Luchtvaartnieuws | Vanaf november coronatest op parkeerplaats bij Schiphol

Luchtvaartnieuws | Vanaf november coronatest op parkeerplaats bij Schiphol

SCHIPHOL – Reizigers kunnen zich vanaf 1 november op corona laten testen op een parkeerplaats bij Schiphol. Er zijn testvoorzieningen opgezet op het terrein van Quick Parking, een bedrijf dat goedkope parkeerplekken aanbiedt bij de luchthaven en daarmee concurreert met Schiphol zelf.

Bij aankomst op het parkeerterrein wordt de test vanuit de auto afgenomen. Reizigers kunnen wachten op de uitslag, die binnen een half uur volgt. Quick Parking biedt diverse soorten tests aan: een anti-genentest, een standaard PCR-test en een snelle PCR-test. Voor alle negatieve tests wordt een internationaal reiscertificaat afgegeven.

De testraat wordt uitgevoerd door Care4homecare, in samenwerking met Aethon en By InnoCare. Quick Parking wil binnenkort ook teststraten opzetten bij Eindhoven Airport, Rotterdam The Hague Airport en Brussels Airport.

De coronatests kunnen ook via een koppeling door reisbureau-partners worden aangeboden.

Een standaard PCR-test kost 129,95 euro, een anti-genentest 89,95. De prijs voor de sneltest is nog niet bekend.

Bron: Luchtvaartnieuws.nl

2 Reacties op “Luchtvaartnieuws | Vanaf november coronatest op parkeerplaats bij Schiphol

  1. PCR testen zijn duur en het blijft nog steeds onduidelijk waarom precies. Dat er veel geld mee wordt verdiend is duidelijk; neem de route Cur-Ned.: +/- 250 personen per toestel a 9x per week a Naf 260 = Naf 585.000. Iedere week.; kassa! Huisartsen.nl en andere websites geven geen informatie over de prijsopbouw en elders in de wereld is het ook ‘free for all!’. Ook bij de sociale sector houdt men van geld verdienen. Dat is niet alleen voorbehouden aan het management van onze ‘Sociale’ Verzekerings Bank.

  2. Abraham Mossel

    Dus weer een slimme actie uit je zak geld klopperij, er zal eerdaags wel een slimmerik komen die valse goedkeuring coronatesten gaat verkopen bij Hato.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *