Ingezonden | Illegale bouw en Iandjepik

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we H.C. Krediet aan het woord.

De kranten volgend, lees ik keer op keer dat er op grote schaal illegaal gebouwd wordt en er grote stukken grond en natuur worden ingepikt en vernield! De reactie is: “Ja we houden het in de gaten.”

Wat kunnen we hiermee? Er zijn al diverse keren bouwstops opgelegd, maar daar trekt men zich geen moer van aan. Wat is er nou moeilijker dan er gewoon een grote bulldozer overheen te sturen en op kosten van de overtreder! Daarnaast een forse boete waar een ‘ontmoediging’ vanuit moet gaan! Overheid doe wat je hoort te doen!

H.C. Krediet,
Curacao

4 Reacties op “Ingezonden | Illegale bouw en Iandjepik

  1. LUMA wie was aan de macht toen wat je schreef:
    “”””””””””””clandestiene bouw moet stoppen en afgebroken worden en net als die reclame wanorde langs de weg op hoeken van straten en hiermee het zicht voor het verkeer belemmeren””””””””””

    Maakt je geen zorgen jullie vuile werk (MFK, PS) zullen opgeknapt worden.

  2. Je kunt geen daden verwachten van hen die voor zichzelf en hun familie en vrienden ook van alles “regelen”.

  3. Was dat ook niet indertijd mevr.Camelia Romer als minister die zei , alle clandestine bouw moet stoppen en afgebroken worden, net als die reclame wanorde langs de weg op hoeken van straten en hiermee het zicht voor het verkeer belemmeren. Alles zou afgebroken worden, niet dus , er hangt een waas van corruptie om deze dame.

  4. Je kan van een overheid die geen daadkracht heeft dit niet verwachten. Het gaat zoals het altijd is gegaan. Veel woorden, weinig , zeg maar helemaal, geen daden.
    Het blijft vriendjespolitiek. In feite is deze overheid zelf strafbaar om geen aktie te willen ondernemen. Slappe figuren!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *