29 C
Willemstad
• dinsdag 5 juli 2022

Laatste reacties

- Advertentie -

Ingezonden | Lawaai

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Johan van Eenennaam aan het woord.

- Advertentie -

Een gewoonlijk betrouwbare bron vertelde mij dat de politie vanaf 1 mei met een aantal gerichte acties gaat optre- den tegen het abnormale gedrag van sommige motorrijders, voor wat betreft het in gevaar brengen van het verkeer.

Door het laten schrikken van de andere weggebruikers, door middel van hun mufflerloze motor, kunnen die andere weg- gebruikers namelijk onverwachte reacties vertonen, waar- door ongelukken kunnen gebeuren. 00k door het zich veelal niet houden aan de verkeersregels brengen dat soort motor- rijders het verkeer in gevaar.

Op grond van een aantal artikelen in de verkeerswet kan hiertegen blijkbaar ingegrepen worden. Mijn zegsman wist die artikelen feilloos op te noemen. Ook, en zelfs voornamelijk, in de nacht bedreigen deze motorrijders de gezondheid van de burger, die probeert zijn of haar wel verdiende en broodnodige, nachtrust te krijgen.

Maar terwijl men lekker ligt te slapen komt er zo’n onverlaat die, met opzet, zoveel mogelijk lawaai maakt om de slapers te storen. Dit gaat nacht aan nacht onverminderd door. Daartegen gaat de politie dus nu, naar verluidt, optreden. Eindelijk! Zou ik willen zeggen. Want deze ellende duurt al veel te lang. Dank je wel oom agent!

Johan van Eenennaam,
Curacao

- Advertentie -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

4 reacties

 1. Geluidsoverlast, is onbetwist de nummer 1 bij buren bv, het kan gaan van slaan met deuren of het draaien van keiharde muziek.
  Wij hebben een buurman in JT die zijn hele huis heeft onderverhuurd aan NLers die er een B&B van hebben gemaakt. Zoals ik zei de grootste ergernis is overlastvan de gasten met keiharde muziek met ramen en deuren open.
  Ondanks dat er plenty of ruimte is tussen de huizen, wij hebben plm 1200 m2 zou het geen ergernis moeten opleveren -:)
  Toch, dankzij politie en de door ons ingeschakelde Milieudienst hebben we voor elkaar gekregen dat er sinds januari – eindelijk – rekening gehouden wordt met het feit dat we in een woonwijk wonen en elkaar geen overlast moeten bezorgen.
  Dus elke aktie die wordt ondernomen door de politie om overlast voor elkaar te beperken juich ik toe.

 2. @laplas.
  Zoals jezelf ook wel weet heeft motorrijden niets met feesten te maken. Het is puur asociaal macho gedrag, die op deze wijze verbloemen dat ze in het geheel geen benul hebben wat motorrijden precies is. Het is toch van de zotte dat een motorrijder zonder helm en een kind achterop, ook zonder helm, aan het feveren is terwijl er auto’s op dezelfde weg rijden. En dan nog boos worden als een vrachtwagen niet stopt.
  Kortom asociaal onverantwoordelijk gedrag dat met harde hand de kop ingedrukt moet worden.

 3. Het is jammer dat Nederlanders niet genoeg research doen voordat ze hier naar toe verhuizen. Wij zijn vrolijke mensen die van muziek houden, al hebben we niets te vreten, wij moeten en zullen feesten.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

DH | Over the Pond minimarket robbed by two armed men

PHILIPSBURG--The cashier of a minimarket on Arch Road, a side road of Sucker Garden Road, was robbed at gunpoint late Friday afternoon, when two armed men entered...

Democracy now! | Monday, July 4, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 4 juni 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Opinie | De VN, zelf bestuur en zelf beschikking

Door Lucita Moenir Alam, Arjen van Rijn en Kees Flinterman Op 15 december 1955 heeft de Tiende Algemene Vergadering van de Verenigde Naties in Resolutie 945(X) de Nederlandse...

ParadiseFM | Campagne voor een nieuw nationaal wapen Curaçao

Curaçao moet een nieuw nationaal embleem hebben. Cultuurminister Van Heydoorn heeft daarom een ontwerpwedstrijd uitgeschreven. Iedereen kan aan de wedstrijd meedoen. Vandaag wordt het startschot gegeven voor...

ParadiseFM | Schotte nog steeds in onderhandeling met OM

Ex-premier Gerrit Schotte onderhandelt nog steeds met het Openbaar Ministerie over het geld dat hij terug moet betalen. In mei kreeg hij twee weken de tijd om...
- Advertentie -
- Advertentie -