32 C
Willemstad
• zaterdag 25 september 2021 15:06

Laatste reacties

- Advertentie -

Ingezonden | Einde aan gegraai

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Josef Martina aan het woord.

Met verbazing het epistel van Humphrey Josefa gelezen ‘Een stelletje huichelaars’. Daarin wordt de boodschapper – in dit geval Van Raak – flink door hem aangepakt en ja, zelfs een voorbeeld gegeven over het ‘verrijken’ van Knops.

- Advertentie -

Allereerst moet mij van mijn hart dat Josefa nooit iets maar dan ook iets voor onze gemeenschap heeft betekend, noch gedaan behalve natuurlijk voor zijn eigen volgepropte zakken.

Als ik dan zijn laatste regel mag herhalen; ,,Wij lossen onze problemen hier zelf wel op.” Dan schiet ik wel even in de lach hoor, hoe komt hij aan zoveel wijsheid?

We hebben namelijk nooit onze eigen problemen kunnen oplossen tot op de dag van vandaag niet, en wat vindt hij ervan dat bijna 50.000 mensen van onze bevolking aan de caritas zijn.

Tja, het is vervelend natuurlijk als ook ‘jij’ moet inleveren, nietwaar, Josefa. Maar langzaam maar zeker komt er een einde aan gegraai. Enough is enough, it’s finished! Je bent een schaamteloos mens.

- Advertisement -

Josef Martina,
Curaçao

Naschrift KKC

Het betreffende interview kan onder en hier gevonden worden


HILVERSUM – De NieuwsBV ging in gesprek met Tweede Kamerleden voor Koninkrijksrelaties Andre Bosman (VVD) en Ronald van Raak (SP) over honger, politieke corruptie en gokmaffia problemen op Curacao, Aruba en Sint Maarten en coronavirusmaatregelen vanuit Nederland.

Bron: De NieuwsBV en BNN/VARA

- Advertisement -

Artikel delen

5 reacties

 1. Jozef Martina, man of the week.
  In een paar woorden heb je Humphry Josepha helemaal uitgekleed.
  Ik heb niets meer aan te voegen.
  Hopi hopi bon.

 2. Zodra types als Josefa H. Je vertellen dat we onze eigen problem oplossen, weet je dat ze eigenlijk zeggen: Bemoei je niet met onze corruptie en zelfverrijking.

  Josefa, een typische Curaçao afbreker, net als 95% in de vuile politiek.

 3. Schaamteloos obesitas figuur. Walgelijk! Nog zo 1 die aan alle kanten zijn zakken vult. Idd, Martina zodra mensen aan je portemonnee komt kramen ze de grootst mogelijke BS uit.
  PR bij OM, politie enz enz .
  Overigens, Martina weer een leuke bijdrage. Je bent al jaren een luis in de pels geworden.
  Ga zo door -:)

 4. Humphry Josefa is inderdaad een verkeerd persoon om het hier over te hebben.. De man die voor zijn politieke partij geld werft bij personen en bedrijven met de belofte iets voor ze doen als zijn partij aan de macht is.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

ParadiseFM | Twee Curaçaoenaars onder acht smokkelaars

Onder de acht drugssmokkelaars die dinsdag op zee werden aangehouden, zaten ook twee Curaçaoënaars. Een groep van zes Venezolanen waagde de oversteek met een grote hoeveelheid drugs....

ParadiseFM | Meteo zet Curaçao op code geel wegens extreme hitte

De Meteorologische Dienst Curaçao (Meteo) heeft vrijdag een code geel afgegeven in verband met extreme hitte. Meteo raadt aan zoveel mogelijk binnen te blijven, voldoende water te...

ParadiseFM | Alweer een dode door corona, aantal doden stijgt naar 159

Er is weer iemand overleden aan de gevolgen van Covid-19. Zo blijkt uit de coronacijfers van vrijdag. Daarmee staat het aantal mensen dat op Curaçao aan de...

CC | Resistance to controversial dispute law has surprised Knops

THE HAGUE - The resistance of the parliaments of Curacao, Aruba and Sint Maarten against the draft Consensus Kingdom Act on Kingdom Disputes has surprised Undersecretary Raymond...

DH | Sam is now a hurricane

Sam is now a hurricane, rapid intensification forecast to continue. Hurricane Sam Advisory Number 7. NWS National Hurricane Center Miami FL AL182021 500...

AntilliaansDagblad | RMR: Sint Maarten voldoet voldoende

7e Tranche spoedig door Nederland overgemaakt Philipsburg - Sint Maarten ontvangt binnenkort de zevende tranche liquiditeitssteun van Nederland. De Rijksministerraad (RMR) heeft hier vrijdagochtend groen licht voor gegeven. Het...
- Advertentie -