30 C
Willemstad
• woensdag 6 juli 2022

Laatste reacties

- Advertentie -

Ingezonden: Roddels & Insuinaties

Lezers Schrijven

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curaçao?
Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: [email protected]

Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten.
De redactie van de Knipselkrant Curaçao is niet verantwoordelijk voor de inhoud.
Ingezonden stukken die beledigende of discrimeneerende taal inhouden worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we ” Artur Donker ” aan het woord…………..

- Advertentie -

arthur donkerDat het hele eiland om roddels en insinuaties draait, weten we allemaal, vooral na de moord op Wiels weet opeens iedereen wie het gedaan heeft en wie familie is van wie en weten meer dat de politie en de daders zelf.

Mensen die proberen hun eigen faam op te krikken, of om zich belangrijk te voelen, gaan dingen verzinnen om op die manier in de “limelight” te blijven of om hun zielige bekendheid te vergroten al moeten ze mensen die er niets mee te maken hebben door het slijk te halen.

Waarom? Het klinkt interesant en als toch niemand de oplossing heeft weet ik het wel en dan wil iedereen naar mij luisteren en dan ben ik de man van de dag!

Het leuke is op de zogenaamde “Talkshows” op de radios hoor je de domste samenzwerings theoriëen en dan denk je écht dat je gelijk hebt als je zegt dat als we met amateurs blijven werken ons eindproduct altijd op amateuristisch niveau zal blijven.

Er zijn maar weinig journalisten hier die ook een studie hiervoor hebben afgemaakt, aan de andere kant hebben we heleboel mensen, vooral op de radio, die slap en dom zitten te kwekken en de domste dingen uitkramen bijvoorbeeld bij elke beller vragen ze in welke wijk ze wonen, wat dat in godsnaam voor “ added value” heeft weet ik niet maar schijnbaar is het heel belangrijk.

Wat me opvalt is dat iedereen met de vinger naar het gouvernement wijst, alles maar ook alles wat er fout gaat in onze gemeenschap is de schuld van het gouvernement.

Ze vergeten een ding, wie heeft die jongens daar neergezet? Begin met te zeggen dat je fout gekozen hebt en dat je beter zal weten de volgende verkiezingen.

Iedereen zit te klagen over de Isla en wat de dodelijke gevolgen zijn van de uitstoot van die schrootzooi.

Als de SMOC een demonstratie houdt wie komen er opdagen? Niet die jojo’s die de hele dag de radio bellen of die onder de rook van de Isla wonen!
Nee mensen die écht van deze klip houden die toevallig elders wonen maar wel willen opkomen voor de arme sloebers die geen keus hebben dan onder de rook te wonen.

Waar blijven ze met hun grote mond op de radio?

Toen ik hoorde dat Dean Rozier gearresteerd was wegens een drol van zijn hond zei ik (zonder de feiten te weten) dat het waarschijnlijk haantjes gedrag was om niks! Later bleek dat ik ook gelijk had, een agente met een minderwaardigheidscomplex die zich zo nodig moest waarmaken en niet weet hoe ze met autoriteit om moet gaan laat even een belangrijk persoon zien dat zij belangrijker is en hem niet respecteert en dat pikt de andere persoon ook niet, en dan krijg je deze situaties en zal het later op een sisser uitlopen, let op mijn woorden!

Allemaal verloren tijd en energie!

Typisch Curaçao’s haantjesgedrag!

Ik luister niet naar de radio en kijk al jaren niet naar Telecuracao want ik ga mij niet zitten ergeren want ik wil langer leven en niet aan een hartaanval kapot gaan.

Tegenwoordig met een zee aan informatie waar we mee dagelijks mee gebombardeerd worden is onwetentheid een keuze geen handicap.

Ik lach me rot op deze klip want zolang we onszelf niet proberen te ontwikkelen en te verbeteren zullen mensen blijven denken dat we een bananenrepubliek zijn.

Arthur Donker

- Advertentie -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Wednesday, July 5, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

ParadiseFM | Experts leggen wet over topinkomens in Staten uit

Morgen zijn verschillende directeuren van overheidsentiteiten in de Staten. Ze komen uitleg geven over de wet die topinkomens binnen overheidsbedrijven aan banden legt. Deze technische briefing is...

Democracy now! | Monday, July 4, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 4 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Opinie | De VN, zelf bestuur en zelf beschikking

Door Lucita Moenir Alam, Arjen van Rijn en Kees Flinterman Op 15 december 1955 heeft de Tiende Algemene Vergadering van de Verenigde Naties in Resolutie 945(X) de Nederlandse...

ParadiseFM | Campagne voor een nieuw nationaal wapen Curaçao

Curaçao moet een nieuw nationaal embleem hebben. Cultuurminister Van Heydoorn heeft daarom een ontwerpwedstrijd uitgeschreven. Iedereen kan aan de wedstrijd meedoen. Vandaag wordt het startschot gegeven voor...
- Advertentie -
- Advertentie -