33 C
Willemstad
• vrijdag 21 juni 2024

Extra | Journaal 19 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Tuesday, June 18, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 18 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

NRC | Staakt Aruba het verzet tegen het homohuwelijk?

Podcast Mogen binnenkort ook op Aruba mensen van het gelijke geslacht trouwen? Vandaag stemt het Arubaanse parlement daar opnieuw over. En dat wordt spannend, want gelijke rechten voor...

CN | Gokbedrijf Dama reageert op faillissement: ‘We zijn financieel gezond’

Jeffrey Noeken - CasinoNieuws.nl Een week na het uitgesproken faillissement op Curaçao laat Dama weten dat het bedrijf financieel gezond is. Volgens het gokbedrijf kwam de uitspraak onverwacht...

Democracy now! | Monday, June 17, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertisement -spot_img

PBC | ‘Verdachte doodschieten jonge Curaçaose moeder in Nederland is een vrouw’

HomeLandenCuraçaoPBC | ‘Verdachte doodschieten jonge Curaçaose moeder in Nederland is een vrouw’

Persbureau Curacao

De verdachte die op vorige week is gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij de moord op de 28-jarige Curaçaose Rosleny Magdalena is een 29-jarige vrouw. De voorlopige hechtenis van de vrouw is door de rechter-commissaris verlengd met 14 dagen, dat meldt crimesite.nl.

Rosleny werd in 2016 op een bruggetje bij de straat Maldenhof in Amsterdam Zuidoost doodgeschoten, op een ochtend nadat ze haar dochtertje naar school had gebracht.

De recent opgepakte vrouw was de eerste arrestatie in de zaak. De politie gaf in 2017 camerabeelden vrij waarop mogelijk een verdachte te zien is. De man of vrouw fietste op een damesfiets in een regenpak en stond een poos te wachten onder een tunneltje. Ook achtervolgde hij of zij Magdalena mogelijk.

Justitie in Amsterdam loofde in 2017 15.000 euro uit voor de gouden tip in de zaak. Toen zei de politie te vermoeden dat de dader een bekende is.

De spraakmakende zaak werd toentertijd ook opgepakt door Peter R de Vries. Later zorgde nicht Shulesca de la Croes ervoor dat de zaak bleef draaien. Zij zei niet op te geven totdat de dader achter slot en grendel zit.

Bron: Persbureau Curacao

1 reactie

  1. Een vrouw als hitman ook daarin heeft Curaçao nu een voortrekkersrol. Hoorde ze nog vanochtend op de tv zeggen, “nos ta dushi hende”. Hoe lang willen ze die flauwekul blijven roepen?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties