29 C
Willemstad
• zaterdag 20 april 2024

Extra | Journaal 19 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Thursday, April 18, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 18 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Telegraaf | Uitspraak in zaak tegen Jamel L. over doodsteken AH-medewerkster

DEN HAAG - De rechtbank in Den Haag doet donderdag uitspraak in de zaak tegen Jamel L. over het doodsteken van een supermarktmedewerkster van een Albert Heijn...

Democracy now! | Wednesday, April 17, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 17 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertisement -spot_img

ParadiseFM | Giselle McWilliam wil duidelijkheid over creditcards van ministers

HomeLandenCuraçaoParadiseFM | Giselle McWilliam wil duidelijkheid over creditcards van ministers

Leider van de fractie van de politieke partij MAN, Giselle McWilliam, wil duidelijkheid over de creditcards die Curaçaose ministers sinds bijna een jaar tot hun beschikking hebben.

De bankpassen hebben een maximum van 25.000 dollar en zijn vooral bedoeld voor het boeken van vliegtickets, autohuur en hotelovernachtingen. McWilliam wil in het kader van transparantie weten welke ministers de creditcards gebruiken en waarvoor. Ze heeft een brief hierover gestuurd aan minister Silvania.

Het idee achter de credit cards was dat het een besparing zou opleveren. McWilliam wil weten of dat ook is bereikt. Ze vraagt daarom om een verslag van de wijze waarop de ministers met hun credit cards omgaan, en een verslag van de gemaakte kosten tot nu toe.

Bron: ParadiseFM

Dit artikel is geplaatst in

10 reacties

 1. @ Allen;

  Kan Mw. Mc W. enige duidelijkheid verschaffen over de pecunia die haar boer door een door ons aller toen nog Minister steven Martina, (en haar nestor) goedgekeurd festival van tevoren is uitbetaald, en er toen met de noorder- (of was het Zuiderzon?) vandoor is gegaan?
  Daar rept ze natuurlijk heel opportuun niet over. En haar “sister in Crime” thans mede lijst-trekker Camelia ook niet uiteraard….
  En de gelden die haar zus met haar schoonmaakbedrijf door haar in de covid tijd toebedeeld is geworden? Daar rept ze natuurlijk ook niet over
  En met de door haar baas toendertijd als aandeelhouder en belanghebbende van de Guardian Group goedgekeurde verhoging van de WA-auto-premies?
  Waarbij het OM zich niet ontvankelijk heeft verklaard voor de ingediende claim, omdat het niet “opportuun” zou zijn?
  Indien ze ons enige duidelijkheid dien aangaande zou willen verschaffen…. eeeh… GRAAG!!!!

 2. “Als deze mevrouw eenmaal aan de macht is gaat ze precies hetzelfde doen.”
  Heeft ze al gedaan! Haar dochter is blijkbaar meer burger dan alle andere stagiare kandidaten van Curaçao. Bovenden leidt ze een partij met leden en ex-ministers en parlementariërs die nepotisme hebben uitgevonden en vol toegepast hebben, waaronder zij zelf. Maar daar heeft ze het natuurlijk nooit over. (Is Gijsje trouwens nog actief bij de MAN?). En nu gaat ze in de leer, -en heeft ze zelfs een alliantie gesloten met- meesteres, koningin en goeroe van de corruptie, nepotisme en zelfverrijking: Gladde aal en werkverschafster van Alvin Daal , (en de Camelia’s) : Madame La Shushi

 3. @CR, Haar dochter heeft wel ervaring nu bij het crisisteam van de Directie Risicobeheersing & Rampenbeleid. Dus een geschikte kandidate.

 4. De bankpassen hebben een maximum van 25.000 dollar en zijn vooral bedoeld voor het boeken van vliegtickets, autohuur en hotelovernachtingen.

  Wie krijgen de AA miles dan? De overheid of de Minister?

  En wie betaald de kosten voor de medewerkers en bysides die meegaan?

 5. De vraag is wat wilt Giselle McWilliam met het antwoord? Ministers hebben naast hun salaris van bijna 20.000 gulden per maand eenmaal recht op.

  Het is interessanter om te weten, welke ministers boeken de betaling aan “callgirls” onder hotelovernachting.

 6. als deze mevrouw eenmaal aan de macht is, gaat ze precies hetzelfde doen. Haar dochter is waarschijnlijk de eerste aanstelling/”besluit” dat genomen gaat worden

 7. Een Parlement dat aan de lopende band rondreist en het vervolgens over reiscreditcards gaat hebben. Ze zijn ook alleen maar met zichzelf of elkaar bezig. Nutteloos.

 8. Beste Giselle,

  Er zijn prangender zaken om je mee bezig te houden.
  50% van de bevolking is ongeschoold en leeft in armoede.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties