29 C
Willemstad
• donderdag 18 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

Nu.cw | Curaçao Tourist Board aanwezig bij carnaval Venezuela

HomeNieuwsComin' upNu.cw | Curaçao Tourist Board aanwezig bij carnaval Venezuela
Andre Rojer, regional manager Zuid-Amerika, vertegenwoordigde de CTB tijdens de parade. Als dank voor de uitnodiging overhandigde de CTB een ‘token of appreciation’ aan Rivas.

Curaçao was dit jaar aanwezig tijdens de jaarlijkse carnavalsviering in de Venezolaanse hoofdstad Caracas. De carnavalsgroep ‘Dushi Aventura’ vertegenwoordigde maandag en dinsdag Curaçao tijdens de optocht.

De carnavalsgroep liet de cultuur van het eiland zien door middel van muziek, dans en kleurrijke kostuums.

Hoofd admiraal Carmen Meléndez Rivas, burgemeester van Caracas nodigde de Curaçao Tourist Board (CTB) uit om dit jaar deel aanwezig te zijn bij de festiviteiten in de Caracas.

Andre Rojer, regional manager Zuid-Amerika, vertegenwoordigde de CTB tijdens de parade. Als dank voor de uitnodiging overhandigde de CTB een ‘token of appreciation’ aan Rivas.

Bron: Nu.cw

8 reacties

 1. Hoe wil je je zelf belachelijk maken. Tja. Laat je uitnodigen daar.
  Laat ze proberen dat je Nederland overtuigd dat alles best ok is.

  Dat de goud en andere door voer handel weer mag.

  Dan kom je met een miss Curaçao foto…. In Venezuela !! het land met de meeste miss verkiezing kiko winnaars ter wereld ?

  Met een Nederlands import beeldje van die paar huisjes….die de “internationale face” zijn van Curaçao. Gemaakt door Nederland en gekleurd door een door Curaçao publiekelijk vergruisde gouverneur die aan migraine leed en er maar 2 jaar was.

  Chiki kwam ten minste nog met rolexen… zullen ze gedacht hebben.

  In Venezuela weten ze nu zeker. Je hebt niks aan Curaçao.
  Sukkels.

 2. Carnaval vieren in het autoritaire schrik- en narcobewind van een fout stel boeven, leuk zeg! Tussen het martelen door even naar het carnaval, gezellig! Geen kritiek graag; enkele reis cachot. Galgenhumor van onze overheidsclub CTB

 3. Het blijkt nu overduidelijk dat de grens tussen Venezuela en Curacao willekeurig wordt geopend voor friends & family. Gevluchte Venezolanen worden opsgesloten en behouden hun status van ilegaal. Nog steeds is er geen officieel beleid hiervoor, maar wel geld aannemen voor de opvang van Venezolanen, die dan in prive zakken en zaken verdwijnt. Leve Ezelstan.

 4. Als men daar gewoon carnaval viert en de CTB gaat daar meevieren dan hoeven de Venezolanen hier niet illegaal te zijn. Dan kunnen ze gewoon naar huis.

 5. Denk dat de rekenkamer maar eens goed in de boeken van de CTB moet gaan duiken.
  Met vermoedelijk belastingcenten carnaval gaan vieren in Venezuelea lijkt mij niet opportuun. Dit geld kan beter gebruikt worden om toeristen naar Curacao te krijgen, echter niet uit Venezuela.

 6. @Joop, cooper is nooit bereikbaar voor commentaar, nu ook weer niet wb bomen rifgebied, hetzelfde toentertijd met chong PNP, 150 per boompje in de Tess.

 7. Kan burgermeester Rivas en kosten rekening mee geven aan Andre Rojer zodat Rojer deze via een eerlijke krant ?aan het arme hongerende volk van curacrim kan aantonen. Ik geloof er geen reet van dat de kosten zijn gewoon via het CTB de blub van de belastingbetaler betaald, Andre Rojer staat op no 2 bekend als beroeps leugenaar van curacrim, leerling Pastor Gerrit de Raaf staat nog steeds op no 1, ondanks dat wij weinig tot niets meer van hem horen!. Halo Holle Bolle Gijs wegenbouwer C Cooper hoe zit het met plan B, of heeft NL nog geen ja gezegd om die 125 miljoen weer te lenen zender rente!, oja ik weet het al eerst voor de zoveelste keer de COHO afspraken ondertekenen incl niet vervalste stempel s.v.p. . Kom er maar in Drekkie of heb je je kist zelf laten dicht spijkeren.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties