28 C
Willemstad
• vrijdag 12 augustus 2022

Laatste reacties

PBC | Geplande veiling Campo op laatste moment afgeblazen

Persbureau Curacao

Persbureau Curacao

WILLEMSTAD – De geplande veiling van Campo Alegre van komende dinsdag gaat niet door. Dat meldt BVA-auctions die in opdracht van het Openbaar Ministerie het voormalige openlucht bordeel van Curaçao onder de hamer zou brengen.

Exacte reden om de veiling af te bladen wil het Openbaar Ministerie nog niet zeggen. “In het belang van de veiling zelf”, aldus OM-woordvoerder Roderick Gouverneur. Serieuze gegadigden moeten voldoen aan een aantal voorwaarden om mee te mogen bieden tijdens de veiling in het Renaissance Hotel in Otrobanda. Een due diligence onderzoek is onderdeel van de gunning.

Het Openbaar Ministerie heeft daarom opdracht gegeven aan de veilingmeester om de veiling uit te stellen tot na de zomervakantie. De nieuwe datum wordt volgens BVA volgende week bekend gemaakt.

Bron: Persbureau Curacao

Artikel delen

5 reacties

  1. Campo is en zal altijd een bron van mensensmokkel en witwaspraktijken zijn. Het zou de regering sieren om dat zooitje om te bouwen tot betaalbare woning-eenheden voor de minima.

  2. Geef de tent terug aan Tecla en Loth.
    Het OM moet doorgaan met het onderzoek naar de moordzaak op de vorige eigenaar. Nu beweert de emigre verdachte in deze zaak dat Campo van hem is.

  3. @ Plasje ik geef je weer gelijk, misschien is het OM op zoek naar een figuur als leerling Pastor Gerrit de Raaf die het kamp tegen nul huur in handen kan krijgen om asiel zoekers op te vangen en een onderdak te geven, en de grootste barak gebruiken als zijn! kerk om daar zijn nieuwe geloof uit te preken “geef mij geld” te verkondigen, hier op deze klip kijk men nergens meer van op.

  4. Om mij moverende redenen volg ik de ontwikkelingen rond Campo Alegre op de voet. Het probleem met de veiling is dat er maar 2 gegadigden waren waarbij eentje een drugslord uit Colombia.

    Als het OM op geïnteresseerden met een onbevlekt blazoen zit te wachten dan zullen ze lang moeten wachten. In feite zijn alleen figuren met criminele antecedenten geïnteresseerd in het runnen van een prostitutie gelegenheid.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Jacobs: Secret audio recordings create a dangerous precedent

PHILIPSBURG--Prime Minister Silveria Jacobs (National Alliance) does not condemn the threats made by Minister of Public Housing, Environment, Spatial Development and Infrastructure VROMI Egbert Doran (National Alliance)...