Curacao.nu | Lintjes inschrijving tot 14 augustus

Persbureau Curacao

Je kunt iemand tot uiterlijk 14 augustus opgegeven.

Willemstad – Ken jij iemand die in aanmerking komt voor een lintje, dan kun je hem of haar vanaf nu voordragen.

Je moet dan nog wel twee mensen je aanvraag laten ondersteunen. De koninklijke onderscheidingen worden elk jaar op 27 april uitgereikt. Dan is het Koningsdag. Je kunt iemand tot uiterlijk 14 augustus opgegeven.

Het daarvoor bestemde formulier is te vinden op de websites van de regering en op lintjes.nl, maar ook bij het vergunningenloket Bentana di Informashon. Commissievoorzitter Curd Evertsz hoopt op een groot aantal inzendingen.

Bron: Curacao.nu

13 Reacties op “Curacao.nu | Lintjes inschrijving tot 14 augustus

 1. Lintje voor de geus martis jonis lasten, die de moed hebben de neus nog buiten de deur te steken.

 2. Lintje voor monk kdnt, die met z’n misdaden overal onderuit is gekomen. En natuurlijk m rojer kdnt die werkloos salsris geniet van zijn kiezers en het natuurlijkt vergokt.

 3. Roy Rogers

  @Wim, volgens mij kan jij goed gedachten lezen.
  Ik was ook van plan om Gibi Doran voor te dragen voor een lintje.
  Echt, dit is een hele grote prestatie wat Gibi, zonder enige opleiding wist te bereiken.
  Drie en een half jaar elke maand een salaris van bijna ang 13.000,– boeboe per maand binnen te slepen met dank aan Geretje de raaf Schotte.
  Verleden week was hij (als dank hiervoor) samen met Today de enige van de MFK die aanwezig was tijdens de behandeling van de rechtzaak tegen zijn baas “DE RAAF”

 4. John Bash

  Ik verdien ook een lintje, want ik probeer er ook voor te zorgen dat de werkloosheid niet verder stijgt. Ga elke dag boodschappen doen bij diverse supermarkten en mini markets. En de lokale fruit- en groente verkopers. Met als gevolg dat ik vaker dan normaal moet tanken zodat de medewerkers bij de benzine stations aan het werk kunnen blijven.
  Maar helaas zal dit niet gebeuren. De enige die een lintje krijgt, is de ongekroonde koningin römer. Bij haar aftreden zal zij geridderd worden voor bewezen diensten voor supporting the locals.

 5. Knoek-koe

  [email protected] , de Knipselkrantcommentsectie op haar best.

  Vergeet Zus niet, en Tromp, en Hasselmeyer.
  Voor het met zoveel gemak lichten van de staat voor die miljoenensalarissen, bonussen, studieverlof en ook de audacity hebben om je aqualectrarekeningen daar boven op te declareren.

  En ook nog eisen dat niemand kenn8s mag nemen van het salaris en bonussen beleid.

  Allemaal goed gevonden door Chos…

 6. Ruggenaath verdient een lintje als beste buurman van Curacao.

  Gaf zijn buurvrouw op Juliandorp, mafiameid Stella van Rijn, een bijbaan als coordinatrice commissie Integriteit.

  Gaf zijn buurman op Julianadorp. Edward Heerenveen, 30 miljoen.

  Denk dat de moeder van Stephen Capella staat te popelen om Avalon software aan Ruggenaath te verkopen.

 7. Tico Martina

  Haha @ all, keep them coming. Ik heb de lijst ingevuld op de website. Ik wil niet zien dat weer een of ander omhoog gevallen figuur een lintje krijgt, alleen maar om het feit dat hij/zij in de overheid heeft gezeten. Er zijn er zeker die een lintje verdienen op Curacao maar die worden meestal overgeslagen.

 8. Dj Doran verdient een lintje voor met alleen maar kleuterschool op zijn CV het weten te schoppen tot een baan die bijna 14,000 per maand betaalt.

  Idem dito voor het hoofd ontvanger der belastingen Alfonso Trona, die met alleen maar kleuterschool iedere maand bijna het dubbele van dj Doran binnenharkt.

  Harkte Alfonso maar zo goed bij de bedrijven met betalingsachterstanden (Campo: 7 miljoen belastingschuld afgeschreven).

 9. Curacao revisited

  Chanel Thijssen omdat ze zich onbaatzuchtig inzet voor Curacao.
  Chos Romero en Reinald Curiel door hun financiele contributie aan de happy hour industrie

 10. Knoek-koe

  @LOL…minister Miss William, heeft dewerkloosheid helpen dalen.

  En dat is a fact! Een hele lollige, maar eerlijk is eerlijk, ze heeft een burger aan werk geholpen, en Grijpbertha ook .
  Laat de lintjes regen maar komen.

 11. Leuk @Tico Martina, maar je hebt er wel veel vergeten-:)

 12. Tico Martina

  @ Trui ik ondersteun je benoeming. Ik wil tevens Stephen Walroud nomineren de onvoorwaardelijk inzet in zijn strijd tegen het onrecht. Nu mogen ministers geen voorzitter van een voetbalclub zijn en dat is niet eerlijk. Ook benoem ik ex minister en thans parlementslid Griezel Mc Donalds die de werkloosheid heeft laten dalen (dochter aan een baantje geholpen), mevrouw de Minister van Gezondheid Sushi Graaimelia Afromer voor het steunen van het bedrijfsleven (bedrijfje van schoonzoon aan werk geholpen) en ex mevrouw de minister en thans consultant Alcalla Walle voor haar inzet voor het milieu (vliegt niet meer van hot naar her). Hun verdienen het lintje

 13. Stephen Capella moet een lintje krijgen.

  Die gaf bijna 400,000 dollar aan zijn moeder in het verre Panama.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *