Ingezonden | De zondvloed

Ingezonden-brief

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Beatrice Martina Goeloe aan het woord

Is het waar dat onze raffinaderij uit nood wordt verkocht? Nog even en niets is meer van ons. We gaan het of weggeven of verhuren, of verkopen of verpachten of verkwanselen en om te bedenken dat dit eiland niet van ons is maar van de kinderen die na ons komen. Het verkopen van wat niet van ons is behoort tot crimineel gedrag. Het is per definitie corrupt. Dit heet de zondvloed en elk volgend plan is een disaster plan we weten het niet meer.

Als het aan deze boeven ligt verkopen ze heel Curaqao met ons allen daarin. Hun geld gaat op de Zwitserse banken. Wij gaan modder eten met vervuild water drinken. Want zuiver drinkwater verkopen ze ook. Als ik naar de situatie van nu ln’jk en analyseer dan klopt dat helemaal. Je mag nog zo positief zijn maar de realiteit ligt daar en heel helder.

BEATRICE MARTINA GOELOE,
Curacao

2 Reacties op “Ingezonden | De zondvloed

  1. Beste Beatrice Goeloe, Deze regering is aan elkaar gelijmd onder het motto “Menselijke Waardigheid Centraal”. Dus men heeft wel enige lange termijn ambities. Maar de ‘startmotor’ die het geheek moet gaan laten draaien blijft haperen omdat men steeds bezig is eerst het eigen belang (pastechi’s) veilig te stellen.

    Er is een ideale gelegenheid om een streep onder het verleden met PDVSA te zetten (situatie geopolitiek Venezuela, reparatie en onderhoud van de raffinaderij, eventuele bouw nieuwe intallatie, emissiebeperkende rookbehandelingsinstallatie(s) enz.). Echter het geheel dient wel serieus en bekwaam aan/opgepakt te worden. Nu om 10 voor 12 proberen de mensen die merken dat hun pastechi eindig is, via PDVSA en MDPT leden, drukt uit te oefenen om snel een nieuwe pastechi te bakken. Dat dit een ‘misbaksel’ wordt kunt u van opaan.

  2. Gaat u alvast maar Chinees leren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *