28 C
Willemstad
• woensdag 5 oktober 2022

Extra | Journaal 4 oktober 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, October 3, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 3 oktober 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -

DH | SNSM extracts three sailors from stranded cargo vessel

MARIGOT--On the instructions of Regional Centre for Surveillance and Rescue Operations Antilles-Guiana CROSS-AG, French-side sea rescue SNSM volunteers went to the assistance of a cargo vessel early...

AntilliaansDagblad | Gezaghebber Rijna werpt kritiek verre van zich

Kralendijk - Gezaghebber Edison Rijna van Bonaire benadrukt in een reactie op een publicatie waarin zijn integriteit als gezaghebber en die van een niet bij naam genoemde...

AntilliaansDagblad | Zwemmen van punt naar punt rond Aruba

Oranjestad - De ervaren Arubaanse openwaterzwemmer Deaxo Croes is na een geslaagde zwemtocht van zo’n dertien uur zaterdag bij Baby Beach weer veilig aan land gekomen. Hij...

AntilliaansDagblad | ‘Vol ambitie en met veel vertrouwen’

Securitas Antias viert 40-jarig jubileum Willemstad - Het beveiligingsbedrijf Securitas Antias bv heeft gisteren, samen met haar medewerkers en een groot aantal gepensioneerde ex-collega’s, op feestelijke wijze haar...

PBC | Curaçao heeft een nieuwe Miss Universe: Gabriela dos Santos

Persbureau Curacao


WILLEMSTAD – Curaçao heeft een nieuwe Miss Universe Curaçao 2022. Ze heet Gabriela dos Santos. Zaterdagavond laat werd zij tijdens de 59e editie van Miss Universe Curaçao in het Renaissance hotel gekroond door door premier Gilmar ‘Pik’ Pisas. Zij volgt Shariëngela Cijntje op.

In de eindstrijd nam zij het op tegen Mariana Pietersz en Andreina Pereira. Dos Santos zal Curaçao eind dit jaar vertegenwoordigen bij de 71e Miss Universe verkiezingen.

Dos Santos zal dan een pleidooi houden tegen cyberpesten. Zij vecht tegen pesten op internet en social media via stichting Light4change.

Bron: Persbureau Curacao

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

15 reacties

 1. was wat vergeten? Pik heeft wel smaak kijk maar goed, in plaats van het altijd dragen van een dikke gouden polshorloge en een gouden ketting en een gouden bril gouden ring cq gouden schoentjes geleend van Rooskapje had hij nu gekozen voor een zilver jasje een zilveren polshorloge een zilveren bril cq ring en dikke ketting en niet te vergeten de zilveren schoenen van Roby Dos Santos, zelfs zijn baard had Pik zilver laten spuiten Tjonge Tjonge wat een aan fluit ting deze vertoning, ik denk dat Van Huffelen de volgende keer hier komt eerst goed kijkt wat voor kleding deze clown aan heeft voor dat zij met hem word vereeuwigt op een foto.

 2. ….”Wie is zijn adviseur qua kleding? Mooi jasje!”….
  Ik weet niet wie de adviseur is, maar dat jasje pas “perfect”bij Pias zijn imago!

 3. Dit moet toch een belediging voor de Curaçaose vrouwen zijn, zijn we allemaal echt achterlijk in dit land dat we dat niet zien? Ga even door Punda lopen, hoeveel vrouwen die op Gabriela dos Santos lijken komen we tegen?
  By the way, weet iemand al wanneer Campo weer open gaat?

 4. Hoe valt dit uit te leggen? Twee zwarte mannen die een blanke vrouw op basis van uiterlijke kenmerken staat te kronen.

  Heel simpel uit te leggen. Voor 99 procent van de zwarte mannen is een witte vrouw de droomvrouw. En dit is ook van toepassing voor de Woke en BLM mannen. Als ze de witte vrouw niet kunnen krijgen dan nemen ze maar een lichtergekleurde of hier een latina.

 5. @ Joop van Velzen,
  Minister Cijntje heeft wel enige zelfkennis.
  De wellust straalt uit zijn ogen.
  Daarom houdt hij zijn handen stijf op elkaar’
  Lol ha ha.

 6. Het is eigenlijk een lachwekkende foto met ook nog één opgepropte lachende van Sytree ernaast.
  De rest van het circus was niet uitgenodigd?
  Jammer dat deze heten niet hun werk doen waar ze voor zijn ingehuurd.
  Beetje schaamteloos eigenlijk.

 7. Alleen op Curaçao!
  Heeft de premier zo weinig te doen dat hij zich bezig moet houden met het bekronen van een Miss Curacao? Wat een geklungel op het hoofd van de Miss, met de onhandige tengels van een totaal nutteloos “stamhoofd’.
  We hebben een plezier ende vermaak Premier.

 8. Hoe valt dit uit te leggen? Twee zwarte mannen die een blanke vrouw op basis van uiterlijke kenmerken staat te kronen. Het lijkt dat ze zelf niet trots zijn op hun zusters en kinderen met dikke buiken, kromme benen, dikke lippen en grote neuzen?

 9. En heeft de premier niks urgenter te doen, geen andere belangrijker werk te doen?

  Dit is voor hem urgent. Jongere byside regelen

 10. Ze is NIET Miss Universe: ze is alleen de kandidaat van Curacao in de Miss Universe verkiezing. En heeft de premier niks urgenter te doen, geen andere belangrijker werk te doen? Wie is zijn adviseur qua kleding? Mooi jasje!

 11. Lintjes door knippen een kroon opzetten een reisje hier en daar .
  Het eiland staat letterlijk in brand maar het blussen van de brand daar zie hem niet .
  De clown van het caribisch gebied .

 12. En dan klagen vrouwen dat ze als een lustobject worden gezien.

  We leven nu in de tijden van Woke en Cancel dus dit kan ook niet meer!

 13. Pik Pisas had ook zijn zilvere verkiezings Colbertje aan gedaan bij de kroon op zetting, hoe krijgt Pik het toch elke keer weer voor elkaar om kwa kleding zich totaal voor schud te zetten als MP van Curacrim.

 14. Dit soort vleeskeuringen zijn toch niet meer van deze tijd; Pisas had beter kunnen gaan naar de verlening van de jaarlijkse Outstanding Woman Award aan Norma Angel.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -