31 C
Willemstad
• maandag 26 februari 2024

Telegraaf | ’Joran van der Sloot heeft seks met drie vrouwen in Peruaanse gevangenis’

Lima - Joran van der Sloot heeft in de gevangenis seks met minstens drie verschillende vrouwen. Ondanks dat hij in Peru nog tot 2045 een straf uitzit voor...

Column Youp | Telkens weer

Waarom vind ik het bericht dat Gordon het liedje Telkens weer vals gezongen heeft nou zo grappig? Dat komt door de woorden vals, Gordon en de titel...

Column Kadushi | Sil the Fixer

Column Kadushi | Dossier Koninkrijksrelaties.nl Het zal je maar gebeuren: Denk je gezegend te zijn met een onweerstaanbare aantrekkingskracht en dan keert je partner je ijskoud de rug...

ParadiseFM | Pisas: Geen relatie meer met CPR

Minister-president Pisas heeft gisteren tijdens een vergadering het parlement aangegeven dat er geen enkele relatie meer is met Caribbean Petroleum Refinery. Het bedrijf was eerst ‘preferred bidder’...

ParadiseFM | Drie mogelijke gasvelden ontdekt onder Arubaanse zeebodem

Het Amerikaanse bedrijf Armstrong Oil and Gas Inc. heeft de regering van Aruba laten weten dat ze ten noordoosten van Aruba in de zeebodem drie mogelijke gasvelden...

ParadiseFM | Courtyard by Marriott wil in april 2024 openen

Na een lange bouwperiode en veel vertraging heeft Courtyard by Marriott in Rif een hindervergunning aangevraagd om als hotel te kunnen opereren. Dat betekent dat het op...
- Advertisement -spot_img

KFO: Aanstelling vrouw Asjes is corrupte daad

HomeMediaKFO: Aanstelling vrouw Asjes is corrupte daad
Tara en Ivar Asjes Prins
Tara en Ivar Asjes Prins

 

WILLEMSTAD — De aanstelling van de vrouw van minister-president Ivar Asjes (PS), Tara Asjes-Prins, bij de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) is volgens pressiegroep KFO (Kòrsou Fuerte i Outónomo) een corrupte daad.

Volgens de groep is het onmogelijk geworden voor kabinet-Asjes om controle uit te oefenen op de CBCS.

Premier Ivar Asjes (PS) heeft middels zijn pagina op de sociale netwerksite Facebook bevestigd dat zijn echtgenote Tara Asjes-Prins een baan heeft gekregen bij de CBCS.

Voor KFO bestaat er geen twijfel dat zowel Asjes als CBCS-directeur Emsley Tromp een corrupte figuur is.

In een uitgebracht persbericht stelt de groep dat de inmiddels overleden leider en oprichter van PS, Helmin Wiels, tot de conclusie was gekomen dat Tromp corrupt is.

PS heeft zelfs manifestaties gehouden om Tromp weg te krijgen, de persoon die ze hebben uitgemaakt voor de meest corrupte persoon van Curaçao.”

Volgens KFO is er geen vertrouwen meer dat de regering van Asjes met harde hand zal optreden tegen personen die gemeenschapsgeld verduisteren, nu hij en zijn familie directe banden hebben met de persoon die door de PS is gekenschetst als de spin in het web van corrupte personen op Curaçao, dat werd afgeschilderd als ‘de zwarte jetset’ van het eiland.

KFO wijst erop dat het Openbaar Ministerie (OM) in Arnhem, de Algemene Rekenkamer, het gerecht en KFO, die ook grondig onderzoek heeft verricht naar Tromp, het niet allemaal bij het verkeerde eind kunnen hebben.

Wat moeten de kiezers die op de PS hebben gestemd hiervan denken? Asjes moet niet vergeten dat de minister-president een voorbeeldfunctie heeft. Een minister-president moet ver weg blijven van alles dat de schijn van corruptie heeft. Nog erger, er moet hard worden opgetreden tegen iedereen die gemeenschapsgeld verduistert.”

Asjes heeft zelf een patroon laten zien van onbetrouwbaarheid, gebrek aan integriteit en corruptie, aldus KFO.

In deze kwestie is het niet relevant of de vrouw van Asjes de kwaliteiten heeft voor de functie. Het punt is dat zij nu deel uitmaakt van de bron van corruptie en dat tast de geloofwaardigheid aan van de minister-president, die een voorbeeldfunctie heeft.”

In zijn reactie op zijn Facebook-pagina stelt Asjes het te betreuren dat er weer pogingen worden ondernomen om zijn echtgenote in de media zwart te maken, op een manier die hij alleen als ‘laag bij de grond’ kan omschrijven.

Mijn echtgenote is een gekwalificeerde professional en net zoals iedereen heeft zij het recht om te solliciteren bij een of meerdere instanties om een baan te vinden en om haar loopbaan voort te zetten.”

 

Broon: Amigoe

Dit artikel is geplaatst in

2 reacties

  1. Als ze het net zo goed doet als met Taco Time dan denk ik dat Tromp haar beter de post kan laten rondbrengen.
    LOL, “Professional” net als (J)Asjes natuurlijk.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties