Ingezonden | Geen mondkapje

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Josef Martina aan het woord.

Op pagina 9 van het Antilliaans Dagblad van 22 december jl. een foto van de diploma-uitreiking ‘cursus basis integriteit’. Wat weer opvalt dat niemand op de foto een mondkapje draagt en dat terwijl deze regering het de bevolking oplegt, en zelfs aanbeveelt.

De afstand lijkt niet eens in acht te worden genomen. Je zou toch zeker van een minister van deze regering beter verwachten. Het moet niet nog gekker worden.

Josef Martina,
Curaçao

4 Reacties op “Ingezonden | Geen mondkapje

  1. Ze voelen zich verheven. Nothing applies to these clowns!!

  2. Tja, wat kun je verwachten met golddigger/mafiameid Stella van Rijn, alias de feeks van Forti alias Gerrits geisha alias Schottes sloerie, als hoofd van de commissie Integriteit.

  3. Omdat onze “toppers” niet echt begrijpen wat “je verantwoordelijk gedragen” betekent.

  4. Curacao revisited

    herkenbaar voor onze “toppers” die graag anderen de les lezen hoe men zich moet gedragen om vervolgens zich er zelf niet aan te houden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *