30 C
Willemstad
• vrijdag 22 oktober 2021 11:13

Laatste reacties

- Advertentie -

Ingezonden | Intertraffic leerzaam

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Tineke Poulino aan het woord.

Wat moet de gemeenschap van Curacao blij zijn dat de heer Charles Cooper tóch businessclass naar de Intertraffic beurs, de beurs waar de nieuwste dure snufjes worden gepresenteerd, is afgereisd, ondanks dat het de overheidskas veel geld heeft gekost. Aangezien de resultaten er niet om liegen.

- Advertentie -

Hij heeft daar namelijk ontdekt dat de veiligheid van de voetgangers hier op Curaçao meer aandacht moet hebben. Wat een fantastische constatering, alleen een beetje laat, aangezien deze meneer in het verleden zowel minister als gedeputeerde was van Infrastructuur.

Verder lezen we dat er drums zijn die met de auto meedraaien waarmee levens gered kunnen worden op het moment dat er een auto inrijdt. Ook prima zou ik zo zeggen, als dit ter vervanging van de grote betonnen blokken is die bij afzettingen zoals bv bij Carnaval worden gebruikt, waarbij je weinig overlevingskansen hebt, want ik kan me niet voorstellen dat onze hedendaagse plastic tonnen levensbedreigend zouden zijn.

Bovenstaande leerzame lessen betreffende de verkeersveiligheid hadden we niet zelf kunnen bedenken, daarvoor was het echt nodig de beurs te bezoeken.

Tineke Poulino,
Curacao

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

3 reacties

 1. Vanmorgen op de Kareldoormanweg weer alle verkeerslichten op zwart, met als gevolg bijna ongelukken. En die situatie duurt inmiddels al een week!!

  Het maakt de peperdure snoepreis van 7 statenleden naar een high tech verkeersbeurs nog belachelijker. We kunnen niet eens onze low tech werkende houden!!

 2. 7 volslagen idioten op verkeersgebied (Charles ‘Korrupshon’ Cooper, salsa danser Walroud, de luie nietsnut Menki Rojer en wie zijn de 4 anderen?) gaan op peperdure snoepreis naar Nederland terwijl wij op het eiland niet eens stoplichten kunnen laten functioneren wat voor levensgevaarlijke verkeerssituaties zorgt.

  Al vele jaren gaan grote graaiers naar deze futuristische verkeersbeurs, en evenzovele keren is er daarna nooit iets in ons verkeer veranderd.

  Ik stel voor een zwarte lijst te maken van de 7 randdebielen in de Staten die zijn meegeweest dit jaar.

  Charles Cooper, Steven Walroud en Remki Rojer. Graag de namen van de vier andere grote graaiers.

  Al vraag ik me af of het de mondi monkeys die op hen gestemd hebben iets zal interesseren.

 3. @ Tineke Poulina,

  Je hebt helemaal gelijk. Schaamteloos laten onze dames en heren ‘politici’ zien dat het hen geen drol interesseerd of een bepaald deel van de bevolking wel of geen eten op tafel heeft staan of dat ze een dak boven het hoofd hebben.
  Deze jokers hebben aangetoond dat zij alleen maar aan het eigenbelang denken en het zal hen een complete rotzorg zijn wat wij daarvan mogen denken
  Ze doen nog een poging om het goed te praten, maar ze weten ook dat over een week iedereen weer alles is vergeten en zij hun zakken wat beter hebben gevuld met een dagtoelage die ze niet hebben gebruikt en ze hebben weer eens in de business class mogen zitten.

  En dat laatste doet mij weer denken aan het aloude gezegde: ‘al draagt een aap een gouden ring, het is en blijft een lelijk ding’.
  Apen zijn het en zullen het altijd blijven.
  En toch zijn er bij de verkiezingen weer legio idioten die op deze apen blijven stemmen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

DolfijnFM | Nederland en de eilanden moeten zich meer inspannen voor klimaatverandering

Er is een gebrek aan aandacht voor klimaatverandering op de eilanden in Caribisch Nederland en in Nederland zelf. Dat stelt de Dutch Caribbean Nature Alliance, DCNA. Die...

DolfijnFM | Voormalig Arubaanse minister Paul Croes in cassatie

Voormalig minister Paul Croes gaat in cassatie bij de Hoge Raad. Hij kan zich niet vinden in de manier waarop de rechtbank heeft geoordeeld over zijn ambtelijke...

DolfijnFM | 275 foto’s toegevoegd aan Banko di Palabra

Banko di Palabra, de Papiamentse woordenbank op Internet heeft er 275 foto’s bij. 200 foto’s van planten en dieren en 100 van muziekinstrumenten. Alle foto’s zijn op Curaçao...

DolfijnFM | Salarissen in de geestelijke gezondheidszorg waarschijnlijk later uitbetaald

Personeel van de Caprileskliniek krijgt deze maand zijn salaris waarschijnlijk later dan normaal. GGz, de stichting in de Geestelijke Gezondheidszorg heeft belastingschulden. De Belastingdienst heeft nu beslag gelegd...

FD | Europees Parlement kapittelt Hoekstra om brievenbusfirma

Gaby de Groot Johan Leupen | Financieel Dagblad Het Europees Parlement heeft donderdag opgeroepen tot grondig onderzoek naar misstanden die zijn genoemd in de publicaties rond de Pandora...

ParadiseFM | Erven Maal willen Oostpunt eindelijk ontwikkelen

De familie Maal, eigenaar van Oostpunt, hebben grote plannen met het oostelijk deel van het eiland. Zo schrijft het Antilliaans Dagblad. De familie zit in een rechtszaak...
- Advertentie -