27.4 C
Willemstad
• vrijdag 30 juli 2021 04:35

Laatste reacties

- Advertentie -

AD | Bazoer peinst niet over overstap naar nationale ploeg Curaçao

Lex Lammers | Algemeen Dagblad

Bazoer, zesvoudig Oranje-international, is ‘in elk geval gewoon niet beschikbaar’, zo stelt zijn management.

Riechedly Bazoer heeft Guus Hiddink en Patrick Kluivert tot de orde geroepen. De Vitessenaar peinst niet over een overstap naar het nationale team van Curaçao. Zijn naam moet per direct van de lijst worden gehaald door de Antilliaanse bond.

Hiddink en Kluivert, bondscoach en assistent, hebben Bazoer (24) opgenomen in de voorselectie van het nationale team van Curaçao.

- Advertentie -

De nummer 76 van de wereld werkt in juli in de Verenigde Staten de Gold Cup af, het landentoernooi van de Noord-Amerikaanse voetbalbond CONCACAF. Ook Joshua Brenet, Ricardo van Rhijn, Tyrell Malacia en Lutsharel Geertruida prijken op de lijst met 42 namen. Evenals de spelverdeler van Vitesse zijn zij eerder nog niet opgeroepen.

Maar Bazoer, zesvoudig Oranje-international, is ‘in elk geval gewoon niet beschikbaar’, zo stelt zijn management.

Bron: Algemeen Dagblad

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

10 reacties

 1. Bedankt voor de uitleg @ Mano,Mijn overleden Oma was een volle Jodin mijn Opa een christen dus als ik het goed begrijp was mijn overleden vader een volle Jood en ik ben een man van Joodse komaf. ps heb wel ter ere voor mijn vader vroeger een Joden ster op mijn schouder blad een tato laten zetten.

 2. @Abraham, “@ [email protected]BrianS, vraagje als ik zeg, ik ben van Joodse komaf is dat dan goed of fout.” Beste @Abraham, het hangt vanaf, als je een orthodoxe Jood bent, wonende in Oost-Jerusalem, ben je hartstikke fout.

 3. @A.mossel schreef;

  “@ [email protected], vraagje als ik zeg, ik ben ‘van Joodse komaf’ is dat dan goed of fout.”

  Het is niet alleen goed, maar perfect. Want je zegt niet dat je Joods bent, maar van Joodse komaf. Jood ben je of kun je alleen maar zijn als je moeder joods is. Of dat je middels een proces van bekering tot het Jodendom bent overgegaan. Zoals bijvoorbeeld de bekende advocaat G.J. Knoops, zijn vrouw is Joods. Hij heeft er bijna 30 jaar over gedaan om officieel tot Jood bekeerd en benoemd te worden. Heeft hij in een tv-prog. verteld. Hij is nu dus officieel Joods.
  Van Joodse komaf daarentegen betekent dat je vader of je opa/oma joods is.

 4. @ [email protected], vraagje als ik zeg, ik ben van Joodse komaf is dat dan goed of fout. Voor een curacrimse mieren neuker zal het wel een probleem zijn, kom er maar in Drekkie, of heb je al weer de deksel van je doodskist effe dicht getrokken aangezien je weer heel stil bent, of ben je te druk met zuigen.

 5. @Brian S schreef;
  “Men gebruikt het woord Bloed vaak en alhoewel dat medisch gezien onjuist is.”

  Okay, je hebt gelijk, biologisch gezien is het zeker onjuist.

 6. Men gebruikt het woord Bloed vaak en alhoewel dat medisch gezien onjuist is is het taalkundig wel weer correct. Men spreekt over eigen kinderen als mijn bloed. Of iemand is een bloedverwant.

  Ook de BLM vrienden hebben het graag over de one drop rule.

 7. Brian S schreef;
  “Gaan we nu iedereen oproepen die ergens ‘YDK bloed’
  heeft?”

  Er bestaat geen YDK bloed. Net zo goed bestaat er ook geen geen Nederlands bloed of Amerikaans bloed. Er bestaan alleen maar verschillende bloedgroepen.
  Alle mensen hebben één van de volgende bloedgroepen: A, B, O of AB.

 8. Misschien weet Hiddink het ook niet meer.

  Geertuida en Malacia hebben wellicht ook nog oranje kansen.

  Gaan we nu iedereen oproepen die ergens YDK bloed heeft? Of gaan we voor versterkingen?

 9. Het is wel een beetje onbeschoft om zomaar een speler voor de selectie zonder zijn goedkeuring op te roepen. Een speler van 24 moet nog de ambitie hebben om voor Nederland uit te komen. Vooral als we rekening houden dat wat nu voor Nederland achterin speelt, “No ta di kanta Makamba”.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

AntilliaansDagblad | Meer achteruitgang dan regio

De economische achteruitgang van Curaçao is in 2020 vele malen hoger dan het gemiddelde van Latijns-Amerika en het Caribisch gebied. Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) tekent een economische krimp op van 18,4 procent, terwijl het gemiddelde van de regio -7,7 procent is.

AntilliaansDagblad | Alle CRU-medewerkers akkoord

Alle 514 vaste krachten van Curaçao Refinery Utilities (CRU) zijn akkoord gegaan met het aanbod van moedermaatschappij Refineria di Kòrsou (RdK). Zij gaan per 1 oktober met ontslag en krijgen twee maanden salaris extra.
- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

AntilliaansDagblad | Alle CRU-medewerkers akkoord

Alle 514 vaste krachten van Curaçao Refinery Utilities (CRU) zijn akkoord gegaan met het aanbod van moedermaatschappij Refineria di Kòrsou (RdK). Zij gaan per 1 oktober met ontslag en krijgen twee maanden salaris extra.

AntilliaansDagblad | Betèsda in de clinch met SVB

‘Overvallen door korting budget’

NOS | ‘Maltese overheid verantwoordelijk voor dodelijke aanslag op journaliste’

Volgens een onafhankelijke onderzoekscommissie is de Maltese overheid verantwoordelijk voor de dood van journaliste Daphne Caruana Galizia. Dat melden verschillende Maltese media. Caruana Galizia kwam in 2017 om...

Democracy now! | Thursday, July 29, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 29 juli 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Regering Pisas neemt 42 vriendjes aan op negen ministeries

Persbureau Curacao De personeelsstop bij ministeries lijkt niet meer te bestaan. De regering Pisas heeft sinds haar aantreden 42 nieuwe mensen aangenomen op negen ministeries. Dat meldt de...
- Advertentie -