Ingezonden | Boswachter…

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Albert Comenencia aan het woord.

Minister VVRP heeft er een bezigheid bij. Nu gaat aangifte doen tegen illegaal kappen van bomen. Niet dat ik de daad van de heer Bergland goedpraat. Maar door de jaren heen is er overal en nergens aan landjepik en aan illegale bouw gedaan en er is hier niets of weinig tegen gedaan. Nu gaat ze aangifte doen tegen Melly want wat hij heeft gedaan niet door de beugel.

Mevrouw de minister, de afgelopen jaren zijn kilometers eilandgrond schoongemaakt, verkaveld en bebouwd zonder de vereiste vergunningen. Natuurlijke afwatersystemen zijn volgebouwd met desastreuze gevolgen van dien zonder dat hier ooit iets tegen is gedaan. Zelfs niet toen er door attente burgers van melding werd gedaan.

Ik denk dat na deze aangifte van uw ministerie er nog vele andere volgen.

Albert Comenencia,
Curaçao

4 Reacties op “Ingezonden | Boswachter…

 1. Curacao revisited

  wat zou groupo positivo van het kappen van deze bomen vinden?

 2. Een flut minister die werkelijk geen daadkracht of creativiteit heeft.
  Zie ook hoe de bomen onnodig geruineerd zijn bij de mangroves, zie ook hoeveel stukken natuur er zonder beleid zijn weggeschaafd.

  Nee mevrouw de Minister, het is overal een puinhoop als je naar de vele omvergereden bomen en planten kijkt die langs de wegen geplant zijn, en ze blijven precies zo liggen..

  Zelfs een land als Haiti kijkt neer op zo een Minister

 3. @Albert Comenencia

  Het is zelfs nog erger. Toen deze man de bomen aan het kappen was heeft men de politie gebeld, die was echter van mening dat ze niets konden doen. Het hele kappen is op facebook dan ook uitgebreid besproken, terwijl de kap dus nog aan de gang was en men die had kunnen stoppen.

  Maar nee, men komt hier pas in actie wanneer er niets meer veranderd kan worden. Het leed is al geschied, de sportschoolhouder heeft wat hij wilde hebben en zelfs een boete zal hij lachend in ontvangst nemen……………betalen hoeft immers niet op Curacao.

  En dat zou de CHE ook wel eens aan kunnen gaan pakken. Zullen velen niet leuk gaan vinden.

 4. Dit typisch veel geschreeuw en wenig wol .
  Ze keken allemaal al tig jaren de andere kant op .
  Nos bon yunan di korsou .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *