Ingezonden | Shushi Tours

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Louis Hilgers aan het woord.

Mijn geliefde schoonmoeder zaliger, Gladys van Dal-Mckenzie, blijft voor altijd de oermoeder van de nog steeds bekende actie/spreuk ‘Tene Kòrsou Limpi i Bunita’.

Ik hoop van harte dat de minister van VVRP Zita Jesus-Leito met haar actie ‘Kòrsou di shushi pa dushi’ een waardige opvolger wordt.

Haar inzet om Curaçao weer schoon te maken EN te houden verdient het om zéér breed gedragen te worden. Iedereen die Curaçao niet alleen een warm maar ook schoon hart toedraagt moet haar steunen!

Ook ik wil mijn steentje (op afstand) bijdragen door middel van mijn ‘Grimmericks’ mét onderwijssuggestie (#28 uit mijn boekje Curaçao in 52 Grimmericks): Shushi Tours. Met een prachtige ondersteunende foto van de onvolprezen fotograaf Magno Polonius.

Shushi tours Smerige vuilnisbelten langs de weg … criminele vuilafvoer Geef daarom elk schoolkind éénmaal een gratis eilandtour Die tour heet dan niet ‘Kòrsou ta hopi dushi’ Maar Kòrsou ta hopi shushi!

En Selikor … zorgt vast wel voor (bus)vervoer!

Louis Hilgers,
Nederland

Een Reactie op “Ingezonden | Shushi Tours

  1. Het gespuis mfk gaat het schoonmaken, grote monden, actie vergeet ‘t .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *