28 C
Willemstad
• woensdag 27 oktober 2021 09:41

Laatste reacties

- Advertentie -

Ingezonden | Nieuwe minister van Onderwijs

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Josef Martina aan het woord.

Een nieuwe minister van Onderwijs kopt uw krant zaterdag jl.

- Advertentie -

Ik wil hierover mijn schande uitspreken dat er voor een paar maanden een uiterst dure kracht wordt “benoemd” ten tijde van een pandemic, in een klein land waar meer dan 60.000 voedselpakketten zijn uitgedeeld, waar dagelijks mensen ook via caritas en particuliere organisaties van eten worden voorzien, waar mensen nog steeds zonder water zitten en waar kinderen mede door de schrijnende armoede een enorme achterstand hebben opgelopen omdat velen niet kunnen deelnemen aan online lessen.

We leven in een land waar deze overheid de schuld van de oplopende positief geteste personen grotendeels bij de bevolking neerlegt, en dat terwijl u als overheid nog steeds niet in staat bent mensen te traceren.

Wat een schandelijke regering bent u met zijn allen vooral ook omdat velen van de ministers zich nog steeds laten fotograferen zonder mondkapjes terwijl u dat de gemeenschap wel oplegt. U bent onverantwoordelijk bezig.

J. Martina
Curaçao

- Advertisement -

Artikel delen

11 reacties

 1. Ik dacht dat het grote melk blik met ministers onderhand wel leeg was, maar het schijnt dat er nog genoeg wachtende in zitten, mijn Hemel waar gaat dit land naar toe?.

 2. Op mijn negende jaar ging mijn schoolbank vriendje Robbie dood aan leukemie, heb nooit meer geleerd op school tot 6 klas incl 1 jaar ambacht school geen een keer geslaagd, was meer met mijn pony en op de manege bezig, schoolrapporten allen een 0. Maar later tocht een bouwbedrijf op gericht ( Nederland, Duitsland , Belgie, Curcao ) nu ben ik in ruste. Ik kan natuurlijk ook de politiek in gaan maar kom denk ik voor 100% niet door de politieke keuring of toch wel!, met Gerrit de Raaf als adviseur.

 3. We hebben liever constantia’s, jamaloodins, monk’s , coopers , op ministersposten zitten.

  Is Croes dan zo veel beter? Hij zal ook wel meteen wat bysides en Citco vriendjes in dienst nemen als persoonlijk medewerker

 4. @Kaat, Pik P. Is se domste mannelijke premier die Curaçao ooit heeft gekend. Zo zijn deze types gewired. Uitdelen, verbrassen, vriendjes, reizen geen bestuurskennis.

  Unfit to rule, govern, manage or direct a civilized country.

 5. ‘n mp die ‘n blauwe maandag zat heeft liefst 150 pret banen uitgedeeld. En die heeft ‘t werk van deze MP niet hoeven verzetten . Die p pisas ging liever naar China en feestjes bouwen, geld laten rollen.

 6. Er had nu even niemand aangesteld moeten [email protected],

  Blijkbaar draait het ministerie net zo waardeloos met als zonder Minister,LOL

  Die 18K per maand hadden ze liever direct in de scholen kunnen steken.

  Wat gaat Meneer Croes doen de laatste paar maanden? “Onderwijs- vaardigheden” voor Dummies doornemen?

  Leuk,voor 18K per maand!
  Net als Zus de la Zooi…

  En ..nee tegen het aanstellen van Croes of welke minister dan ook op de valreep, wil zeker niet zeggen voor Constancia etc….

 7. Idd sr Martina het zootje hier blijft vriendjespolitiek spelen ten koste van de gemeenschap.
  Ondertussen meldt het Rode Kruis dat er dagelijks mensen bij komen die hun baan kwijt zijn en er dus verder sprake van afhankelijkheid komt.
  Schofterig dit.

 8. Ruggenaath is besmet met het Lola Leito virus, family and friends first.

  Nu zijn ex Citco collega, eerder al mafiameid / golddigger en buurvrouw op Julianadorp Stella van Rijn die benoemd werd tot coordinatrice van de commissie, jawel – hoe verzin je het, INTEGRITEIT!

 9. Citco moet ook mensen ontslaan en blijkbaar moest Steven weg.

  Dus Ruggy helpt zijn buddy met een leuk baantje. Anders zou Steven ook bij de voedselbank staan

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Extra | Journaal 25 oktober 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Tickets naar Curaçao rond kerst kunnen oplopen tot boven de 10.000 gulden

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Wie rond de kerstdagen naar Curaçao wil vliegen moet zijn vluchtdagen zorgvuldig uitkiezen. Ga je in het nieuwe jaar terug, dan kunnen de prijzen...

PBC | Toeristische sector Curaçao bezorgt over QR-code

Persbureau Curacao De toeristische verblijfssector op Curaçao maakt zich zorgen over de onlangs aangekondigde maatregelen rond de invoering van de QR-code. Die is te abrupt ingevoerd. Chata, die...

PBC | Aantal vaccinaties op Curaçao passeert de grens van 100.000

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Op Curaçao is dit weekend de 100.000 bewoner gevaccineerd. Het gaat om de eerste prik. Bijna 92.000 van hen hebben inmiddels een tweede prik...

DolfijnFM | Premier Aruba ontkent banden met lokale drugskartels

De premier van Aruba, Evelyn Wever-Croes ontkent geruchten dat zij hechte banden heeft met de lokale drugsmaffia. Die zou geleid worden door haar familie. De geruchten werden verspreid...

DolfijnFM | Maar een persoon positief getest

Vandaag slechts één positieve test op bijna 1400 afgenomen coronatests. Met veertien patiënten die hun isolatie mochten beëindigen komt het totaal aantal actieve cases in Curaçao op...
- Advertentie -