27.6 C
Willemstad
• donderdag 29 juli 2021 17:13

Laatste reacties

- Advertentie -

DolfijnFM | CRA: Geen drooglegging

Als er dan toch een drooglegging wordt opgelegd, dan moeten de restaurants volgens de organisatie daarvan worden uitgezonderd | Antilliaans dagblad

De Curaçao Restaurant Association wil absoluut geen drooglegging in de restaurants.

Volgens de CRA wordt een drooglegging als extra maatregel overwogen om het aantal coronabesmettingen op Curaçao onder controle te krijgen.

De sector zou door een drooglegging opnieuw een financiële klap moeten incasseren, waardoor velen de deuren moeten sluiten vreest CRA.

- Advertentie -

Als er dan toch een drooglegging wordt opgelegd, dan moeten de restaurants volgens de organisatie daarvan worden uitgezonderd.

Bron: DolfijnFM

- Advertisement -

Artikel delen

7 reacties

 1. @CRA
  Heeft niets te ‘willen’. Gewoon doen wat het beste is ter voorkoming van meer besmettingen, des te sneller kunnen we verlost zijn van code oranje.

  Als of uit eten gaan bepaald wordt door het drinken van alcohol. Wat een achterhaald standpunt anno 2021! Er zijn genoeg alternatieven. Toen de avondklok werd vervroegd in combinatie met het alcohol verbod liep het aantal besmettingen drastisch terug.

  @Regering en Izzy. Gewoon doen als het nodig is. Uiteraard dient de horeca financieel meer te worden ondersteund door de overheid en een groter aandeel te vragen aan Nederland die vele miljarden heeft uitgetrokken voor steun aan het bedrijfsleven. Supermarkten hoeven niets te krijgen. Die beleven ‘gouden’ tijden.

  Opmerking:
  Alcohol staat op de ranglijst van drugs hoger dan marihuana en XTC.

 2. @William> kan de studie niet terugvinden maar er was een groep van 17 miljoen mensen gevolgd die met Astra Zenica waren ingeent. Hiervan 22 met bloedstolsels en trombose.

  Volgens mij hebben we op 17 miljoen mensen zonder inenting meer bloedstolsels en trombose. Mooi bijkomend voordeel van Astra Zenica: MINDER KANS OP BLOEDSTOLSELS EN TROMBOSE.

 3. Iedereen de persconferentie gevolgd via nu.cw?
  Avondklok v.a. morgen naar 9 uur. Horeca, inschenken drank etc etc.
  59 besmettingen vandaag.

  Toch even het volgende opmerken;
  waren gisteren bij vrienden in Otrobanda en viel ons op dat de Netto bar, Maira’s kitchen tjokvol zat, . Bariohotel, idem dito.
  Saillant detail dat erruwweg 30% lokale bevolking was en de rest toeristen, stagiaires e.a.
  Kortom; men heeft dus zgz lak aan regels. Tot gevolg dat nu de goeden weer onfer de kwaden moeten lijden.
  Just saying.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, July 29, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 29 juli 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Regering Pisas neemt 42 vriendjes aan op negen ministeries

Persbureau Curacao De personeelsstop bij ministeries lijkt niet meer te bestaan. De regering Pisas heeft sinds haar aantreden 42 nieuwe mensen aangenomen op negen ministeries. Dat meldt de...

PBC | CMC: meeste Covid19-patiënten niet of niet volledig gevaccineerd

Persbureau Curacao De meerderheid van patiënten die met Corona worden opgenomen in het Curaçao Medical Centre blijkt niet gevaccineerd. Vandaag meldden zich drie nieuwe patiënten, twee moesten direct...

PBC | Economie Curaçao krimpt met 18,4 procent

Persbureau Curacao Curaçao zag in 2020 een zware terugval in economische activiteiten met een krimp in het bruto binnenlands product van 18,4 procent. Een krimp van die aard...

PBC | Curaçao host Concacaf under-20 kwalificatietoernooi vrouwen

Persbureau Curacao Het Concacaf Women’s U-20 Championship Qualifiers wordt op Curaçao afgewerkt. Het kwalificatietoernooi vindt plaats in het Ergilio Hato Stadion en het nabijgelegen FFK-stadion van 13 tot...
- Advertentie -