
Het Sandals Royal Resort is nog niet geopend en nu al zijn er plannen om uit te breiden. Gisteren heeft het resort vijf bouwvergunningen gekregen voor de tweede fase van het all-inclusive hotelproject.
De Jamaicaanse hotelketen investeert ongeveer 65 miljoen dollar in de bouwactiviteiten op het voormalige Santa Barbara Resort.
In de volgende fase worden er hotelkamers op zee gebouwd. Morgen is de officiële opening van het Sandals Royal Resort.
Bron: ParadiseFM
Pabien pabien Curaçao met de opening van Sandals. Deze keten zal zorgen voor diversificatie op toeristisch gebied( meer amerikaanse toeristen) . Niet overal rond het eiland zijn er koraalriffen. Ben heel benieuw naar de bouwerken op zee. Meer dan 800 yu di Korsou’s hebben een baan gekregen bij Sandals na gedegen training zowel hier als in het buitenland. Sandals is vol tot volgend jaar. Met kamers van us $ 800 plus per nacht zal de afdracht van ob supstansieel zijn naast lb en sociale premies. Allemaal goed voor het eiland. De regeling Tax holidays is drastisch versobert. Al bij al een fantastische ontwikkeling voor Curaçao.
De Jamaicaanse hotelketen investeert ongeveer 65 miljoen dollar in de bouwactiviteiten op het voormalige Santa Barbara Resort.
En dat geld kunnen ze dan weer aftrekken van de winst zodat ze geen belasting betalen?
En, hoeveel Yui di Korsou hebben al werk gevonden dankzij Scandals? Staat er bij de receptie een goedlachse heer of dame “Bon Dia” te roepen als de toeristen aankomen? Of is dit hotel volgepropt met lage loners zoals bij het Hyatt etc. Benieuwd in ieder geval hoe lang dit hotel blijft staan. Tegen het einde van de Tax Holiday zal het wel vertrekken en mag Curacao de kosten dragen van borgstelling en onderstand. En daarna weer een jubelbericht dat een investeerder de boel overneemt en het goed is voor Curacao. We leren toch nooit.
Roze cooper heeft nooit iets nauw genomen, alleen z’n extra grote broekzakken. Ooit eens gelezen cooper is nog niet goed genoeg als reserve wiel.
Zorgwekkend weer. Cooper cs nemen het over het algemeen niet zo nauw met een MER.
Op zee? En onze koraalriffen? Bouwen bij/op zee; problematisch en leidt o.a. tot bouwafval in zee en op het rif. Officieel niet, immers projektontwikkelaars zijn ‘nette mensen’. Maar in werkelijkheid helaas dus wel. Het is te hopen dat daar terdege rekening mee wordt gehouden. Alleen een M.E.R. is niet voldoende; die kunnen worden ‘geregeld’ en gekocht.