29 C
Willemstad
• zondag 2 oktober 2022

Extra | Journaal 30 september 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Thursday, September 29, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 29 september 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -

PBC | Ex-politieman Mariano vrijgesproken voor drugsroof van 600 kilo

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Voormalig politieambtenaar Mariens Mariano is vrijgesproken voor zijn hoofdrol in Rio Canario-drugsroof. De zaak met de naam Inex 2.0 draait om 600 kilo cocaïne...

Josimar | 1xBet – more than a betting operator

By Andy Brown and Steve Menary Russian-owned betting company 1XBet has been declared bankrupt and owes millions. Yet it still operates, using porn stars to attract punters, and...

Democracy now! | Wednesday, September 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Nu.cw | ‘Nederland moet terughoudend zijn in kritiek Caribisch asielbeleid’

De Nederlandse staatssecretaris van Asiel Eric van der Burg bezoekt Curaçao en Aruba in verband met de opvang van asielzoekers en andere migranten. Dat meldt Caribisch Netwerk. Van...

Ingezonden | De klant is koning. Hoezo?

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Erwin Demei aan het woord.

De klant moet kunnen geloven in wat hem wordt voorgehouwen. Men mag de klant niet iets beloven, als hij daar niet op mag bouwen Men stuurt de klant van het kastje naar de muur. De wagen spant men alzo vaker achter het paard. Wat IO minuten zou nemen duurt langer dan een uur. Het leven van de klant wordt onnodig verzwaard. En zo krijgt de klant het vaak hard te verduren.

In plaats van de rode loper voor hem uit te zetten, plaatst men de klant juist voor hete vuren. En zo raakt de klant verstrikt in allerlei netten. Natuurlijk zijn er ook gevallen, waarbij de klant ook echt koning is. Maar daarvan zijn er te weinig getallen.

Met teveel gevallen is er nog teveel mis, De klant is koning zoals het heet. Maar meermalen is dat een leugen ten top. Vaak is het is niets anders dan een loze kreet. De klant is koning?,..

Schei uit, hou op.

Erwin Demei,
Curaçao

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

3 reacties

  1. Daarvoor mocht hij wel 1.5 jaar zitten. Wat de steekpenningen betreft die zal hij er wel doorheen gedraaid hebben, anders was ie op eigen kracht toch wel naar NL of Colombia gegaan voor zijn ‘suikervoet’ (heel vervelend dat wel). Wat een grappenmkers toch allemaal.

  2. De klant is koning, zolang de klant zich koninklijk gedrag. Ik zie regelmatig ouders met kleine kinderen in restaurants zitten waarbij de kinderen met hun benen op de stoel zitten.

    De praktijk leert dat wij soms wat begrip voor personeel moeten opbrengen, wij zien vaak mensen in hotels werken die nooit in een hotel hebben gelogeerd of obers die nooit in een restaurant hebben gegeten in een restaurant werken.

    Ze weten alleen wat ze van de baas geleerd hebben en dat is meestal niet veel.

    Het lijkt soms simpel maar iemand die thuis zelf geen servies heeft moet je heel veel uitleggen als hij of zij in de horeca gaat werken.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -