29 C
Willemstad
• zaterdag 27 mei 2023

Extra | Journaal 25 mei 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

NTR | Consumentenbond: ‘Kamerleden zien Caribische gemeenten nog steeds als buitenland’

Marit Severijnse Na de grote demonstratie tegen armoede en ongelijkheid. op Bonaire, liet staatssecretaris Van Huffelen (Koninkrijksrelaties) weten dat ze het ‘indrukwekkend’ vond en ‘snel actie wilde’, maar...

DH | Council of Appeals says prison director was rightly dismissed

PHILIPSBURG--Former director of the Pointe Blanche prison Edward Rohan was lawfully fired by the governor of St. Maarten in 2021, it was stated in a judgment of...

AntilliaansDagblad | ‘Geef schildpadden de ruimte’

Kralendijk - Op 5 mei is het eerste schildpaddennest 2023 gevonden op Bonaire en daarmee is het nestseizoen officieel van start gegaan. Alle reden om nu even...

AntilliaansDagblad | Drugsboot onderschept

Oranjestad - De kustwacht en het Korps Politie Aruba (KPA) hebben een drugsboot onderschept. Aan boord zaten 9 personen. Het Maritiem Operatie Centrum (MOC) van de kustwacht signaleerde...

AntilliaansDagblad | Club17 werkt toe naar duurzaam Curaçao

Willemstad - Onder de naam Club17 zetten de partners van het Water Refill Program Curaçao hun reis voort naar duurzaamheid. Het 17e duurzame ontwikkelingsdoel van de VN...
- Advertisement -spot_img

PBC | Geplande veiling Campo op laatste moment afgeblazen

HomeLandenCuraçaoPBC | Geplande veiling Campo op laatste moment afgeblazen

Persbureau Curacao

Persbureau Curacao

WILLEMSTAD – De geplande veiling van Campo Alegre van komende dinsdag gaat niet door. Dat meldt BVA-auctions die in opdracht van het Openbaar Ministerie het voormalige openlucht bordeel van Curaçao onder de hamer zou brengen.

Exacte reden om de veiling af te bladen wil het Openbaar Ministerie nog niet zeggen. “In het belang van de veiling zelf”, aldus OM-woordvoerder Roderick Gouverneur. Serieuze gegadigden moeten voldoen aan een aantal voorwaarden om mee te mogen bieden tijdens de veiling in het Renaissance Hotel in Otrobanda. Een due diligence onderzoek is onderdeel van de gunning.

Het Openbaar Ministerie heeft daarom opdracht gegeven aan de veilingmeester om de veiling uit te stellen tot na de zomervakantie. De nieuwe datum wordt volgens BVA volgende week bekend gemaakt.

Bron: Persbureau Curacao

7 reacties

 1. Campo is en zal altijd een bron van mensensmokkel en witwaspraktijken zijn. Het zou de regering sieren om dat zooitje om te bouwen tot betaalbare woning-eenheden voor de minima.

 2. Geef de tent terug aan Tecla en Loth.
  Het OM moet doorgaan met het onderzoek naar de moordzaak op de vorige eigenaar. Nu beweert de emigre verdachte in deze zaak dat Campo van hem is.

 3. Geef de tent terug aan Tecla en Loth.
  Het OM moet doorgaan met het onderzoek naar de moordzaak op de vorige eigenaar. Nu beweert de emigre verdachte in deze zaak dat Campo van hem is.

 4. @ Plasje ik geef je weer gelijk, misschien is het OM op zoek naar een figuur als leerling Pastor Gerrit de Raaf die het kamp tegen nul huur in handen kan krijgen om asiel zoekers op te vangen en een onderdak te geven, en de grootste barak gebruiken als zijn! kerk om daar zijn nieuwe geloof uit te preken “geef mij geld” te verkondigen, hier op deze klip kijk men nergens meer van op.

 5. Om mij moverende redenen volg ik de ontwikkelingen rond Campo Alegre op de voet. Het probleem met de veiling is dat er maar 2 gegadigden waren waarbij eentje een drugslord uit Colombia.

  Als het OM op geïnteresseerden met een onbevlekt blazoen zit te wachten dan zullen ze lang moeten wachten. In feite zijn alleen figuren met criminele antecedenten geïnteresseerd in het runnen van een prostitutie gelegenheid.

 6. Om mij moverende redenen volg ik de ontwikkelingen rond Campo Alegre op de voet. Het probleem met de veiling is dat er maar 2 gegadigden waren waarbij eentje een drugslord uit Colombia.

  Als het OM op geïnteresseerden met een onbevlekt blazoen zit te wachten dan zullen ze lang moeten wachten. In feite zijn alleen figuren met criminele antecedenten geïnteresseerd in het runnen van een prostitutie gelegenheid.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties