toeske: dit wordt per direct, na herhaaldelijke waarschuwingen, een weekje strafbank.
  Al je andere aliassen waren reeds geblockt.

  Je kunt tot nader order dus niets meer plaatsen.

 10. @ TM

  Ik ga een heel eind met je mee dat de maatregelen ondoordacht zijn. Ook ik heb mij verbaasd over sommige maatregelen en ook ik verbaas mij van het gedrag van een groot aantal mensen in de supermarkt. Doch wanneer ik dat gedrag zie dan besef ik ook dat zij nog veel verder zouden gaan wanneer ze meer vrijheden zouden hebben. En dat hebben we inderdaad kunnen zien bij de verkiezingen, toen gingen bij velen alle remmen los en daar plukken we nu de vruchten van.

  Moet je op straat een mondkapje op ? Voor mij hoeft dat niet wanneer je in je eentje op straat loopt, maar wanneer je in een feestende menigte staat dan zou ik daar niet eens willen zijn.
  Ik zie overigens niet in waarom politici ineens specialist op het gebied van besmettelijke ziektes zouden moeten zijn. Daar hebben we specialisten voor, dus laat die gewoon beslissen. Als politicus bekrachtig je dit dan of je maakt de afweging dat een ander belang prevaleert.

  Moet je corona serieus nemen ?
  Lijkt mij wel, zeker wanneer ik lees wat de bijwerkingen van corona zijn.

 11. @Commentpolis 25 april 2021 – 12:27
  citaat
  @Toeske zegt: “Ik denk dat ik ook Sandra ga blokkeren, althans voor wat mijzelf betreft” einde citaat.

  Dit is een post van LaStiwz
  De CP gebruikt Italics.

  Sorry, was ik even vergeten.
  Is rechtgezet.

  Commentpolis

 12. @Toeske zegt: “Ik denk dat ik ook Sandra ga blokkeren, althans voor wat mijzelf betreft”

  Ik wacht nog steeds op dat scriptje. Aangezien dat niet komt zal het wel wat interessantdoenerij van jou zijn.
  De enige manier om bepaalde reacties niet meer te lezen is door gewoon door te scrollen.

  So, put your money where you mouth is and show the script.

 13. @Joep Meloen 25 april 2021 – 02:26
  Afgezien van het soms slechte taalgebruik [T.M.] gaat de gaat de ergernis inderdaad om de irritante nonsens en complottheorieën die door bepaalde figuren worden gepost. Maar die is voornamelijk aan een (beperkt) aantal personen (schermnamen) gekoppeld. Ik denk dat ik ook Sandra ga blokkeren, althans voor wat mijzelf betreft. Het bevalt mij prima dat ik al een dag of 4 de baarlijke onzin van Tico M. niet meer zie.

  Voor wie het wil weten. Ik ben nog niet gevaccineerd. Dat zal nog wel komen.

 14. @William schreef;
  “Het reageren op elkaar en vooral onzinnige reacties en off topic nonsens verkondigen is de trent bij het gros van de reaguurders.”

  Voor zover ik weet is het reageren op elkaars reacties (op een forum) heel normaal en vrij logisch. Waarom bestaat er dan zoiets als een forum? Op een forum zou je normaliter ook bestand moeten zijn tegen nonsense reacties, vliegenafvangerij, frustraties etc. Net zoals jij nu gefrustreerd reageert op de onzinnigheid die jij ontwaart op het forum. Het is overigens heel gezond om je frustratie te uiten.

  @William schreef;
  “Het is ook geestdodend de nonsens reacties van vaak een A4tje door te lezen.”

  Kan kloppen, maar volgens mij bestaat er geen verplichting om die nonsense reacties van vaak een A4tje door te lezen. Dus je hoeft ze niet te lezen. Dan blijft je geest levend, toch? Ik lees ook alleen maar wat ik wens te lezen. En zolang de beheerder van dit forum geen verbod instelt op geestdodende off-topic reacties, zal je ermee moeten leven. Dus mijn advies; lees geen geestdodende off-topic reacties meer.

  Eh, ik begrijp bij voorbaat dat je ook deze, dus mijn reactie, stom, geestdodend en off-topic zult vinden.. en jij zult ook wel snappen dat het mij geen reet kan schelen. lol

 15. @Shimaruku

  Ben het helemaal met je eens, datzelfde roep ik al tijden. Het reageren op elkaar en vooral onzinnige reacties en off topic nonsens verkondigen is de trent bij het gros van de reaguurders.
  Maar goed, ik kom de laatste tijd ook nog maar zo af en toe even binnenvallen.
  Het is ook geestdodend de nonsens reacties van vaak een A4tje door te lezen. Wij beperken ons hier thuis liever om te zorgen dat onze tweeling niet achterkomtmet hun thuis onderwijs , en dat gaat al een jaar uitstekend, het van huis uit werken, en verder is het prettiger je bij een goed boek te houden, muziek te luisteren, online musea te bezoeken en via zoom zelfs goede gesprekken te voeren. COVID-19 heeft behalve ellende ook wel gezorgd dat je meer dingen bent gaan waarderen.
  Ieder zijn meug dan maar.
  Bon wikent, you’all.

 16. @ Toeske, gelukkig is Joep Meloen iemand die zelf kan nadenken. Grappig trouwens dat je beweert ons geblockt te hebben, maar wel weet wat we schrijven. Over fakenieuws gesproken!

 17. Van 22 tot 25 april 30 reacties, 7,5 p/d; artikel gaat over meeste besmettingen en hoogste vaccinatie-graad alhier. Geen enkele reactie op inhoud artikel, enige zinnige reacties zijn correcties op andere reacties door @JoepMeloen, petje af daarvoor; ik denk echter dat meeste reageerders hier niet meer zijn dan querulanten, contrair en gefrustreerd en zo proberen nog wat aandacht en reacties te verkrijgen. Reageren met argumenten, op mensen die one-track-mind hebben en overtuigd zijn, de waarheid en het licht gezien te hebben, heeft evenveel effect als een salafist overtuigen, christen te worden.
  Geen reactie lijkt mij betere strategie, maar ja ieder zijn manier. Tenslotte nog een bemerking, ik citeer je: “ik erger mij wel aan het feit dat hun kolder en verzinsels andere zwakke geesten (lees: ongeschoolden) overhalen om hun voorbeeld te volgen.” je weet zelf ook wel dat een zwakke geest niets met scholing te maken heeft en dat meeste Curaçaoenaars nog nooit van KKC gehoord hebben, laat staan dit lezen en verstandig genoeg zijn om juiste keuzes te maken, zoals bovenstaand artikel aantoont.

 18. @ Joep Meloen. Als academicus zou je toch wel gewend moeten zijn aan debatten. Zoals Sandra schrijft, het probleem is dat de meeste geleerden verleerd zijn om kritisch te denken. De meesten volgen het stramien van de leerstof die hun aangereikt wordt en zijn in feite dus niet meer dan “een aap die een kunstje heeft geleerd”. Noem ik jou nu een aap? Neen mijn beste, alleen verwacht ik wel dat je ook kritisch kijkt naar bepaalde zaken en niet klakkeloos alles wat je destijds geleerd hebt voor 100% juist aanneemt.

  Zoals eerder gesteld ben ik niet een persoon die meegaat met de retoriek van “Bill Gates” “Iluminatie” “NWO”. Wel kijk ik vanaf het begin kritisch naar de maatregelen die genomen zijn. Als eerder gesteld ik snap best dat de maatregelen ten tijde van invoering als Best Practice zijn ingesteld. Er was niet veel over bekend, men probeerde wat. Wat ik echter mis is het stukje Continuous Improvement. Het is vooral in Europa niks anders gebleken dan naaperij van maatregelen. Geen van de “leiders” heeft maar iets van leiderschap, visie of inzicht getoond. Om niet verweten te worden niks gedaan te hebben bleven ze de meest belachelijke zaken invoeren zonder dat deze resultaat opleverden. Ik heb in het verleden altijd gelachen als de Nederlandse instanties en overheid rampenoefeningen deden. Aan het eind was het altijd een succes en gaf men zich zelf een schouderklopje. Een duimendik rapport werd geschreven en deze kwam dan in de onderste la terecht. De rampenoefenigen waren echter altijd “In a Controlled Environment” met een regie hoe dingen gedaan moesten worden. Ergens in 2000 werd er eens een rampenoefening gedaan, waarbij aan omstanders werd gevraagd om zo reëel mogelijk te acteren. Uiteindelijk moest de oefening stilgelegd worden omdat het wel heel erg reeel werd en er geen adequaat antwoord was op de situatie. Conclusie van het rapport was dat het een succesvol evenement was, waaruit blijkt dat de politie, brandweer en ambulance de situatie onder controle hadden! Met andere woorden als er eens een echte ramp gebeurt dan zijn wij als mens NIET in staat om adequaat te handelen.

  Ik ben dus niet tegen de maatregelen, wel tegen de onzinnige. Ik ben vanaf het begin toen dit alles begon (maart 2020) elke dag buiten geweest, ging overal naartoe en doe dat nog steeds. Binnen in een winkelcentrum of winkel draag ik braaf mijn bekpamper al zie ik het nut er niet van in. Ik ben alleenstaande en tevens ben ik niet echt een sociaal mens, dus afstand houden van anderen heb ik ook geen moeite mee. Als ik verkouden ben of me ziek voel dan blijf ik thuis (dat deed ik vroeger ook al). Handen wassen heb ik van kleins af aans geleerd van mijn ouders, evenals tandenpoetsen, douchen etc. De avondklok vind ik de grootste onzin en heb ik me nooit aangehouden, gelukkig is die nu ook afgeschaft. Een biertje drinken na een lekkere fietstocht weiger ik ook te laten, dus ik drink af en toe 1tje ook toen men met een drinkverbod op straat kwam.

  Waar ik nog het meest om moet lachen is de belachelijke maatregel die is genomen om bijkans elke winkel te sluiten. In die winkels kwamen mensen die gericht naar een product zochten, afrekenden en binnen no time weer buiten stonden. Tevens kon je daar prima reguleren met het aantal mensen dat naar binnen mocht etc. Maar neen sluiten de handel. Dan nu de supermarkten, daar krioelt iedereen door elkaar als een stel termieten, wordt er geen afstand gehouden, lopen mensen uren lang binnen, wordt er niks gereguleerd en zijn ze nog geen dag dichtgeweest om de boel te ontsmetten.

  Nu gericht op deze hele Corona Pantomine. In 2015/2016 was er een ebola uitbraak van grote proporties. Ebola is zeer besmettelijk en de dood is bij een besmetting onvermijdelijk. Daar helpt geen handenwassen, bekpamper, nummerplaat enzovoorts enzoverder tegen. Desondanks wilde Europa, met uiteraard wijsneus Nederland voorop, de besmette patienten naar Europa transporteren. Elke kritiek werd afgedaan als onzin en men moest en zou het doordrukken, de Europeese bevolking moedwillig in gevaar brengende. Gelukkig is dat onzalig plan niet doorgegaan. De ganse wereld draaide gewoon door. Nu is er dit virus ontstaan in China. Waar het vandaan komt weet ik niet en de verhalen verschillen van “vleermuissoep” tot “laboratorium in Wuhan”. Feit blijft dat velen reeds besmet zijn geraakt ermee en of zeer milde klachten hadden of het soms niet eens doorhadden. Mensen met een zwak gestel raakten ook besmet en overleden. Zonder autopsie uit te voeren werd er steevast gemeld dat dat kwam door corona waarna men het lijk de verbrandingsoven in schoof. Nu geeft men schoorvoetend toe dat de overlijdencijfers vooral in den beginne heel erg zijn overdreven, maar he het circus moet door blijven draaien. De media is er gretig bij om de doemcijfers de wereld in te strooien en zie daar de mensheid raakt in paniek. Uiteraard wordt er gesproken over “de wetenschappers zijn het overeens dat bla bla bla” en ziedaar de meesten geloven het klakkeloos. Kijk je echter objectief naar de cijfers dan zie je 1miljoen besmettingen, 10 overleden, 6 in het ziekenhuis, 3 op de IC. Pak je de zakjappaner erbij en ga je aan het rekenen met die cijfers dan denk je huh? Maar dat valt toch wel mee?

  Ok, we zijn nu gegaan van een situatie in maart 2020 waar er werd geroepen “er is niks bekend over dit virus” naar november/december 2020 waar er werd geroepen “Eureka, we hebben een vaccin” Onder voorbehoud is het goedgekeurd en nu wil men met alle geweld mensen inspuiten met het goedje. Wat de langetermijn gevolgen zijn? Wie dan leeft wie dan zorgt. De mensheid is toch allang vergeten wat er destijds in Engeland is gebeurt ten tijde van de Mexicaanse Griep vaccinatie. En als men al op de lange termijn klachten krijgt, dan zeggen we dat dat niet aan het vaccin ligt, dat men vrijwillig de vaccinatie heeft genomen EN dat de fabrikanten niet aansprakelijk kunnen worden gesteld. Men mag zijn klacht dus indienen bij de overheid. Nu is de overheid nimmer aansprakelijk, zijn de hoofdrolspelers allang afgetreden tegen die tijd en mochten ze al aansprakelijk worden gesteld dan duurt het nog wel een paar decennia alvorens er iets wordt uitgekeerd. Schrijf alvast in je agenda in ieder geval dat er ergens in 2022 – 2023 een parlementaire enquette aan zal komen, waar de nodige lieden met chronische dementie zullen aanschuiven!

  Ik hoop dat het nu duidelijk is, althans van mijn kant, waarom ik kritisch ben tegen alle heisa en maatregelen. Ja er gaan mensen dood. Echter is dat door Corona of met Corona?

 19. @ Toeske,

  Ik erger me niet zozeer aan wat ze richting mij schrijven, ik erger mij wel aan het feit dat hun kolder en verzinsels andere zwakke geesten (lees: ongeschoolden) overhalen om hun voorbeeld te volgen.
  Daarmee halen we niet de herd immunity, blijft corona hier voorlopig wel rondgaan, blijft het ziekenhuis op halve kracht draaien (als ze weer opengaan) en komt onze economie nooit op gang.
  Dat interesseert deze malloten echter niet, ze zijn alleen maar met zichzelf bezig. Ze roepen wel dat ze het doen om de ‘mensheid’ te beschermen, doch ze hebben niet in de gaten dat zij juist degenen zijn die de boel langer in stand houden dan noodzakelijk.

  Ik hoop dan ook dat er ooit nog een ander vaccin wordt uitgevonden………….een vaccin tegen domheid ! Dan zouden we eindelijk geen wappies meer hebben. Wat een zeldzaam vermoeiend leven moeten zij hebben wanneer ze denken dat er achter iedere boom een spook staat.

 20. @ Sate Batata,

  Ik hou me niet alleen aan de regels voor mij zelf. Ik hou me ook aan de regels voor anderen, oa voor de verpleegkundigen en artsen die nu al meer dan een jaar bezig zijn om al die coronapatiënten in leven te houden. Dat is niet alleen een fysieke belasting voor hen, maar ook een mentale belasting, doch daar sta jij niet bij stil en het interesseert jou, Sandra en TM ook geen ene meter. Jullie zijn alleen geïnteresseerd in het eigen belang.
  Kennelijk denken jullie nog altijd dat opheffen van de maatregelen niet zal leiden tot een herhaling van wat we in andere landen al hebben mogen aanschouwen. Hier hadden we 1 avond feestvieren bij de verkiezingen en nu zitten we een maand verder en de IC ligt nog steeds vol, iedere dag sterven er nog steeds mensen aan corona. De normale zorg kan niet eens meer plaatsvinden omdat er geen personeel en geen bedden beschikbaar zijn.
  In Brazilië en India is het idem dito. In Brazilië weigert de president om corona serieus te nemen en dagelijks kost dat enige duizenden mensen het leven. In India gaat het nog een klapje sneller, vandaag weer 350.000 mensen positief getest en wanneer je de beelden van buiten het ziekenhuis in India had gezien dan had je geweten hoe het eruit ziet wanneer mensen en masse doen alsof er niets aan de hand is.

  In mijn kennissenkring heb ik een aantal artsen, met jonge kinderen. Beiden werken in het ziekenhuis, op de IC in Nederland. Ze hebben hun kinderen al geruime tijd niet meer gezien, die wonen nu bij opa en oma, zij slapen in aparte kamers. Niet omdat ze dat zo leuk vinden, maar om het risico op coronabesmetting zo klein mogelijk te maken. En dat doen ze niet omdat ze denken dat ze het niet zullen overleven, maar omdat ze dan niet zouden kunnen werken en bij een overbelastte IC is uitval van een paar artsen het laatste dat je wilt meemaken.
  Denk je dat zij dit niet beu zijn ?
  Hoe denk je dat zij zich voelen op het moment dat ze malloten zoals jij, Sandra en TM horen klagen dat alles maar kolder is. Die ‘kolder’ zorgt er voor dat zij al meer dan een jaar geen leven meer hebben. Ja, er was een korte pauze toen de IC’s wat minder bezet waren, maar momenteel is het weer kassa in Nederland (en hier ook).

  Dus voordat je lachwekkend en smalend gaat doen over mensen die de regels wel na willen komen………….denk eens na waarom iemand dat zou willen doen. Ik snap dat het jouw bevattingsvermogen te boven gaat, dus daarom heb ik het je maar uitgelegd.
  Wellicht dat jullie dan nu ook mee kunnen werken, zodat het aantal besmettingen omlaag gaat, de bezetting van de IC ook omlaag gaat, dat onze artsen en verpleegkundigen weer wat lucht krijgen, dat de gewone zorg weer kan aanvangen en dat de maatregelen kunnen worden afgeschaald.

 21. @ Sandra,

  Toen ik sprak over docenten en professoren had ik het niet over het lagere en middelbare school niveau, iets dat jou kennelijk nog aanspreekt. Ik had het over het niveau van de leerstof op universitair niveau, iets waar jij kennelijk nog nooit bent geweest. Zou je dat wel zijn geweest dan zou je daar niet zo smadelijk over doen. Maar eigenlijk ook wel logisch dat je het over het lagere- en middelbare schoolniveau hebt, dat ligt inmiddels zo laag dat vrij weinig leerlingen nog mee kunnen komen op HBO niveau, laat staan universitair niveau.

  Vrij denken houdt overigens niet in dat je alles overboord moet gooien en je eigen waarheid moet gaan verzinnen. En dat schijn jij wel te denken dat noodzakelijk is. Dus zijn we snel uitgepraat, jij redeneert op kinderniveau, ik zit op een ietwat ander niveau.

  En dat blijkt ook wel wanneer je begint over chemtrails. Ik wil je best wel uitleggen wat contraillevels zijn en hoe je kunt berekenen op welke hoogte die zich voor gaan doen. Je loopt nog niet zo lang mee op KKC, maar de meeste mensen alhier weten dat ik aardig wat jaartjes heb meegedraaid in de luchtvaart en daar krijg je dus ook vakken als meteo. Wanneer je dus begint over ‘chemtrails’ ben je bij mij helemaal aan het verkeerde adres.
  Het maakt het voor mij echter wel duidelijk in welke groep malloten ik jou moet plaatsen. Jij valt onder de categorie ‘ernstig gestoord en beyond help’. Normaal gesproken zou je een advies ‘capriles kliniek’ krijgen of anders ‘begeleid wonen’.

  En nee, ik ben geen klimaat fanaat. Ja, ik ben van mening dat wij als mensheid een grote invloed hebben op het klimaat. Ik heb ook genoeg gereisd en wanneer ik dat koppel aan mijn kennis op het gebied van meteo dan kan ik verandering in overheersende weersystemen waarnemen. Hoge en lage drukgebieden die vrijwel altijd op bepaalde plekken te vinden waren zijn er niet meer of zijn zwakker geworden en beïnvloeden het weer zoals wij dat meemaken. Ik heb de veranderingen de afgelopen 30 – 35 jaar steeds vastere vormen aan zien nemen, dus ja, er is iets aan het veranderen.
  Moeten we daarom maar de gekte van Nederland na gaan doen ? Nee, niet echt. Denk ook niet dat het veel zal helpen wanneer de grootste vervuilers niet mee willen doen.
  Moeten we iets doen ? Zeer zeker, maar dat zal alleen lukken wanneer alle landen gezamenlijk actie ondernemen en zolang we daar nog niet zijn is het allemaal zinloos.

  Maar goed, los van dat, ik heb nog steeds geen antwoord van jou op de vragen die ik naar aanleiding van jouw links heb gesteld. Is het omdat je geen antwoord hebt, is het omdat je totaal niet weet wat er eigenlijk in die links wordt beweerd of heb je, zoals ik al had verwacht, de links in het geheel niet gelezen en heb je ze maar blind gepost ?

 22. @Toeske: stuur mij een PDF. Het mailadres is [email protected].
  Doe dit even t.a.v. Commentpolis. Ik zal het dan plaatsen.

  Graag de code. Geen screenshot.

  Overigens, als je een beetje HTML kent weet je ook hoe je hier een JPEG kunt plaatsen. Dit is namelijk niet geblockt. (een pdf-je omzetten in JPEG moet toch wel lukken.)
  Zelfs @Lapas weet een beetje hoe het werkt.
  Hij kan zelfs in Italic posten.

  Commentpolis

 23. @Joep Meloen 24 april 2021 – 16:51
  Zoals de CP aangaf kan in de applicatie die de KKC gebruikt een persoon (nog) niet worden geblokkeerd. Dan is de enige methode om op de eigen laptop en set van instructie codes te installeren die kan filteren. Uiteraard blijft de originele versie van de KKC met alle reacties ongewijzigd op het internet staan. Andere lezers kunnen die gewoon zien.

  Het is jammer dat ik geen pdf kan posten om te laten zien hoe e.e.a. er uit ziet na filtering. Misschien dat het in de toekomst mogelijk is om met een reactie ook een pdf op te sturen. Maar graag eerst een ‘verwijderen’ knop zoals bij WhatsApp.

 24. @sandra

  Het is simpel. Joep heeft enorm veel geinvesteerd in het compleet meegaan met de instructies van het “mainstream” corona-verhaal dat voorgeschoteld werd.
  Zijn zaak, zijn spaargeld, vrijwillig opgesloten zitten, mondkapjes, afstand houden, zeg maar alles. Met goede bedoelingen, dat geloof ik zeker.
  Maar het zou voor hem lullig zijn als hij achteraf voor de gek gehouden zou zijn, dus vandaar het gebrek aan nuance. Zoiets geloof ik.

 25. @Toetske schrijft: “Aan T.M. hoef ik mij echter niet meer te storen want die heb ik een paar dagen geleden geblokt. Daar is, laten we zeggen, een ICT truc voor. Die ga ik hier niet uitleggen, want dat mag van de CP niet”

  Kompleet mesjokke !
  (en daar hoef je geen psychiater voor te zijn om die die conclusie te komen)

 26. @Toeske zegt: “…die heb ik een paar dagen geleden geblokt. Daar is, laten we zeggen, een ICT truc voor. Die ga ik hier niet uitleggen, want dat mag van de CP niet…”

  Toeske, van mij heb je de volledige vrijheid om dat uit te leggen. Ik daag je zelfs uit om dat uit te leggen. Misschien kan ik nog wat leren.

  @Toeske zegt: “…Het beste is aan de redactie te vragen om T.M en eventueel Sandra te blokken. Niet wat de KKC betreft maar alleen voor jou persoonlijk…”

  Iedreen kan deze vraag stellen echter hier zal geen gehoor aan worden gegeven. Simpelweg omdat dit nu niet mogelijk is.

  Commentpolis

 27. Hi Joep,
  Nu begrijp ik jouw geraaskal, en dat je zo overtuigd bent van de wetenschap en geloofd wat de overheid jouw voor kauwt, jij hebt je vrije geest nooit mogen of kunnen ontdekken omdat je in de schoolboeken zat!
  Je zult waarschijnlijk niet eens weten wat innerlijke wijsheid is.
  Schijnbaar ben je niet eens op de hoogte wie voor de schoolboeken verantwoordelijk is en wie er bepaald wat kinderen en jongeren door hun strot geduwd moeten krijgen om maar in de geprogrammeerde maatschappij te kunnen overleven.
  Het hele schoolsysteem ligt al jaren onder vuur, dat het veranderd moet worden, er zijn nog nooit zoveel jongeren depressief van school af gekomen als de laatste jaren omdat het schoolsysteem niet meer resoneert met hun innerlijke kennis en denk vermogen.
  Diegene die bepalen wat er geleerd moet worden zijn diegene die ons nu vertellen dat we bekpampers op moeten hebben om een virus tegen te houden ( is het zelfde als je muggen tegen wilt houden met kippengaas), dat we social distance moeten houden en het liefst iedereen gevaccineerd zien, daarom begrijp ik ook dat jij hun verhaaltjes gelooft want ze hebben jou al vroeg gehersenspoeld met hun zogenaamde wetenschap.
  Je zult dan ook wel al klaar staan om de komende klimaat hoax helemaal te omarmen en er rijkelijk voor te willen betalen, om aan de zogenaamde verbeteringen mee te willen helpen, waar ze zelf hard aan werken om het klimaat kapot te maken, maar dat zal volgens jou ook wel een leugen zijn, de chemtrails, Haarp, het bewust ons voedsel vergiftigen met chemische rotzooi, ons drinkwater vergiftigen met fluoride en andere zware metalen, onze voedingsbodem uitputten en het liefste zoveel schadelijke stoffen het luchtruim in sproeien om het zonlicht te verduisteren en nog veel meer.
  Het is mij duidelijk dat je niet op de hoogte bent van wat er werkelijk gaande is op de wereld, maar ik begrijp het wel, want dit staat nergens in de schoolboeken geschreven.
  Ik wens je veel succes verder

 28. O ja Joep. Degenen die je hebt laten blokken kunnen jouw reacties gelukkig nog wel lezen, desondanks zullen ze hun niveau niet ontstijgen.

 29. @Joep Meloen 24 april 2021 – 16:51
  Bedankt voor jouw uitleg. In een andere post vroeg ik mij af of Sandra paddo’s of een ander hallucinerend middel gebruiken. Die vraag stel ik mij nu ook wat LuMa en Tico Martina betreft.

  Aan T.M. hoef ik mij echter niet meer te storen want die heb ik een paar dagen geleden geblokt. Daar is, laten we zeggen, een ICT truc voor. Die ga ik hier niet uitleggen, want dat mag van de CP niet. Het beste is aan de redactie te vragen om T.M en eventueel Sandra te blokken. Niet wat de KKC betreft maar alleen voor jou persoonlijk. Je zal zien dat dit een ontzettende rust geeft. Bovendien hoef je veel minder te lezen omdat deze 2 personen dagelijks de helft van de KKC vol kalken.

 30. @ TM

  Dan zou je toch eens naar Curacao zelf moeten kijken. We hadden de verkiezingen, veel feesten en amper een week erna begon de ellende. Enkele dagen met meer dan 500 nieuwe besmettingen.
  Dat werd dus een lock down en volgens jou zouden we dan de dag erna ineens weer terug moeten gaan naar minder besmettingen en dat gebeurde niet.

  Echter, dat gebeurde wel, maar niet in het tempo dat jij aangeeft. De mensen die besmet waren geraakt hadden thuis en in hun vriendenkring ook weer mensen besmet. Pas toen iedereen verplicht thuis moest zitten en dus niet meer op bezoek mocht ging de kans op besmetten van anderen omlaag. Natuurlijk heb je dan nog altijd mensen die de regels niet serieus nemen en die alsnog besmet raakten, maar wanneer je naar de dagelijkse trend kijkt dan zie je dat de afgelopen week de cijfers gestaag omlaag zijn gegaan.

  Zou je dan nu de maatregelen weer opschorten en iedereen maar weer vrij laten dan zul je eerst een langzaam oplopend aantal besmettingen zien en vervolgens zal dat rap gaan stijgen. Dat hebben we hier bij de verkiezingen gezien, dat hebben we in India, Brazilië, sterker nog, we hebben het overal gezien.
  Pas wanneer de maatregelen weer worden aangetrokken zie je de cijfers weer dalen.
  Het is werkelijk een kip en het ei verhaal, maar voor jou kennelijk veel te moeilijk

 31. @ Toeske,

  Onder wappies bestaat de claim dat mRNA hetzelfde is als gentherapie oftewel het aanpassen van jouw DNA.

  En ondanks dat hen al meerdere keren is voorgkauwd dat mRNA niet in de nucleus van een cel (waar het DNA zich bevindt) kan komen, weigeren ze dat te accpteren.

  Ze weigeren ook te leren wat mRNA precies is en wat het doet. Dan komen ze met de meest wildvreemde verhalen, geen enkele gebaseerd op waarheid, maar die verhalen doen het leuk op Youtube (voor de klicks en dus het geld wat ze daarmee verdienen).

  Zo gaat dus nu het verhaal dat in Israel, waar de vaccinatiegraad zeer hoog is, ineens zeer veel mensen zijn overleden a.g.v. een vaccin. Bewijzen daarvoor leveren ze niet, want……………..dat wordt geheim gehouden door de regering. Hoe zij dan aan de info komen weten ze zelf ook niet, maar meestal is dat iemand van binnenuit ! Dat is de claim althans. Wie die persoon is mag niet worden verteld, want de regering is naar die persoon op zoek om hem of haar te vermoorden wegens het spuien van geheimen.
  En zo kun je natuurlijk alle complottheoriën wel de wereld in helpen. Je hoeft nooit wat te bewijzen, want het moet geheim zijn voor de overheid. Die machtige overheid die nu samenwerkt met alle pedofiele politici over de gehele wereld, die allemaal kinderbloed drinken en bevriendt zijn met Bill Gates, die natuurlijk een chip wil inbrengen middels dat vaccin, zodat wij allemaal om zeep kunnen worden geholpen wanneer ze 5 G aan gaan zetten. En zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan met complottheoriën welke het afgelopen jaar het licht hebben gezien.

  Maar goed, Luma is net zoals TM van mening dat de vaccins zorgen voor alle sterfgevallen, corona doet dat niet meer, dat is verdwenen, en alles is terug te leiden tot de gentherapie die de vaccins dus zijn.

  Alleen, Moderna en Pfizer zijn geen gentherapie, maar probeer dat maar eens door de dikke plaat van een ongeschoolde te krijgen.

 32. @ Sandra,

  Je maakt je er wel heel gemakkelijk van af.
  Nee, ik weet niet alles beter, maar ik heb wel de hersens om niet zomaar alles aan te nemen, dus google ik even naar dat onderzoek wat jij aanhaalde. Het is in Duits, maar geen probleem, ik ben vloeiend in Duits, dus voor mij geen geheimen.
  En wanneer de onderzoekers zelf al aangeven dat ze niet genoeg data hebben, dat ze niet weten of iedereen zich wel hield aan de bepalingen en dat meer onderzoek nodig is etc, wie ben ik dan om aan hen te gaan twijfelen ?

  Maar volgens jou mag dat niet ?

  Ze hebben ook nergens geschreven dat het om de vrijheidbeperkende maatregelen van corona ging. Hun onderzoek is gericht op de avondklok, nergens anders op. Lees het onderzoek en je zult het zelf kunnen lezen. Voorwaarde is natuurlijk dat je wel Duits begrijpt.

  Zelfde bij Mike Yeadon. Ook maar even google er op nageslagen en dan kom je genoeg over deze man tegen. Zijn tweets heb ik niet geschreven, dat heeft hij zelf gedaan. De brief van zijn oud collega’s heb ik niet geschreven, dat hebben zij gedaan.
  Zijn fouten bij voorspellen van het einde van Covid heb ik niet gedaan, dat heeft hij zelf gedaan en gezien het feit dat Covid niet voorbij is mag de conclusie worden getrokken dat hij fout was.

  Dus wat is het dan precies dat ik beweer beter te weten ?

  Peter Fuellmich ? Ja, dat is een advocaat met een mening. Ik heb ook een mening, jij hebt een mening, wij hebben allemaal een mening.
  Maar moeten we, omdat hij advocaat is, meer waarde gaan hechten aan zijn uitspraken ? Is hij daarom ineens specialist ? Is hij daarom ineens arts ?
  Eh nee, dat is hij dus niet.
  En ja, hij mag net zoveel onderzoek doen als hij wil, hij mag er ook een mening over hebben, maar net zoals ik niet naar de dokter ga voor juridisch advies ga ik ook niet naar een advocaat voor medisch advies.

  En daar ligt jouw grote probleem. Zodra iemand een titel heeft dan hecht jij meer waarde aan hun mening. Je vraagt je niet eens meer af wat de kwalificaties zijn van die persoon op het gebied waar hij of zij uitspraken over doet. Je blaat het maar gewoon na.

  Achim Henriques zei het een paar weken geleden heel treffend. Je moet je afvragen of iemand wel de kwalificaties heeft om onderzoek te doen en bij velen is dat gewoon niet het geval. Ook jij bent geen arts, geen viroloog en geen wetenschapper. Je bent waarschijnlijk iemand met een lagere opleiding, niet gewend of zelfstandig te denken of wetenschappelijk te denken. Is niet erg, niet iedereen heeft die capaciteiten, zolang je dat maar van jezelf weet.

  Ik weet ook niet alles, maar ik heb in mijn opleiding wel geleerd om lesstof tot mij te nemen. Weet ik iets niet dan neem ik de tijd om het te leren………van erkende docenten, professoren etc. Ik ga dus niet leren van Jan met de Pet die er ook geen verstand van heeft.
  Wanneer ik hier iets schrijf over de werking van een vaccin dan is dat omdat ik ten eerste de tijd heb genomen uit te vinden hoe zo’n vaccin werkt, ten tweede wat die methode technisch inhoudt en hoe de werking is op celniveau. Tja, dan moet je wel wat van biologie en chemie weten, maar gelukkig heb ik die vakken ooit op school gehad, dus maakt het wat makkelijker.
  Daarnaast heb ik op universitair niveau economie gestudeerd, weliswaar lang geleden, maar de methodiek van het leren zit er nog wel in. Dat is ook waar het in de meeste opleidingen is te doen, leren logisch na te denken en leren hoe je informatie tot je kunt nemen, selecteren van informatie etc.

  Dus doe jezelf een lol en i.p.v. maar iedereen blindelings na te praten…………..ga de boeken eens in en leer datgene waar je nu al commentaar op hebt, maar waar je geen kennis van hebt. Zal alleen lastig zijn voor jou om iets aan te nemen van professoren en docenten, want jij vertrouwt hen voor geen meter.
  In dat geval kun je maar beter niet meer naar de dokter, de advocaat, de accountant etc etc gaan, want zij hebben allemaal hun vak geleerd door kennis op te doen uit boeken en uit colleges van……………..jawel docenten en professoren. Zo heb jij ooit ook op school les gehad van een opgeleidde docent en niet van de koffiejuffrouw.

  Doe er je voordeel mee en wanneer je de vragen op de links kunt beantwoorden hoor ik het graag.

 33. @Joep Meloen, ondanks snuitpampers, 2 meter afstand houden, handen wassen, thuis blijven, met een boodschappenkarretje de supermarket doorsjezen, het sluiten van de horeca en andere winkels, de avondklok, plachi di dia, zondag niet op straat mogen enzovoorts enzoverder, wordt er wereldwijd alleen maar gesproken over stijgende aantal besmettingen. Om niet helemaal voor lul te staan gillen de overheden dan dat dat komt omdat niet iedereen zich aan de maatregelen houdt. En komen ze met de dooddoener dat als ze deze ongein niet hadden gedaan er meer mensen dood zouden gaan. Feit is en blijft echter dat dit soort fratsen NIET helpen.

 34. @ Abraham Mossel, gelukkig heeft Nederland ZEERRRR integere bestuurders in alle lagen. Zowel in de politiek als bij de overheid BV’s. Hun zijn het lichtend voorbeeld voor de hele wereld. Als iedereen was zoals den Hollander, dan was de wereld 1 grote integere plek. Nog nooit heeft een Hollander de boel geflest, nog nooit is er bedrogen, er is geen Nederlands woord voor liegen en bedriegen. Nog nooit heeft een kabinet moeten aftreden in Nederland door een schandaal. Geen enkel kamerlid heeft een motie van afkeuring of wantrouwen gekregen.

  Ik stel voor dat we Nederland de politiek laten overnemen op Curacao, want dan is het integriteit wat de klok slaat. Moeten we alleen wat geheugen pilletjes klaarzetten voor het geval dat.

 35. Meneer J. Meloen denkt ook werkelijk dat hij de alles weter is, je hebt er toch een dagtaak aan om te proberen alle mensen met een tegen geluid de mond te snoeren.
  Succes ermee!
  Maar de groep die de leugens doorziet groeit met de dag, dus ik zou er nog maar een collega bij gaan vragen om je te helpen om je zogenaamde wappies de mond te snoeren!
  Jammer jongen, dit gaat je niet meer lukken!
  Nothing Can Stop What Coming
  Fijne dag verder

 36. @ Sandra,

  En wat maakt die Reiner Fuellmich nu specialist op het gebied van corona of op het gebied van virussen ?
  Is hij viroloog ? Is hij arts ? Is hij toevallig een wetenschapper ?

  Oh nee, hij is advocaat. Dat schijnt heel belangrijk te zijn volgens jou, want daardoor heeft hij aanzien.

  Breng je ook jouw auto naar hem als die moet worden gerepareerd ? Of ga je naar hem voor medisch advies wanneer je ziek bent ? Ben je hem i.p.v. de brandweer als je huis in brand staat ?

  Serieus, jij neemt alles maar voor waar aan en iedereen is volgens jou specialist, zolang ze maar tegen vaccins, tegen maatregelen zijn en vooral ontkennen dat corona bestaat.
  Enig nadeel, het ziekenhuis alhier ligt vol met coronapatienten, de IC ook, iedere dag overlijden er wel een aantal en in de afgelopen maand zijn het er meer dan 80 geweest. Maar dat is natuurlijk volgens jou ook allemaal gelogen, niet waar ?

 37. @ LuMa,

  Er is alleen een heel erg klein probleempje, maar dan ook een heel klein probleempje.

  mRNA is een gentherapie.

  Voor de rest is het een leuk betoog, maar slaat dus werkelijk nergens meer op.

  Probeer het de volgende keer nog een keer, maar ga dan wel eerst een leren wat mRNA wel precies inhoudt. Dan komen je opmerkingen wellicht wat slimmer over.

 38. @ Sandra,

  Wanneer je nu allerlei artikelen promoot dan zou het wel handig zijn wanneer je die artikelen ook eerst eens LEEST !!!

  Er wordt nergens geclaimd dat de coronamaatregelen niet werken, er wordt ook niet gesteld dat de sluiting van de horeca niet werkt. Wat men wel stelt is dat zij geen extra gevolgen hebben gevonden van het instellen van de avondklok.
  Ze stellen zelf ook:
  Warum die nächtliche Ausgangssperre keinen Einfluss auf die Inzidenzen hatte, beantwortet die Untersuchung indes nicht. Götz: “Ob sie nicht konsequent durchgesetzt wurde, sich nicht genügend Menschen daran gehalten haben oder sich soziale Kontakte in die Zeit vor die Sperre verschoben haben, können wir nicht sagen.

  En dat is toch wel een heel ander verhaal dan wat jij hier loopt te propageren.

  Voorts is dit onderzoek nog onder ‘review’ en de onderzoekers zelf geven al aan dat ze geen tot weinig data hebben kunnen vinden voor hun stellingen. Ze willen daarom ook het onderzoek uitbreiden.

  Daarbij zijn dit geen virologen, maar economen en dat is toch een hele andere tak van sport.

  Dus hou aub op met jezelf compleet belachelijk te maken door alleen maar zaken na te papagaaien, zonder dat je zelf de moeite neemt om ook echt te lezen wat ze WEL hebben gezegd.

 39. Helaas zijn er ook erg veel laagopgeleide mensen die niet het vermogen hebben om wetenschap te begrijpen en daardoor het liefst vage zogenaamd wetenschappelijke nep-publicaties achterna lopen welke hun gedachten bevestigen. Triest dat dat nu ook slachtoffers maakt.

 40. Soms is het goed dat er af en toe virussen als covid zijn en de natuur dan nog steeds net als vroeger af en toe zijn gang kan gaan. Dat zorgt ervoor dat hersenloze eencellige wappies door natuurlijke selectie vanzelf, en hopenlijk heel snel, van de deze aarde zullen verdwijnen.

 41. Heeft niemand nog in de gaten dat injecties met het gen therapie omhoog virus patiënten omhoog, en dat is eerder al bewezen in Israel, Gibraltar , Engeland en enkele staten in de USA. Gommers zegt zelf dat:” ‘corona’ een verkoudheidsvirus is…”
  En Kuipers zegt zelf dat:” ‘het gentherapie vaccin’ een ongecontroleerd experiment is” . Mensen doe onderzoek en geloof MsM niet, vergelijk zelf want onderzoeksjournalisten hebben we niet meer in de reguliere pers omdat de waarheid niet betaalt en ze dan brodeloos worden..

 42. Curacrim staat ook op de 1e plek op de wereld wat betreft stuivertje ruilen door valse politieke en dieven cq leiders waaronder ex Gerrit de Raaf , Monky Rooier, Amparo Dos Santos en groot overloper cq in wording Goud dief Holle Bolle Gijs C Cooper, je lacht toch je lul uit je broek op deze Crim.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, July 29, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 29 juli 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Regering Pisas neemt 42 vriendjes aan op negen ministeries

Persbureau Curacao De personeelsstop bij ministeries lijkt niet meer te bestaan. De regering Pisas heeft sinds haar aantreden 42 nieuwe mensen aangenomen op negen ministeries. Dat meldt de...

PBC | CMC: meeste Covid19-patiënten niet of niet volledig gevaccineerd

Persbureau Curacao De meerderheid van patiënten die met Corona worden opgenomen in het Curaçao Medical Centre blijkt niet gevaccineerd. Vandaag meldden zich drie nieuwe patiënten, twee moesten direct...

PBC | Economie Curaçao krimpt met 18,4 procent

Persbureau Curacao Curaçao zag in 2020 een zware terugval in economische activiteiten met een krimp in het bruto binnenlands product van 18,4 procent. Een krimp van die aard...

PBC | Curaçao host Concacaf under-20 kwalificatietoernooi vrouwen

Persbureau Curacao Het Concacaf Women’s U-20 Championship Qualifiers wordt op Curaçao afgewerkt. Het kwalificatietoernooi vindt plaats in het Ergilio Hato Stadion en het nabijgelegen FFK-stadion van 13 tot...
- Advertentie -