Ingezonden | ‘Shutdown toerisme Curaçao’

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Hans Slier aan het woord.

In aanvulling op het artikel ‘Shutdown toerisme’ op de voorpagina van het Antilliaans Dagblad van zaterdag 21 maart, zou ik het volgende willen mededelen: De Chata (Curaçao Hospitality and Tourism Association) staat in constant overleg met de minister van Economische Ontwikkeling, de Vertegenwoordiging van Nederland en alle overige stakeholders om deze crisis in goed banen te leiden.

Wij als Chata zijn ervan overtuigd dat de regering en ook de andere partijen de ernst van de situatie inzien en daarna handelen. Maandag komt de regering met een pakket aan maatregelen om de gevolgen voor de werkgelegenheid en economie te beperken.

Uiteraard zijn zij daarbij sterk afhankelijk van Nederland, maar naar onze stellige overtuiging zet onze regering zich daarvoor meer dan 100 procent in. En zullen zij samen met ons er alles aan doen om de gevolgen voor werknemers zoveel als mogelijk te beperken.

Hans Slier (voorzitter Chata-bestuur),

Curaçao

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *